Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800

AudioNova introducerer nu et helt nyt høreapparat kaldet Phonak Audéo Life™ verdens første vandtætte* og genopladelige høreapparat. Audéo Life kombinerer lydkvaliteten fra Audéo Paradise med en extra solid skald, som giver extra beskyttelse mod vand og sved.Phonak Audéo Life™ er det nyeste skud på stammen fra Phonak – en af verdens førende høreapparatsproducenter. Audéo Life giver dig en klar og naturlig lyd1 og er vandtæt op til 50 cm i ferskvand, pool- eller saltvand. Med Audéo Life kan du leve livet fuldt ud.
Phonak Audéo Life™

Verdens første vandtætte* og genopladelige høreapparat

Phonak Audéo Life™ er mere end bare et høreapparat. Med Phonak Audéo Life™ kan du leve dit liv fuldt ud, uden at skulle bekymre dig. Teknologien i høreapparatterne er beskyttet af en robust skald, som gør, at du ikke skal være bange for at udføre dine yndlingsaktiviteter i vand. De nye Phonak Audéo Life™ høreapparater er lavet til dig, der gerne vil leve livet fuldt ud!
  • Vandtæt*
  • Svedtæt
  • Tracking af sundhedsdata via app
  • Genopladelig
  • Klar og naturlig lyd
  • Direkte tilkobling til smartphones, TV mm.
  • Ny Tap Control for nem betjening
*Op til 50 cm

Lev livet uden bekymringer

Svømme i pool
Er du bekymret for dine høreapparater, når du er ude på en regnvejrsdag eller i nærheden af en pool? Med Audéo Life kan du føle dig tryg, også når det regner eller du er en tur i svømmehallen.

Audéo Life høreapparater er ligeledes svedtætte, hvilket sikrer, at du kan fortsætte med at træne, uden at sved forstyrrer din hørelse.  

Med Life høreapparater kan du føle dig mere selvsikker omkring andre mennesker og nyde alle dine yndlingsaktiviteter i vand.

Track din sundhed med høreapparater

Med Audéo Life får du også adgang til vigtige sundhedspræstationsindikatorer, såsom antal skridt og aktivitetsniveauer, hvilket gør dig i stand til at sætte sundhedsmål og opnå en forbedret følelse af velvære.
 

Tag kontrollen over dine høreapparater

Det kan kræve meget energi at følge med i en samtale, hvis der er støj i baggrunden. Men støj er ikke bare støj, og der findes ikke én indstilling, der passer til alle situationer. Med appen myPhonak 4.0 kan du nemt tilpasse indstillingerne i dine Phonak høreapparater til de mange forskellige lyttesituationer, du oplever i din hverdag. Er der for meget støj på restauranten? Så øger du blot støjreduceringens styrke i appen.

myPhonak-appen lader dig med andre ord tage kontrollen over dine Phonak høreapparater, så du får det maksimale ud af dem. Dette gælder naturligvis også for dine Phonak Audéo Life™.
En mand og en kvinde sidder på en restaurant og taler

Tilmeld dig som testperson

Udfyld dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig telefonisk hurtigst muligt.

Fordele ved testforløbet
  • Du får foretaget en gratis høretest, og dit hørebehov afdækkes
  • Du tester gratis og uforpligtende høreapparater i 2 uger
  • Du taler med en audiologist om testen og et evt. videre forløb

Bemærk
Deltagelse i testen forudsætter, at du er fyldt 18 år, bor i Danmark, formoder du har et høretab, samt at du enten ikke har høreapparater eller har apparater, som er mere end 3½ år gamle.

I testperioden beder vi dig desuden om at udfylde et spørgeskema om din oplevelse af høreapparatet. Testen er ikke videnskabelig, men fokuserer alene på brugernes oplevelser. Testen bliver sendt til din e-mailadresse.

Online Care

En mand sidder ved sin laptop
Som noget helt nyt har din audiologist nu mulighed for at tilpasse og justere dine høreapparater – helt uden at du behøver besøge dit hørecenter. Online Care er især nyttigt i situationer, hvor en fysisk konsultation ikke er mulig, eller du gerne vil have audiologisten til at justere dine høreapparater i dine egne lydomgivelser og ikke blot i hørecentrets.

Vil du vide mere?

Vil du have mere information om Phonak Audéo Life? Så kontakt dit nærmeste hørecenter allerede i dag, og bestil tid til at gratis og uforpligtende høretest. Vores erfarne audiologister sidder klar til at rådgive og vejlede dig om høretab og høreapparater. Og så tilbyder vi altid 14 dages prøveperiode.

Vi glæder os til at fortælle dig mere om Phonak Audéo Life™.
Phonak Audéo Paradise
Find et hørecenter nær dig