Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Webshop
Her finder du blandt andet filtre, domes og batterier til høreapparater og et udvalg af høreværn og ørepropper til forskellige formål.
Forside
Gratis høretest

Få en tid til gratis høretest

Vil du vide, hvordan det står til med din hørelse? Hos AudioNova kan du få en høretest, og få klar besked med det samme. Det tager kun 30 minutter og er gratis og uforpligtende. Udfyld formularen nedenfor, og bliv ringet op for at aftale en tid, der passer dig.

Et høretab kommer gerne snigende og forværres gradvist, og ofte er det de pårørende, der først bliver opmærksom på, at der er noget galt. Jo tidligere et høretab opdages, jo lettere er det at afhjælpe. Derfor anbefaler vi, at man allerede ved de første tegn på et høretab får testet sin hørelse. Det er lige så nemt og naturligt som at få testet sit syn.
 

Hvilke tegn skal du være opmærksom på?

Men hvordan ved du, om du eller en af dine nærmeste har et høretab? Her er fire typiske tegn på høretab, som du skal holde øje med
  • Du skruer højt op for TV'et for at kunne høre lyden
  • Du har problemer med at følge med i samtaler i større forsamlinger
  • Du synes, at andre mennesker mumler, når de taler - selv i rolige omgivelser
  • Du har svært ved at høre, hvad personen i den anden ende af røret siger, når du taler i telefon

Kan du nikke genkendende til et eller flere af ovenstående udsagn? Så anbefaler vi, at du får foretaget en gratis og uforpligtende høretest. Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op og finder en tid, der passer dig.

Viser det sig, at du har et høretab, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning, så du kommer til at høre godt igen. Vi har altid 14 dages uforpligtende prøveperiode og med apparater fra 0 kr. (efter offentligt tilskud) og opefter, har vi priser for enhver.

Få en tid til gratis høretest

Udfyld dine kontaktoplysninger, så ringer vi dig op hurtigst muligt og aftaler en tid til en gratis og uforpligtende høretest i dit nærmeste AudioNova Hørecenter.