Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre

I kategori 3 tilbyder vi høreapparater fra vores basisserie Novasense, vores klassiske serie fra AudioNova T og AudioNova D og vores komfortserie fra Phonak. Apparaterne i denne kategori er til dig, der har en ukompliceret hørenedsættelse og ønsker en forbedret hørelse i forskellige situationer.

Høreapparaterne i denne kategori er især egnede til den mindre aktive bruger med en ukompliceret hørenedsættelse. Høreapparaterne i kategori 3 giver dig en yderst god lydkvalitet i rolige omgivelser og hjælper dig især i samtaler med én eller flere personer, rundt om middagsbordet, og når du ser tv og hører radio. I denne kategori kan du vælge mellem flere forskellige størrelser, typer og design.

I kategori 3 er der desuden mulighed for at vælge høreapparater med genopladelige batterier og høreapparater med direkte opkobling til bluetooth-enheder.

Egenbetalingen på høreapparater i kategori 3 ligger fra kr. 1.499,- til kr. 4.995,-  per apparat efter det offentlige tilskud. Grundpakken kan tilvælges og koster kr. 1.400*/ kr. 1.900**

*ved køb af 1 høreapparat
** ved køb af 2 høreapparater
ImageAltA

Der findes forskellige former for tilskud til høreapparater, for eksempel fra det offentlige. Læs mere om tilskud til høreapparater her.

Kategori 4 - Complete
Kategori 5 - Superior
Kategori 6 - Premium
Kategori 7 – Premium+
Kategori 1 - Limited
Kategori 2 - Economy
Find et hørecenter nær dig