Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre

I kategori 7 tilbyder vi vores absolut bedste høreapparat i topklasse fra vores komfortserie Phonak. Høreapparatet indeholder den nyeste banebrydende teknologi fra én af verdens førende høreapparatsproducenter. Med høreapparatet følger en Phonak TV-connector, så du kan streame lyden direkte fra dit tv til dine høreapparater.

Høreapparatet med tilbehør fra kategori 7 anbefales til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med din hørelse i hverken rolige eller meget krævende lydsituationer, og til dig, som ønsker en forbedret musikoplevelse.

Høreapparaterne i denne kategori har fokus på optimal lydkvalitet og størst mulig komfort og udbytte, og du vil derfor opnå den mest optimale, ubesværede og naturlige hørelse i alle situationer og samtaler – både i rolige omgivelser med få mennesker og i lyttesituationer i store forsamlinger med meget baggrundsstøj til møder, til selskaber, ved telefonsamtaler og i lokaler med dårlig akustik.
ImageAltA

Høreapparaterne i kategori 7 tilbyder flest mulige individuelle indstillinger til netop din hørelse og dine hørebehov og genkender, analyserer og indstiller sig herefter helt automatisk efter den lydsituation, du befinder dig i, og giver dig dermed den bedste hørelse og komfort i selv de mest krævende lydmiljøer.

Vores høreapparat i Premium + kategorien er det første høreapparat, der kan tilsluttes direkte via Bluetooth til både Android og Iphone mobiltelefoner. Høreapparatet i kategori 7 giver dig mulighed for at besvare, høre og tale i din telefon 100 procent trådløst. Når din telefon ringer, hører du et signal i dine høreapparater, du besvarer opkaldet ved et enkelt tryk på høreapparatet, og den indbyggede mikrofon i høreapparaterne opfanger din stemme.

Høreapparatet kan også nemt tilkobles dit tv via den medfølgende Phonak TV-connector, og dermed omdanne dit høreapparat til trådløse hovedtelefoner, så du igen kan høre dit yndlings tv-program tydeligt og i knivskarp stereolydkvalitet.

Egenbetalingen på høreapparater i kategori 7 ligger fra kr. 11.995,- per apparat efter det offentlige tilskud. Grundpakken er inkluderet i prisen.

Der findes forskellige former for tilskud til høreapparater, for eksempel fra det offentlige. Læs mere om tilskud til høreapparater her.

Kategori 1 - Limited
Kategori 2 - Economy
Kategori 3 - Basic
Kategori 4 - Complete
Kategori 5 - Superior
Kategori 6 - Premium
Find et hørecenter nær dig