Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

Det gratis og uforpligtende. Det er sjældent os selv, der først bemærker, at det kniber med hørelsen. I stedet er det børn, børnebørn, ægtefælle eller venner, som oplever, at personen med nedsat hørelse skruer højt op for tv’et, synes alle andre mumler eller ikke længere deltager aktivt i samtaler ved sociale sammenkomster.

Det gør vi noget ved hos AudioNova! Vi giver dig nemlig mulighed for enten selv at teste høreapparater eller opfordre en person i din omgangskreds til at teste. Som testperson hos AudioNova får du en enestående mulighed for at prøve høreapparater hjemme i forskellige hverdagssituationer i 14 dage – gratis og helt uden forpligtelser. Vi følger alle testpersonerne tæt, så de løbende kan stille spørgsmål og få råd af vores veluddannede audiologister. Bliv testperson nu

Hvem kan blive testperson?

Du skal være fyldt 18 år og bo i Danmark for at kunne blive testperson hos AudioNova. I løbet af testen bedes du besvare et spørgeskema, som du afleverer til sidst i forløbet. Testen er ikke videnskabelig, formålet er at undersøge på brugeroplevelsen.

Høreapparater

Mange tror, at høreapparater er store og hyler, eller at de er ubehagelige at have på. Sådan er det ikke længere, de nyeste høreapparater er nemme at betjene, har flot design, og er så små, at man knapt bemærker dem – prøv selv.
Høreapparat på øre
Du får disse fordele som testperson hos AudioNova hørecenter
  • Du får foretaget en gratis høreprøve og rådgivning.
  • Du tester høreapparater i 14 dage - helt uforpligtende. 
  • Du taler med audiologisten om testen og et evt. videre forløb.

Tilmelding 

Klik her for tilmelding i dit lokale AudioNova hørecenter eller ring: 70 60 61 51. 
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.