Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre

I kategori 5 tilbyder vi høreapparater fra vores klassiske serie fra AudioNova T og AudioNova D og vores komfortserie fra Phonak. Denne kategori er for dig, der stadig er erhvervsaktiv eller har en kompliceret hørenedsættelse.

Høreapparaterne i denne kategori er især egnede til den erhvervsaktive, den aktive eller brugeren med en kompliceret hørenedsættelse. Her fokuseres på komfort og udbytte særligt i omgivelser med meget baggrundsstøj.

Høreapparaterne i denne kategori er derfor specielt egnede til dig, som oplever store problemer med at høre og udskille tale i situationer, hvor der er mange mennesker eller meget baggrundsstøj. Og til dig, som ønsker en forbedret musikoplevelse.
ImageAltA

Høreapparaterne i kategori 5 genkender, analyserer og indstiller sig helt automatisk efter den lydsituation, du befinder dig i, og giver dig dermed den mest optimale hørelse og komfort i selv meget krævende lydmiljøer. I denne kategori kan du vælge mellem mange forskellige størrelser, typer og design.

I kategori 5 er der desuden mulighed for at vælge høreapparater med genopladelige batterier og høreapparater med direkte opkobling til bluetooth-enheder.

Egenbetalingen på høreapparater i kategori 5 ligger fra kr. 7.995,- til kr. 8.995,- per apparat efter det offentlige tilskud. Grundpakken er inkluderet i prisen.

Der findes forskellige former for tilskud til høreapparater, for eksempel fra det offentlige. Læs mere om tilskud til høreapparater her.

Kategori 6 - Premium
Kategori 7 – Premium+
Kategori 1 - Limited
Kategori 2 - Economy
Kategori 3 - Basic
Kategori 4 - Complete
Find et hørecenter nær dig