Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre

I kategori 3 tilbyder vi høreapparater fra vores basisserie AudioNova T, vores klassiske serie fra AudioNova D og vores komfortserie fra Phonak. Apparaterne i denne kategori er til dig, der har en ukompliceret hørenedsættelse og ønsker en forbedret hørelse i forskellige situationer.

Høreapparaterne i denne kategori er især egnede til den mindre aktive bruger med en ukompliceret hørenedsættelse. Høreapparaterne i kategori 3 giver dig en yderst god lydkvalitet i rolige omgivelser og hjælper dig især i samtaler med én eller flere personer, rundt om middagsbordet, og når du ser tv og hører radio. I denne kategori kan du vælge mellem flere forskellige størrelser, typer og design.

I kategori 3 er der desuden mulighed for at vælge høreapparater med genopladelige batterier og høreapparater med direkte opkobling til bluetooth-enheder.

Egenbetalingen på høreapparater i kategori 3 ligger fra kr. 1.999,- til kr. 5.495,-  per apparat efter det offentlige tilskud. Grundpakken kan tilvælges og koster kr. 1.400*/ kr. 1.900**

*ved køb af 1 høreapparat
** ved køb af 2 høreapparater
ImageAltA

Der findes forskellige former for tilskud til høreapparater, for eksempel fra det offentlige. Læs mere om tilskud til høreapparater her.

Kategori 4 - Complete
Kategori 5 - Superior
Kategori 6 - Premium
Kategori 1 - Limited
Kategori 2 - Economy
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.