Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre. World of Hearing ligger i Lyngby og i Aarhus.
Forside
Det siger vores kunder

Det siger vores kunder

Hørelsen betyder meget for vores velvære og sociale liv. Et høretab sker typisk gradvist over årene, og derfor er det ikke altid, man bemærker, hvor stor en påvirkning det rent faktisk har på ens dagligdag og pårørende. Her kan du læse om Martin Vestergaards historie om erkendelsen af høretab, det at få høreapparater samt et godt råd til alle dem, som muligvis har nedsat hørelse.

Erkendelsen om at få høreapparater

Martin Vestergaards kone havde længe sagt til ham, at han havde nedsat hørelse, og til tider følte han sig også udenfor, når han ikke kunne høre, hvad der blev sagt. Men i stedet for at gøre noget ved det, prøvede Martin at klare sig ved at mundaflæse og gætte sig til, hvad folk sagde.
 
Det var først da hans børnebørn sagde: ”Nej, morfar du siger jo altid ja, også selvom du skal sige nej”, at det gik op for Martin, at det var på tide at få gjort noget ved hørelsen”
Martin udenfor med en kop kaffe

Jeg bliver altid modtaget af et smilende personale

Martin griner
Jeg er så glad for, at jeg bare kan gå derned og blive betjent, hvis jeg har brug for det. Jeg har sågar været forbi AudioNova i den anden ende af landet, da høreapparaterne drillede på en ferie. I den anden klinik hjalp de med at løse problemet med det samme. Og det gode ved det hele er, at jeg  aldrig føler mig til besvær.
 
Jeg bliver altid modtaget af et smilende personale. Havde jeg følt mig til besvær, så havde det ikke været så nemt for mig
Martin fik sine første høreapparater på et hospital, men han syntes, at det var upraktisk, at han skulle tage så langt, og de var flinke, men han kunne ikke bare kigge forbi, hvis han havde nogle spørgsmål eller brug for hjælp. Martin valgte derfor at besøge to private hørecentre i nærheden af, hvor han bor, og efter et besøg i hver klinik valgte han at fortsætte hos AudioNova.

”Hos AudioNova foregik det meget professionelt, jeg var ikke i tvivl om, at de ved, hvad det handler om. Derfor valgte jeg AudioNova.”

Et godt råd til alle, som kan have nedsat hørelse

I starten glemte Martin ofte at tage høreapparaterne på, men så mindede hans kone Jeanne ham om det. Han skulle også lige vænne sig til at have dem på, men det var en kort tilvænningsperiode, og i dag er de en fast del af hans hverdag. Martins bedste råd til alle dem, som har bemærket, at deres hørelse ikke er, hvad den har været, er:

”Tag til AudioNova, og få testet hørelsen. Hvis du har brug for et høreapparat, så kan du jo starte med at prøve et høreapparat helt gratis og uforpligtende i 14 dage. Det er da ærgerligt at frasige sig muligheden for at få høreapparater, man frasiger sig jo også muligheden for at kunne tale med andre.”

Skal vi også hjælpe dig med at høre bedre? Find dit lokale hørecenter, og bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest, eller ring 7023 0855.
Fordele ved AudioNova
Hvad koster høreapparater?
Tilskud til høreapparater
Brochure Vejen til bedre hørelse Download vores brochure