Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800

Drybox

Det er vigtigt, at dine høreapparater fungerer optimalt, så du opnår det optimale udbytte. Aflejring af fugt og ørevoks kan nedsætte effekten af dine høreapparater og i værste fald få dem til at gå i stykker. En Drybox er ideel til rensning og tørring af dine høreapparater.
Beskrivelse

Drybox’en tørrer dine høreapparater og beskytter den følsomme elektronik mod fugtskader. Høreapparaterne tørres ved 52 grader, hvilket er med til at forlænge levetiden af dine høreapparater betydeligt.

Det ultraviolette lys fjerner 99.9 procent af alle skadelige mikroorganismer såsom bakterier, svampe og vira, der kan holde til på og i høreapparaterne. Denne hygiejniske rengøring forhindrer infektioner i ørerne, og beskytter både høreapparaterne og dit helbred.

Din Drybox bruges om natten, hvor dine høreapparater placeres i boxen. I løbet af natten vil den tørre og rense dine høreapparater, så de er klar til en ny dag.

Nem betjening
Du skal blot trykke på knappen, og så klarer Drybox’en resten. Drybox’en er energieffektiv, billig i drift og sikker i brug.

Sørg for, at batterierne er taget ud af høreapparaterne, når de lægges i Drybox’en, og lad batteriskuffen stå åben under tørringen.

Et tørreprogram tager 5 timer.

Brochure Drybox Download vores brochure
Find et hørecenter nær dig