Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Webshop
Her finder du blandt andet filtre, domes og batterier til høreapparater og et udvalg af høreværn og ørepropper til forskellige formål.

Det er sjældent os selv, der først bemærker, at det kniber med hørelsen. I stedet er det børn, børnebørn, ægtefælle eller venner, som oplever, at personen med nedsat hørelse skruer højt op for tv’et, synes alle andre mumler eller ikke længere deltager aktivt i samtaler ved sociale sammenkomster.

Det gør vi noget ved hos AudioNova! Vi giver dig nemlig mulighed for enten selv at teste høreapparater eller opfordre en person i din omgangskreds til at teste. Som testperson hos AudioNova får du en enestående mulighed for at prøve høreapparater hjemme i forskellige hverdagssituationer i 14 dage – gratis og helt uden forpligtelser. Vi følger alle testpersonerne tæt, så de løbende kan stille spørgsmål og få råd af vores veluddannede audiologister. Bliv testperson nu.

Hvem kan blive testperson?
For at blive testperson skal du være fyldt 18 år og bo i Danmark. I løbet af testen bliver du bedt om at besvare et spørgeskema, som du afleverer til sidst i forløbet. Testen er ikke videnskabelig, vores formål er at undersøge brugeroplevelsen og på den måde få mere viden om brugen af høreapparater.

Høreapparater
Mange tror, at høreapparater er store og hyler, eller at de er ubehagelige at have på. Sådan er det ikke længere. De nyeste høreapparater er nemme at betjene, har flot design, og er så små, at man knapt bemærker dem – kom selv og se.
Høreapparat på øre
Fordele ved at være testperson hos AudioNova Hørecenter
  • Du får foretaget en gratis høreprøve og får gratis rådgivning omkring nedsat hørelse og høreapparater
  • Du tester høreapparater i 14 dage – helt gratis og uforpligtende
  • Du taler med audiologisten om testen og et eventuelt videre forløb

Tilmelding 
Klik her for at melde dig som testperson i dit lokale AudioNova hørecenter eller ring: 7060 6800.