Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

At få høreapparater er en vigtig personlig beslutning, og vi ved det kan være svært at tage det første skridt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig gennem processen, og gøre det lettere for dig. En typisk proces hos AudioNova ser således ud.

Trin 1: Gratis høretest

Audiologist undersøg mands øre
Du kan altid få foretaget en uforpligtende og gratis høretest  af vores erfarne hørespecialister. Høretesten tager kun ca. 30 minutter, og efter høretesten ved du præcist, hvordan det står til med din hørelse. Hos os er der ingen venteliste, og der er altid et hørecenter nær dig! Det er en fordel at bestille tid i forvejen. Læs mere og bestil en tid

Trin 2: Øre-næse-halslæge

Audiologist undersøger mands øre
AudioNova Hørecenter har egne ørelæger, som står klar til at hjælpe dig. Du kan også vælge at benytte din egen ørelæge. Ørelægen stiller en medicinsk diagnose og udskriver en henvising, så du kan ansøge om det offentlige tilskud til høreapparater. Vi hjælper dig gennem hele forløbet - også med ansøgning om offentligt tilskud. Har du høreapparater i forvejen, er det ikke nødvendigt med en fornyet henvisning. Læs mere om AudioNova samarbejde med med ørelægerne her. 

Trin 3: Dit valg af høreapparater

En hånd holder et lille høreapparat
At vælge de rigtige høreapparater er en vigtig beslutning. Vi er omhyggelige og grundige i vores vejledning, da dine høreapparater skal være en naturlig del af din hverdag de næste mange år. Men retten til at træffe det helt rigtige valg af høreapparater, er alene din. Kun på den måde bliver du tilfreds. Og først når du er tilfreds, er vi tilfredse.

Trin 4: Gratis prøveperiode

Mand får høreapparat på
Du har mulighed for at prøve høreapparaterne gratis og uforpligtende. I prøveperioden kan du tage hjem og leve din hverdag med høreapparaterne på. Afprøv dem i så mange hverdagssituationer som muligt, så du virkelig kan mærke, om høreapparaterne hjælper dig. Er det første gang, vil du opleve mange nye lyde, og der kan være meget at skulle vænne sig til. Vi tilbyder dig fuld returret og garanterer på den måde 100% tilfredshed.

Trin 5: Nye høreapparater og fri service

Mand og audiologist taler om høreapparater
Vi optimerer høreapparaterne sammen med dig, indtil du er fuldstændig tilfreds. Først når du er helt tilfreds afregnes høreapparaterne. Vi er der også efter, du har købt dine høreapparater. Du kan altid henvende dig til dit lokale AudioNova Hørecenter, hvis du har behov for yderligere opfølgning eller instruktion. Vi tilbyder gratis service i hele 4 år.

Hos AudioNova er du i gode hænder

Øre med høreapparat
Som Danmarks største kæde af hørecentre kan vi rådgive på et højt fagligt niveau og sørge for, at du får en god oplevelse med dine nye høreapparater. Vi hjælper dig igennem hele processen, da vi ved det tager tid at vænne sig til nye høreapparater. Hos os er der ingen forpligtelser, før du er klar.

Klik på billedet for at afspille videoen.
Vores personale
Fordele ved AudioNova
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.