Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Webshop
Her finder du blandt andet filtre, domes og batterier til høreapparater og et udvalg af høreværn og ørepropper til forskellige formål.

I kategori 5 tilbyder vi høreapparater fra vores klassiske AudioNova D og vores komfortserie fra Phonak. Denne kategori er for dig, der stadig er erhvervsaktiv eller har en kompliceret hørenedsættelse.

Høreapparaterne i denne kategori er især egnede til den erhvervsaktive, den aktive eller brugeren med en kompliceret hørenedsættelse. Her fokuseres på komfort og udbytte særligt i omgivelser med meget baggrundsstøj.

Høreapparaterne i denne kategori er derfor specielt egnede til dig, som oplever store problemer med at høre og udskille tale i situationer, hvor der er mange mennesker eller meget baggrundsstøj. Og til dig, som ønsker en forbedret musikoplevelse.
Priskategori 5

Høreapparaterne i kategori 5 genkender, analyserer og indstiller sig helt automatisk efter den lydsituation, du befinder dig i, og giver dig dermed den mest optimale hørelse og komfort i selv meget krævende lydmiljøer. I denne kategori kan du vælge mellem mange forskellige størrelser, typer og design.

I kategori 5 er der desuden mulighed for at vælge høreapparater med genopladelige batterier og høreapparater med direkte opkobling til bluetooth-enheder.

Egenbetalingen på høreapparater i kategori 5 ligger fra kr. 8.495,- til kr. 9.495,- per apparat efter det offentlige tilskud. Grundpakken er inkluderet i prisen.

Der findes forskellige former for tilskud til høreapparater, for eksempel fra det offentlige. Læs mere om tilskud til høreapparater her.

Kategori 6 - Premium
Kategori 1 - Limited
Kategori 2 - Economy
Kategori 3 - Basic
Kategori 4 - Complete
Find et hørecenter nær dig