Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
smilende mand med høreapparat smilende mand med høreapparat
 
 
Et par der står og taler på en bro, manden har høreapparat

Nyhed

AudioNova lancerer de helt nye
Phonak Audéo Lumity™ høreapparater

Ord og lyd forbinder mennesker og vækker følelser i os. Vi er mange, som tager ord og lyd for givet. Men det er langt fra alle, der hører klart og tydeligt. Måske får du heller ikke alle detaljer med?

Forestil dig en situation, hvor du befinder dig i larmende omgivelser. Det kan eksempelvis være til et bryllup, på arbejdet, når du dyrker sport, eller når hele familien er samlet. Hvis du oplever, det kan være svært at høre i situationer som disse, kan det være, at det helt nye Phonak Audéo LumityTM høreapparat er noget for dig. Med Phonak Audéo LumityTM høreapparater kommer du til at høre bedre i mange situationer og får reduceret lyttebesvær.

I dit lokale AudioNova Hørecenter får du professionel vejledning. Vi er med dig hele vejen og rådgiver dig, så du får de høreapparater, som passer bedst til dig i din hverdag. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din hørelse, så du kan nyde at høre hverdagens ord og lyde og kan være en del af fællesskabet.  


Hør mere

Mærk de følelser, som ord og lyd vækker i dig. Med Phonak Audéo Lumity™ får du:

  • Markant forbedret taleforståelse og mulighed for at fordybe dig i samtaler
  • Reduceret lyttebesvær og øget fokus på det, du gerne vil høre
  • Mulighed for at tilslutte din smartphone, dit tv og andre Bluetooth enheder*
  • Mulighed for at tage og afslutte opkald fra din tilsluttede smartphone
  • Genopladelige høreapparater og dermed intet besvær med engangsbatterier
  • Online justering hos AudioNova Online Care og indsigt i din sundhed med myPhonak appen
* to enheder kan være aktive samtidigt

Kontakt dit lokale AudioNova hørecenter for en snak 

Phonak Audéo Life™ Lumity

det nye høreapparat fra phonak lumity audeo l-r

Genopladeligt
Vandtæt*

Phonak Audéo™ Lumity L-R

det nye genopladelige høreapparat fra phonak lumity audeo l-rt

Genopladeligt
Telespole

Phonak Audéo™Lumity L-RT det nye høreapparat fra phonak lumity audeo l-rl

Genopladeligt
Diskret højtaler i øret

Phonak Audéo™ Lumity Slim

det nye høreapparat fra phonak lumity audeo slim

Genopladeligt
Diskret højtaler i øret

* op til 50 cm

Læs mere om de helt nye Phonak Audéo ™ Lumity høreapparater

SmartSpeech™Technology  
Med Phonak Audéo Lumity, som er baseret på den unikke SmartSpeech teknologi, får du forbedret taleforståelse og øget fokus på det, du gerne vil høre. At høre godt giver dig mulighed for at være mere socialt aktiv og hygge dig med andre. Høreapparater kan forbedre din livskvalitet, dine sociale relationer og har stor indflydelse på din hverdag. Med Lumity høreapparater kan du bedre deltage i samtaler og nyde, at det bliver lettere for dig at høre.
Opret forbindelse til verden omkring dig

Med Phonak Audéo Lumity får du mulighed for at tilslutte dine høreapparater til både iOS- og Android smartphones, dit tv, Roger-enheder og andet trådløst tilbehør. Derudover får du med Lumity mulighed for at foretage håndfri opkald på din telefon og tilslutte op til otte Bluetooth-aktiverede® enheder - to enheder kan være aktive samtidigt.

Tap control - betjen dine høreapparater med fingerspidsen
Takket være lithium-ion-teknologien og en integreret bevægelsessensor er det med Lumity muligt at styre Bluetooth-funktioner® via et dobbelttryk på høreapparatet. Denne funktion giver dig mulighed for at tage og afslutte opkald fra din tilsluttede smartphone. Du kan også sætte streaming på pause og herefter genoptage streaming fra tilsluttede Bluetooth-enheder.
 
myPhonak appen
Med myPhonak appen kan du få nem kontrol over dine høreapparater. Brug appen som fjernbetjening til dine høreapparater og tilpas dem, når du vil og hvor du vil. Med den opdaterede myPhonak app og den nyeste funktionalitet Life+evt- link, har du derudover mulighed for at holde øje med din sundhedsdata. Dvs. se dine fysiske aktiviteter og få indsigt i skridttælling og øvrige sundhedsdata. Via appen kan du også oprette direkte forbindelse til AudioNova Online Care evt. link , hvor du kan få hjælp til dine høreapparater online, uanset hvor du befinder dig i verden. Hos AudioNova Online Care får du både professionel og personlig hjælp til dine høreapparater via live streaming til en Audiologist hos AudioNova.
 
Roger On
Roger-teknologien™ øger taleforståelsen i støj og på afstand. Når Roger-teknologien kombineres med dine Phonak-høreapparater, forbedrer den taleforståelsen, så du kan deltage fuldt ud i samtaler i selv meget udfordrende situationer såsom på restauranter, til møder, på arbejdspladsen, til foredrag eller forelæsninger.
 
Læs hvad Jacques sagde efter at have testet Phonak Audéo Lumity


“Jeg kunne næsten ikke tro det. Mit høretab har været en udfordring, siden jeg var barn. Det ændrede sig, da jeg fik et sæt Lumity høreapparater på. I selv udfordrende lyttesituationer kan jeg nu høre fra flere vinker på samme tid. Det er også blevet nemmere at forstå folk uden, at jeg kigger på dem og mundaflæser. Før Lumity var jeg altid træt sidst på dagen, men sådan har jeg det heldigvis ikke længere.” Jacques Verzijlbergen er produktspecialist for Sonova i Holland. Han har et moderat til svært høretab.”

Tilmeld dig som testperson

Udfyld dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig telefonisk hurtigst muligt.

Fordele ved testforløbet
  • Du får foretaget en gratis høretest, og dit hørebehov afdækkes
  • Du tester gratis og uforpligtende høreapparater i 2 uger
  • Du taler med en audiologist om testen og et evt. videre forløb

Bemærk
Deltagelse i testen forudsætter, at du er fyldt 18 år, bor i Danmark, formoder du har et høretab, samt at du enten ikke har høreapparater eller har apparater, som er mere end 3½ år gamle.

I testperioden beder vi dig desuden om at udfylde et spørgeskema om din oplevelse af høreapparatet. Testen er ikke videnskabelig, men fokuserer alene på brugernes oplevelser. Testen bliver sendt til din e-mailadresse.

Referencer

[1].Appleton, J. (2020) AutoSense OS 4.0 - significantly less listening effort and preferred for speech intelligibility. Phonak Field Study News retrieved from www.phonakpro.com/evidence, accessed August, 2022.

Latzel, M. & Hobi, S. (2022) ActiveVent™ Receiver provides benefit of open and closed acoustics for better speech understanding in noise and naturalness of own voice perception. Phonak Field Study News retrieved from www.phonakpro.com/evidence, accessed August 2022.

Thibodeau L.M. (2020) Benefits in Speech Recognition in Noise with Remote Wireless Microphones in Group Settings. Journal of the American Academy of Audiology, 31(6), 404–411.

[2]. Woodward, J. & Latzel, M. (2022). New implementation of directional beamforming configurations show improved speech understanding and reduced listening effort. Phonak Field Study News in preparation. Expected end of 2022.

[3]. Thibodeau, L. (2014). Comparison of speech recognition with adaptive digital and FM wireless technology by listeners who use hearing aids. American Journal of Audiology, 23(2), 201-210.

Lumity folder Download vores brochure