Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

Drybox

Det er vigtigt, at dine høreapparater fungerer optimalt, så du opnår det optimale udbytte. 

Drybox er ideel til rensning og tørring af dine høreapparater. Aflejring af fugt og ørevoks kan nedsætte effekten af dine høreapparater, og i værste fald få dem til at gå i stykker.

Beskrivelse

Drybox’en tørrer dine høreapparater, og beskytter den følsomme elektronik mod fugtskader. Høreapparaterne tørres ved 52° C, hvilket er med til at forlænge levetiden af dine høreapparater betydeligt.

Det ultraviolette lys fjerner 99.9% af alle de skadelige mikroorganismer såsom bakterier, svampe og vira. Denne hygiejniske rengøring forhindrer infektioner i ørerne, og beskytter både høreapparaterne og dit helbred.

Din nye Drybox bruges om natten, hvor dine høreapparater placeres i boxen. I løbet af natten vil den tørre og rense dine høreapparater, så de er klar til en ny dag.

Nem betjening

Du skal blot vælge program - 2,5 timer eller 5 timer - og så klarer Drybox'en resten.

Download vores brochure
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.