Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
audionova mobilt hørecenter bil og logo audionova mobilt hørecenter bil og logo
 
 

Nu kommer vi hjem til dig – hvis du ikke kan komme til os


Hos Audionova lover vi god hørelse til alle. Og vi mener alle. Selv dem, der ikke har mulighed for at komme til os,Billede af vores team, der kører ud til vores kunder i mobilt hørecenter samt vores mobilt hørecenter koordinatorer. kan nu få besøg af en audiologist, trygt i eget hjem, ganske gratis og uforpligtende. Vores mobile hørecentre kører over hele landet, og kommer gerne forbi dig eller en af dine nære, som har brug for hjælp til at høre bedre.

Alt klaret på ét besøg
Det er kun nødvendigt med et enkelt besøg for at afhjælpe dit høretab. Trygt og professionelt udfører vi høretesten i dine vante rammer, og du kan spørge audiologisten om alt det, du har brug for at vide. Under besøget tilpasser vi også de høreapparater, der passer bedst til dig. Det betyder, at du allerede hører bedre, når du siger farvel til vores audiologist. Nemt og ligetil.

Opfølgende service og justering
Hvis der bliver behov for at få justeret eller serviceret dine høreapparater efter køb, hjælper vi selvfølgelig med det. Du kan enten vælge at få besøg af vores mobile hørecenter igen, bruge vores myAudioNova app eller besøge os i ét af vores hørecentre, hvor vi er klar til at hjælpe dig. Vi er eksperter i at afhjælpe høretab og hjælper dig trygt igennem hele forløbet, til du hører godt igen.

Book tid hos vores mobile hørecenter

Sådan får du vores mobile hørecenter hjem til dig

Trin 1.
Hvis du gerne vil have besøg af AudioNova Mobilt Hørecenter, skal du starte med at kontakte vores kundeservice på tlf. 7060 6666 eller udfylde nedenstående kontaktformular, hvorefter vi ringer til dig.
Vores kundeservice vil fortælle dig om konceptet for Mobilt Hørecenter og sikrer, at det er den løsning, du er interesseret i.

Trin 2.
Kundeservice booker dig derefter ind til en samtale med en af vores koordinatorer for AudioNova Mobilt Hørecenter, som vil stille dig en række spørgsmål og oplyse om nogle praktiske ting, inden selve aftalen bookes.

Inden aftalen modtager du både en påmindelses på email og SMS. Vi anbefaler, at du har en pårørende tilstede til aftalen, sådan at der er flere til at høre og huske de informationer, som bliver givet.

voes mobile hørecenter biler som du får besøg af
Ældre dame får sat høreapparater på sine ører
Trin 3.
Til selve aftalen ankommer vores audiologist i en hvid bil med AudioNova logo og vedkommende har navneskilt og logo på tøjet. Audiologisten starter med at undersøge dine ører, og herefter foretages selve høreprøven.  

I taler om resultatet af høretesten samt dine behov for bedre hørelse, hvorefter I bliver enige om de høreapparater, du skal prøve. Audiologisten tilpasser høreapparaterne efter dit høretab, og såfremt du er interesseret i tilbehør f.eks. TV-connector, bliver dette også indstillet i dit hjem.

Når audiologisten kører igen, er du tryg og tilfreds og klar til at opleve din hørelse på en ny måde.
Trin 4.
Et par dage efter din aftale vil vores koordinator kontakte dig for at høre, hvordan det går med at bruge de nye høreapparater.

En uges tid efter aftalen ringer koordinatoren igen for at høre, hvordan det går, og om du ønsker at beholde høreapparaterne, så de bliver en fast del at dit nye liv med god hørelse.

Har du efterfølgende brug for at få høreapparaterne justeret, tilbyder vi at komme hjem til dig én gang. Såfremt du ønsker hjælp til flere justeringer af høreapparaterne, kan du vælge at booke tid i dit lokale hørecenter, benytte Online Care videoopkald via vores app myAudioNova eller mod betaling få besøg af Mobilt Hørecenter igen.

Vi glæder os til at hjælpe dig til god hørelse.
Vores kundeservice sidder klar til at følge op på dine nye høreapparater

Udfyld formularen herunder

Ønsker du besøg af AudioNova Mobilt Hørecenter, kan du udfylde kontaktformularen her, og du vil hurtigst muligt blive ringet op.
Find et hørecenter nær dig