Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Webshop
Her finder du blandt andet filtre, domes og batterier til høreapparater og et udvalg af høreværn og ørepropper til forskellige formål.

I kategori 6 tilbyder vi høreapparater i topklasse fra vores klassiske serie fra AudioNova D og vores komfortserie Phonak. Disse apparater er for dig, der stiller høje krav til dine høreapparater og ønsker flere indstillingsmuligheder.Høreapparaterne i denne kategori er førsteklasses høreapparater fra nogle af verdens førende høreapparatproducenter og anbefales til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med din hørelse – hverken i rolige eller meget krævende lydsituationer – og til dig, som ønsker en forbedret musikoplevelse.
Priskategori 6

Høreapparaterne i denne kategori har fokus på optimal lydkvalitet og størst mulig komfort og udbytte, og du vil derfor opnå den mest optimale, ubesværede og naturlige hørelse i alle situationer og samtaler – både i rolige omgivelser med få mennesker og i lyttesituationer i store forsamlinger med meget baggrundsstøj, til møder, til selskaber og i lokaler med dårlig akustik.

Høreapparaterne i kategori 6 tilbyder flest mulige individuelle indstillinger til netop din hørelse og dine hørebehov og genkender, analyserer og indstiller sig herefter helt automatisk efter den lyttesituation, du befinder dig i, og giver dig dermed den bedste hørelse og komfort i selv de mest krævende lydmiljøer. I denne kategori kan du vælge mellem mange forskellige størrelser, typer og design.

I kategori 6 er der desuden mulighed for at vælge høreapparater med genopladelige batterier og høreapparater med direkte opkobling til bluetooth-enheder.

Egenbetalingen på høreapparater i kategori 6 ligger fra kr. 9.995,- til kr. 11.495,- per apparat efter det offentlige tilskud. Grundpakken er inkluderet i prisen.

Der findes forskellige former for tilskud til høreapparater, for eksempel fra det offentlige. Læs mere om tilskud til høreapparater her.

Kategori 1 - Limited
Kategori 2 - Economy
Kategori 3 - Basic
Kategori 4 - Complete
Kategori 5 - Superior
Find et hørecenter nær dig