Gå til hovedindhold

Din vej til høreapparater

At få høreapparater er en vigtig personlig beslutning, og vi ved det kan være svært at tage det første skridt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig gennem processen, og gøre den lettere for dig. En typsik proces hos AudioNova ser således ud.

Trin 1: Gratis høretest

Høretest audionovaDu kan altid få foretaget en uforpligtende og gratis høretest  af vores erfarne hørespecialister. Høretesten tager kun ca. 30 minutter, og efter høretesten ved du præcist, hvordan det står til med din hørelse. Hos os er der ingen venteliste, og der er altid et hørecenter nær dig! Det er en fordel at bestille tid i forvejen. Læs mere og bestil en tid

Trin 2: Øre-næse-halslæge

ørelægeAudioNova Hørecenter har egne ørelæger, som står klar til at hjælpe dig. Du kan også vælge at benytte din egen ørelæge. Ørelægen stiller en medicinsk diagnose og udskriver en henvising, så du kan ansøge om det offentlige tilskud til høreapparater. Vi hjælper dig gennem hele forløbet - også med ansøgning om offentligt tilskud. Har du høreapparater i forvejen, er det ikke nødvendigt med en fornyet henvisning. Læs mere om AudioNova samarbejde med med ørelægerne her.  

Trin 3: Dit valg af høreapparater

Dit valg af høreapparaterAt vælge de rigtige høreapparater er en vigtig beslutning. Vi er omhyggelige og grundige i vores vejledning, da dine høreapparater skal være en naturlig del af din hverdag de næste mange år. Men retten til at træffe det helt rigtige valg af høreapparater, er alene din. Kun på den måde bliver du tilfreds. Og først når du er tilfreds, er vi tilfredse.

Trin 4: Gratis prøveperiode

Du har mulighed for at prøve høreapparaterne gratis og uforpligtende. I prøveperioden kan du tage hjem og leve din hverdag med høreapparaterne på. Afprøv dem i så mange hverdagssituationer som muligt, så du virkelig kan mærke, om høreapparaterne hjælper dig. Er det første gang, vil du opleve mange nye lyde, og der kan være meget at skulle vænne sig til. Vi tilbyder dig fuld returret og garanterer på den måde 100% tilfredshed.

Trin 5: Nye høreapparater og fri service

købe høreapparaterVi optimerer høreapparaterne sammen med dig, indtil du er fuldstændig tilfreds. Først når du er helt tilfreds afregnes høreapparaterne. Vi er der også efter, du har købt dine høreapparater. Du kan altid henvende dig til dit lokale AudioNova Hørecenter, hvis du har behov for yderligere opfølgning eller instruktion. Vi tilbyder gratis service i hele 4 år.

Hos AudioNova er du i gode hænder

Som Danmarks største kæde af hørecentre kan vi rådgive på et højt fagligt niveau og sørge for, at du får en god oplevelse med dine nye høreapparater. Vi hjælper dig igennem hele processen, da vi ved det tager tid at vænne sig til nye høreapparater. Hos os er der ingen forpligtelser, før du er klar.

Klik på billedet for at afspille videoen.

 

Sliding Banner CTA
Form title

Sliding banner form

Dansk
Type: 

Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla sagittis risus nec diam aliquam, sed eleifend tellus pharetra. Morbi venenatis pretium laoreet. Proin tristique, lacus eget efficitur tempor, purus ex auctor lorem, sit amet gravida eros risus vitae diam. Donec eu mattis dui. Aenean sollicitudin, eros ac scelerisque luctus, lectus tellus commodo ipsum, vitae placerat orci lectus a neque. Suspendisse convallis consequat velit vel varius. Curabitur pretium nulla a elit efficitur auctor. Aliquam metus lorem, lobortis et aliquam nec, cursus at nunc. Donec ultricies ultrices porta. Cras feugiat lectus faucibus neque dignissim accumsan. Sed vitae ex lectus. Sed at venenatis justo. Nullam odio velit, commodo eget luctus in, molestie vel ipsum.