Gå til hovedindhold

Høreapparater øger livskvaliteten

Hos AudioNova Hørecenter får du høreapparater, der kan løse ethvert behov. Vi finder de rette høreapparater til dig, svarende til dit høretab og dine individuelle behov. Med hørecentre i hele Danmark er der altid et AudioNova Hørecenter i nærheden af dig.

 

Høreapparater i højeste kvalitet

I dag kan høreapparatsbrugere opleve lyd i sin mest naturlige form, samt opleve en god taleforståelse. Derudover har moderne høreapparater ofte et attraktivt design, lavet af kvalitetsmaterialer, og findes i et næsten ubegrænset udvalg af farver og former. Selv ved stigende ydeevne bliver høreapparater i dag stadig mindre og mindre. Ved hjælp af den digitale signalbearbejdning åbner høreapparatsteknologien op for helt nye muligheder. Mini-computeren inde i apparaterne bearbejder de akustiske signaler, der møder den, analyserer dem og samler dem til et digitalt lydbillede.

AudioNova fører et bredt udvalg af høreapparater fra forskellige producenter og vælger sammen med dig de bedste høreapparater. For nedsat hørelse er lige så individuel som et fingeraftryk, og enhver, der er berørt oplever nedsat hørelse på forskellig måde. Personlige faktorer spiller også ind på valget af de rigtige høreapparater. Der findes ikke et høreapparat, der er egnet til alle.

Gratis prøveperiode

NovaSense Acute mini BTEDu kan afprøve høreapparaterne gratis derhjemme i din hverdag. Med en optimal tilpasning af høreapparaterne, indstilles høreapparaterne til din personlige høresituation. Gå ikke til hvem som helst med din nedsatte hørelse - kom til AudioNova. Vi rådgiver dig gerne!

AudioNova har engageret sig i mennesker med nedsat hørelse i mange år. Med hørecentre i hele Danmark beskæftiger vi erfarne audiologister, som kompetent rådgiver dig om alt, der har med høreapparater at gøre.

Sliding Banner CTA
Form title

Sliding banner form

Dansk
Type: 

Title

Lorem ipsum