Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

Komplet i øregangen

IIC-instrumenter er specialfremstillede og anbefales typisk til personer med let til moderat alvorligt høretab, og hvis øretkanaler er bred nok til at de passer. 
Beskrivelse
Vil du have en høreapparat, som ingen andre kan se? Med en IIC apparat er designet til at være unnoticeable for alle andre, og uanmeldt for dig også. Dette er den mindste type høreapparat til rådighed og er usynligt i øret - der ønsker det ultimative valg. Siddende dybt inde i ørekanalen giver et IIC-instrument fordelene ved det eksterne øres naturlige akustik. 
Dette er en usynlige høreopløsning. Den er formet til at passe så tæt ind i øret, at ingen vil se det, eller endda indse at du har det på. Det betyder, at du kan holde dit høretab en hemmelighed og nyde de mange fordele ved moderne høreapparat uden nogen mærkbar ændring i dit udseende.
 
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.