Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

I kategori 6 tilbyder vi høreapparater i topklasse fra vores klassiske serie fra Unitron og vores komfortserie Phonak. Disse apparater er for dig, der stille høje krav til dine høreapparater og ønsker flere indstillingsmuligheder.Høreapparaterne i denne kategori er førsteklasses høreapparater fra nogle af verdens førende høreapparatproducenter, og anbefales til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med din hørelse i hverken rolige eller meget krævende lydsituationer, og til dig, som ønsker en forbedret musikoplevelse.
ImageAltA

Høreapparaterne i denne kategori har fokus på optimal lydkvalitet og størst mulig komfort og udbytte, og du vil derfor opnå den mest optimale, ubesværede og naturlige hørelse i alle situationer og samtaler. – både i rolige omgivelser med få mennesker og i lyttesituationer med store forsamlinger med meget baggrundsstøj, møder, selskaber eller i lokaler med dårlig akustik.

Høreapparaterne i kategori 6 tilbyder flest mulige individuelle indstillinger til netop din hørelse og dine hørebehov og genkender, analyserer og indstiller sig herefter helt automatisk efter den lyttesituation du befinder dig i, og giver dig dermed den bedste hørelse og komfort i selv de mest krævende lydmiljøer.
I denne kategori kan der vælges mellem mange forskellige størrelser, typer og design, og her tilbydes de mindste og mest diskrete høreapparater der findes på markedet.

Egenbetalingen på høreapparater i kategori 6 ligger fra kr. 9.495,- til kr. 10.995,- per apparat efter det offentlige tilskud. Grundpakken er inkluderet i prisen.

Der findes forskellige former for tilskud til høreapparater, for eksempel fra det offentlige. Læs mere om tilskud til høreapparater her.

Kategori 7 – Premium+
Kategori 1 - Limited
Kategori 2 - Economy
Kategori 3 - Basic
Kategori 4 - Complete
Kategori 5 - Superior
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.