Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre. World of Hearing ligger i Lyngby og i Aarhus.
Forside
Samarbejde med ørelæger

Samarbejde med ørelæger

Som førstegangsbruger af høreapparater er det et krav, at du er blevet tilset af en øre-, næse-, halslæge. Hos AudioNova tilbyder vi konsultation hos en af vores tilknyttede speciallægekonsulenter i øre-, næse- og halssygdomme (ørelæger). Læs her, hvordan du får en tid hos en af ørelægerne.

Ønsker du at modtage offentligt tilskud til køb af høreapparater hos en godkendt, privat forhandler, kræves det som førstegangsbruger en forudgående undersøgelse og henvisning fra en speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme.

Denne procedure, som er en obligatorisk del af vores forløb, tilbyder vi alle førstegangsbrugere. Ørelægens undersøgelse foretages for at sikre korrekt diagnostik og behandling og for at udelukke, at høretabet skyldes en eventuel behandlingskrævende lidelse. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet med en af vores tilknyttede ørelæger, aftales dette med audiologisten i dit lokale AudioNova Hørecenter, som sammen med dig finder en tid til undersøgelsen.

Hos AudioNova gør vi meget ud af at adskille den lægefaglige vurdering fra økonomi, hvorfor alle vores speciallægekonsulenter modtager samme honorar uanset udfaldet af en konsultation. Med andre ord har vores speciallægekonsulenter intet økonomisk incitament for at henvise til høreapparatsbehandling.

Alle AudioNovas tilknyttede speciallægekonsulenter har lang erfaring i øre-, næse-, halssygdomme og har erfaring fra både offentligt og privat regi. Her nedenfor kan du se, hvilke speciallægekonsulenter, du kan møde i vores hørecentre, og deres ydernumre.

Lars Ellebæk, 003WP
Malene Sine Rokkjær, 05XW3
Kristian Otto Nielsen, 003RR
Søren Kristensen, 00L06
 

Vores personale
Fordele ved AudioNova
Brochure Vejen til bedre hørelse Download vores brochure