Gå til hovedindhold

Om AudioNova

AudioNova ApS har ændret juridiske selskabsnavn til Sonova Retail Denmark ApS pr. 1. marts 2018. Navneændringen får ikke betydning for AudioNova som varemærke og kædenavn.

Vores kunder vil derfor ikke mærke noget til ændringen i vores juridiske navn, da hørecentrene fortsat går under navnet AudioNova. Vores kunder vil fortsat få den samme rådgivning og service som hidtil. Samarbejdet med samarbejdspartnere forbliver ligeledes uændret.  

Navneændringen er i overensstemmelse med Sonovas strukturstrategi for det globale varemærke, som foreskriver, at alle vores selskaber og varemærker er fælles og godkendt af Sonova. Til at afspejle denne udvikling får AudioNova ApS vores moderselskabs navn og skifter navn til Sonova Retail Denmark ApS.

Sonova Holding AG er en international koncern, grundlagt i Schweiz i 1945. Sonova er specialiseret i design, udvikling, produktion og distribution af avancerede teknologiske høreløsninger. Sonova er producent af: Phonak, Unitron, NovaSense, Selectic og Advanced Bionics. AudioNova er globalt repræsenteret med over 3.000 hørecentre rundt om i verden.  

Læs mere om Sonova på sonova.com

Om AudioNova

AudioNova Danmark er i dag landets største private kæde med over 100 hørecentre fordelt i landet, hvorfra vi udleverer, servicerer og sælger høreapparater og tilbehør. 

Grundlæggende tror vi på, at god hørelse til alle giver forøget livskvalitet. I følge officielle tal er der i Danmark ca. 800.000 personer med høretab, men langt under halvdelen, har taget skridtet og får gjort noget aktivt ved det. 

Derfor er en af vores missioner at få nedbrudt barriererne for at bruge høreapparater, så det bliver lige så naturligt at få tjekket hørelsen som eksempelvis synet. 

I Danmark kan vi frit vælge mellem, at få høreapparater i offentlig eller privat regi, og det er vores mål, at være danskernes foretrukne hørecentre. Derfor tilbyder vi også mange forskellige høreapparater, som dækker forskellige behov fordelt på forskellige priskategorier. Når du køber høreapparater hos et privat hørecenter, får du også et tilskud fra det offentlige, som helt eller delvist dækker prisen på høreapparaterne.

CVR

AudioNova Danmarks CVR er: 16753181.

Sliding Banner CTA
Form title

Sliding banner form

Dansk
Type: 

Title

Lorem ipsum