Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

I kategori 2 tilbyder vi høreapparater fra vores basisserie fra Novasense og vores komfortserie fra Unitron. Disse apparater egner sig særligt til dig med et ukompliceret høretab og til samtaler med en eller flere personer.

Høreapparaterne i denne kategori er især egnede til den mindre aktive bruger med en ukompliceret hørenedsættelse. Høreapparaterne i kategori 2 giver dig en god lydkvalitet i rolige omgivelser og hjælper dig  i samtaler med èn eller flere personer. I denne kategori tilbydes der høreapparater i flere forskellige størrelser, typer og design.

Egenbetalingen for høreapparater i kategori 2 ligger fra kr. 499,- til kr. 1.995,- per apparat efter det offentlige tilskud. Grundpakken kan tilvælges og koster kr. 1.400*/ kr. 1.900**
ImageAltA

*ved køb af 1 høreapparat
** ved køb af 2 høreapparater

Få hjælp til egenbetalingen - klik her

Kategori 3 - Basic
Kategori 4 - Complete
Kategori 5 - Superior
Kategori 6 - Premium
Kategori 7 – Premium+
Kategori 1 - Limited
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.