Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800

I kategori 2 tilbyder vi høreapparater fra vores basisserie fra Novasense og vores komfortserie fra AudioNova T. Disse apparater egner sig særligt til dig med et ukompliceret høretab og til samtaler med en eller flere personer.

Høreapparaterne i denne kategori er især egnede til den mindre aktive bruger med en ukompliceret hørenedsættelse. Høreapparaterne i kategori 2 giver dig en god lydkvalitet i rolige omgivelser og hjælper dig  i samtaler med én eller flere personer. I denne kategori tilbyder vi høreapparater i flere forskellige størrelser, typer og design.

Egenbetalingen for høreapparater i kategori 2 ligger fra kr. 999,- til kr. 2.495,- per apparat efter det offentlige tilskud. Grundpakken kan tilvælges og koster kr. 1.400*/ kr. 1.900**
ImageAltA

*ved køb af 1 høreapparat
** ved køb af 2 høreapparater

Har du brug for hjælp til egenbetalingen? Klik her og læs mere om de forskellige muligheder for tilskud.

Kategori 3 - Basic
Kategori 4 - Complete
Kategori 5 - Superior
Kategori 6 - Premium
Kategori 7 – Premium+
Kategori 1 - Limited
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.