Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

I AudioNovas mere end 110 hørecentre bliver alle kunder budt velkommen af vores professionelle sekretærer og audiologister. I Danmark er vi ca. 160 ansatte fordelt i hele landet. Hovedkontoret er beliggende i Klampenborg, hvor vores forskellige afdelinger: Marketing, HR og Finans supporterer de mange hørecentre i hele landet. I Klampenborg ligger også det skandinaviske hovedkontor. Som en del af det skandinaviske setup indgår Sverige med 140 ansatte fordelt på mere end 25 høreklinikker. AudioNovas hovedkontor er beliggende ved Klampenborg station, i den gamle stationsbygning.

En audiologist hos AudioNova
Vores hørespecialister har som minimum en af følgende audiologiske uddannelser:

Audiologiassistent – 2½ årig erhvervsuddannelse
Bachelor/Cand. Mag. i Audiologi: 3-5 årig universitetsuddannelse
Bachelor/Cand. Mag. i Audiologopæd: 3-5 årig universitetsuddannelse

I AudioNova regi kalder vi dem alle for audiologister.

I de større hørecentre kan vores imødekommende sekretærer hjælpe dig med at booke en ny aftale, udskifte batterier i dine høreapparater, udlevere relevante brochurer, servere en god kop kaffe, og svare telefonen, når du ringer.
Sekretærerne kan også foretage en indledende høretest på de kunder, som ikke tidligere har fået konstateret et høretab. Det tager ca. 15 minutter, og hvis høretesten viser et høretab, tilbyder vi en udvidet høreprøve hos audiologisten.

Vores audiologister tager udgangspunkt i dit unikke høretab og vurderer dine specifikke hørebehov, hvorefter de rådgiver og hjælper dig til at finde den bedste høreløsning.
 
Har du ikke tidligere haft høreapparater, skal du tilses af en ørelæge for korrekt lægefaglig vurdering og behandling af dit høretab. Hos AudioNova har vi tilknyttet nogle kompetente ørelæger, som kan tilse dig i vores hørecentre. 

Hos AudioNova yder såvel audiologister som sekretærer en professionel kundeservice, og vi er altid parate til at hjælpe dig, hvis du har brug for kompetent rådgivning om din hørelse.
Speciallægekonsulenter i øre-, næse- og halssygdomme
Fordele ved AudioNova
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.