Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre. World of Hearing ligger i Lyngby og i Aarhus.
smilende mand med høreapparat smilende mand med høreapparat
 
 

Kvalitetshøreapparater fra 0 kr.

Vidste du, at det er lige så vigtigt at være opmærksom på ændringer i hørelsen, som det er med synet? At få høreapparater er en personlig beslutning, og vi ved, at det kan være svært at tage det første skridt.
Mand kysser kvinde på hovedet
Du behøver ikke bekymre dig om prisen, da vi hos AudioNova kan tilbyde dig et bredt sortiment at kvalitetshøreapparater fra 0 kr.* efter regionalt tilskud. Så vi kan altid finde en løsning, der matcher både dit høretab og din økonomi. 

Hvis du vælger høreapparater til 0 kr.* kan du tilkøbe vores Tryghedspakke, som giver dig en opbevarings- eller opladerbox til høreapparaterne samt en TryghedsAftale. Med TryghedsAftalen er du i 4 år sikret udvidet garanti, service samt ekstra fordele ved reparation og erstatning, hvis uheldet er ude. Aftalen omfatter også rabatordninger til køb af tilbehør, rengøringsprodukter og høretekniske hjælpemidler. Prisen er kun 1.900 kr.

Ønsker du høreapparater af en højere kvalitet end vores apparater til 0 kr.*, kan du frit vælge det og betale i månedlige bidder over 12, 24, 36 eller 48 måneder. 

Start med at bestille tid til en gratis høretest hos dit lokale AudioNova hørecenter, når vi afholder høretestdage fra den 15. - 17. marts.

Find dit lokale AudioNova hørecenter her

* efter regionalt tilskud er fratrukket.

Kan jeg få tilskud til høreapparater?

Når du køber høreapparater hos AudioNova Hørecenter, har du mulighed for at få regionalt tilskud. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du også få tilskud herfra. Nogle personer er også berettiget til at få helbredstillæg.

For at gøre det så overskueligt for dig som muligt, har vi samlet og udregnet en række priseksempler på høreapparater med tilskud. 

Har du overvejet at få testet din hørelse? 

Vi anbefaler, at du får testet din hørelse én gang om året. Også selvom du synes, du hører godt nok. Derfor inviterer vi dig nu til høretestdage i dit lokale AudioNova Hørecenter, hvor du kan få foretaget en gratis og helt uforpligtende høretest.  
 
For Gitte er der ingen tvivl om, at hendes gode hørelse også har betydning for humøret. Den dag hun hentede sine første høreapparater fra AudioNova, blev en ny start, hvor hun pludselig kunne høre, hvad de andre talte om. I dag fortryder Gitte kun, at hun ventede så længe med at få de bedste løsninger for hende.
Gitte har oplevet hvilke forskel et høreapparat kan give

En helt ny start

For Gitte er der ingen tvivl om, at hendes gode hørelse også har betydning for humøret. Den dag hun hentede sine første høreapparater fra AudioNova, blev en ny start, hvor hun pludselig kunne høre, hvad de andre talte om. I dag fortryder Gitte kun, at hun ventede så længe med at få de bedste løsninger for hende.

"Jeg kan ikke beskrive, hvor vigtige mine høreapparater er i mit arbejde. For når et barn har samlet mod til at snakke, så skal jeg kunne høre hvert eneste lille ord!"

"Hos AudioNova målte de min hørelse og fandt ud af, hvad jeg virkelig havde brug for. Jeg havde nemlig brug for to høreapparater for at sikre balance i lyden. Og pludselig kunne jeg høre alt det, som jeg ikke havde hørt i årevis."


Gitte Mariane Pedersen, plejemor til fire og kunde hos AudioNova

Det er nemt, hurtigt og helt gratis

Husk, at det er helt uforpligtende og gratis af få foretaget et høretest – og du får svar med det samme.

Hellere i dag end i morgen – Hørelsen bliver helt naturligt svækket med alderen. Hvis du er over 55 år, er det en god idé at få tjekket hørelsen en gang om året.

Nemt, hurtigt og helt gratis – bestil tid her

Hvis din hørelse fungerer fint, tænker du nok ikke så meget på at få den testet. Men vidste du, at et høretab ofte sker gradvist og så langsomt? Og at du ikke lægger mærke til det, før det for alvor begynder at genere dig eller dine omgivelser? Måske har du allerede fået bemærkninger fra dine nærmeste om, at du skruer højt op for fjernsynet, eller at du ikke hører, hvad de siger?

Kan du nikke genkendende til ovenstående? Så bestil en tid til høretest, når vi afholder høretestdage i perioden den 15. - 17. marts i dit lokale AudioNova Hørecenter.

Brochure Vejen til bedre hørelse Download vores brochure