Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Webshop
Her finder du blandt andet filtre, domes og batterier til høreapparater og et udvalg af høreværn og ørepropper til forskellige formål.
Forside
Laila fortæller...

"Det var som at få et nyt liv"

Laila vidste godt, at hendes hørelse var blevet dårligere, men det var først, da hun skulle passe et sygt barnebarn, og ikke kunne høre det græde, at hun indså, at tiden var inde til en grundig høretest. Har du også brug for høreapparater? Hos AudioNova kan du gratis og uforpligtende teste de nyeste høreapparater. Læs mere om at blive testperson, og tilmeld dig her.

”Du opdager først, hvor meget du går glip af, når du kan høre igen!”

Når Laila Skov Hansen tænker tilbage, synes hun godt, at hun kunne høre fuglene synge og katten spinde. Men da hun langt om længe, godt hjulpet på vej af sin ene datter, endelig fik foretaget en høretest, viste det sig, at hun havde så stærkt nedsat hørelse på højre øre, at tiden var inde til at få høreapparater.

Laila har købt høreapparater hos AudioNova Hørecenter

 

”Du opdager først, hvor meget du
går glip af, når du kan høre igen!”

Laila Skov Hansen, 59 år, arkivassistent

Nemt og hurtigt forløb

”Da jeg først havde besluttet mig for at få foretaget en høretest, efter den nat, jeg ikke kunne høre mit syge barnebarn, gik det hurtigt. Det tog en uge fra jeg fik foretaget høretesten, til jeg fik mine nye høreapparater med hjem, og hvor et nyt liv reelt startede”.


”Det lyder som en kliche, men det var som at få et nyt liv."

"Nu kunne jeg pludselig høre min meget talende familie igen, men jeg fik også lyden af dagligdagen tilbage, som jeg havde vænnet mig til langsomt blev svagere. Og det er måske det værste, at man vænner sig til sine skavanker og går dermed glip af alt for meget over tid,”
fortæller Laila Skov Hansen.

 

Teknologien hjælper alle steder

”Der er mange fordele ved mine høreapparater. For det første kan de programmeres til de steder, jeg er. Hvis jeg f.eks. er på restaurant med højt til loftet og meget støj, kan jeg indstille lydbilledet, så det bliver behageligt, og jeg kan snakke med. Jeg har en profil til alle de steder, vi kommer, og som jeg nemt klikker ind på. Samtidig kan jeg tale i telefon, mens telefonen ligger i tasken. Det er mega-rart!”

Anbefaler AudioNova

Laila valgte at gå til AudioNova, fordi hendes far og svigermor har haft gode oplevelser med personlig vejledning og hurtig levering af nye høreapparater. Laila anbefaler alle at få en høretest hos Audionova, så snart de mærker et høretab.

 

Hør fra flere af vores kunder

Hos AudioNova tror vi på, at god hørelse til alle giver forøget livskvalitet.
Vi sætter derfor en ære i at yde professionel hjælp til alle, der måtte
have brug for det. Vi ønsker at beskytte din hørelse – det gør vi gennem
tilpasset pleje og ekspertise. Vi har derfor mange glade kunder. 
 

Tilmeld dig som testperson

Tilmeld dig som testperson

Som testperson får du en enestående mulighed for at prøve høreapparater derhjemme i forskellige hverdagssituationer i 14 dage.

Udfyld dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig telefonisk hurtigst muligt.

Fordele ved testforløbet
  • Du får foretaget en gratis høretest, og dit hørebehov afdækkes
  • Du tester gratis og uforpligtende høreapparater i 2 uger
  • Du taler med en audiologist om testen og et evt. videre forløb

Bemærk
Deltagelse i testen forudsætter, at du er fyldt 18 år, bor i Danmark, formoder du har et høretab, samt at du enten ikke har høreapparater eller har apparater, som er mere end 3½ år gamle.

I testperioden beder vi dig desuden om at udfylde et spørgeskema om din oplevelse af høreapparatet. Testen er ikke videnskabelig, men fokuserer alene på brugernes oplevelser. Testen bliver sendt til din e-mailadresse.

 

Kan jeg få tilskud til høreapparater?

Når du køber høreapparater i et privat hørecenter som AudioNova,
kan du også være berettiget til et offentligt tilskud.
Der findes ligeledes andre former for tilskud, som du kan få.

Mand til høreprøve

Hvad er et høretab?

Det at høre er en af vores vigtigste sanser, og en stor del af vores kommunikation sker via hørelsen. Et høretab kommer som regel ikke pludseligt. Høreproblemer kommer snigende over tid, og man bemærker det ikke til at starte med.

Men hvad sker der helt præcist ved et høretab? Hvad er det første tegn på et høretab? Hvordan og hvornår sker et høretab? Og ikke mindst: Hvordan kan det behandles?

Høreapparater

Mange tror, at høreapparater er store og hyler. Sådan er det ikke længere. Nutidens høreapparater har høj lydkvalitet, de er nemme at tage på og betjene, og de er så små, at man næsten ikke ser dem. Mange af de nyeste modeller fås endda som genopladelige høreapparater. Det betyder, at du kan sætte dem til at lade op mens du sover, og så er dine høreapparater klar til brug, når du vågner igen. Med genopladelige høreapparater slipper du desuden for besværet med at bestille nye batterier og for at smide brugte batterier ud.
 
 

Bliv testperson

Som testperson får du en enestående mulighed for at prøve
høreapparater derhjemme i forskellige hverdagssituationer i 14 dage.
Læs mere om forløbet, og tilmeld dig som testperson.