Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

I kategori 3 tilbydes høreapparater fra vores basis serie Novasense (NS Elite 70 P), vores Komfort serie fra Unitron og Premium serien fra Selectic.
Høreapparaterne i denne kategori er især egnede til den mindre aktive bruger med en ukompliceret hørenedsættelse. Høreapparaterne i kategori 3 giver dig en yderst god lydkvalitet i rolige omgivelser og hjælper dig især i samtaler med èn eller flere personer, rundt om middagsbordet og når du ser tv og Radio. I denne kategori kan der vælges mellem flere forskellige størrelser, typer og design.
 

Egenbetalingen på høreapparater i kategori 3 ligger fra kr. 3.000,- til kr. 3.925,-  per apparat efter det offentlige tilskud. Grundpakken kan tilvælges og koster kr 1.400*/ kr 1.900**

*ved køb af 1 høreapparat
** ved køb af 2 høreapparater

ImageAltA

Få hjælp til egenbetalingen - klik her

Kategori 4 - Complete
Kategori 5 - Superior
Kategori 6 - Premium
Kategori 7 – Premium+
Kategori 1 - Limited
Kategori 2 - Economy
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.