Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

I kategori 5 tilbydes høreapparater fra vores komfort serie fra Unitron og vores Premium serie Selectic.Høreapparaterne i denne kategori er især egnede til den erhvervsaktive, den aktive eller brugeren med en kompliceret hørenedsættelse. Her fokuseres på komfort og udbytte særligt i omgivelser med meget baggrundsstøj.
 
ImageAltA

Høreapparaterne i denne kategori er derfor specielt egnede til dig, som oplever store problemer med at høre og udskille tale i situationer, hvor der er mange mennesker eller meget baggrundsstøj. Og til dig, som ønsker en forbedret musikoplevelse. Høreapparaterne i kategori 5 genkender, analyserer og indstiller sig helt automatisk efter den lyttesituation du befinder dig i, og giver dig dermed den mest optimale hørelse og komfort i selv meget krævende lydmiljøer.

I denne kategori kan der vælges mellem mange forskellige størrelser, typer og design, og her tilbydes de mindste og mest diskrete høreapparater der findes på markedet.

Egenbetalingen på høreapparater i kategori 5 ligger fra kr. 6.475,- til kr. 7.425,- per apparat efter det offentlige tilskud. Grundpakken er inkluderet i prisen.

I kategori 5 kan vælges høreapparater med genopladelige batterier - merpris kr. 1000,- per apparat inklusiv oplader.

I kategori 5 er der mulighed for at vælge høreapparater, hvor der kan tilkøbes trådløs bluetooth forbindelse til din mobiltelefon. - merpris kr. 1.000,- per apparat.

Få hjælp til egenbetalingen - klik her

Kategori 6 - Premium
Kategori 7 – Premium+
Kategori 1 - Limited
Kategori 2 - Economy
Kategori 3 - Basic
Kategori 4 - Complete
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.