Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Forside
World of Hearing - Aarhus

World of Hearing – oplev hørelse på en helt ny måde

Vi har en spændende nyhed, vi gerne vil dele med dig. AudioNova har nemlig slået dørene op til World of Hearing - et nyt og helt unikt oplevelsesunivers i Aarhus. Torsdag d. 17. marts 2022 åbnede vi dørene til Aarhus’ første og eneste oplevelsesunivers inden for hørelse. Læs mere om, hvad World of Hearing er.

En helt ny høreoplevelse ...

Oplev en verden af lyd og de fantastiske oplevelser, som god hørelse giver i AudioNova World of Hearing.

Vi er meget mere end et hørecenter. Vi er et oplevelsesunivers, skabt til dig. 
  
Hos AudioNova ved vi, at god hørelse giver øget livskvalitet, uanset alder. Derfor har vi skabt World of Hearing – et oplevelsesunivers, hvor du på egen hånd eller sammen med en af vores erfarne specialister kan se, røre og høre forskellene mellem vores høreløsninger gennem både aktiv og interaktiv læring.

Hvad tilbyder vi hos World of Hearing?

Med vores høreløsninger skal du ikke anstrenge dig for at høre, vi har nemlig høreløsninger, som er egnet til enhver situation –  lige fra stille, rolige og vante situationer i hjemmet til situationer med meget larm, hvor du har brug for at høre én enkelt person tale. Vi giver dig den nyeste teknologi, som automatisk tilpasser sig den høresituation, du befinder dig i, pakket ind i et stilfuldt og diskret design. Herudover har vi tinitusrådgivning, tilbehør til høreapparater og kan hjælpe dig med et par høreværn, der kan hjælpe dig og din hørelse.

Men hvad er så World of Hearing?

World of Hearing er et oplevelsesunivers, hvor du og dine pårørende kan se, røre og høre forskellene mellem vores høreløsninger gennem både aktiv og interaktiv læring. 

Du har blandt andet mulighed for at prøve vores interaktive Experience Room, som med storskærm og enestående lyd tager dig med i forskellige hverdagssituationer og lader dig og dine nærmeste opleve præcis, hvordan du hører i velkendte hverdagssituationer, og hvordan forskellige høreløsninger kan gøre en forskel for dig og din livskvalitet. Du kan også teste din hørelse i vores Self-Screening Room  og herefter dykke ned i de forskellige høreløsninger i vores interaktive produktbord.


World of Hearing er til dig, der ønsker den nyeste teknologi, som automatisk tilpasser sig den høresituation, du befinder dig i, pakket ind i et stilfuldt og diskret design. Kom ind og oplev, hvordan du kan forbedre din livskvalitet. Vores veluddannede specialister står altid klar til at rådgive dig og hjælper dig til at træffe de rigtige beslutninger for din hørelse.

Experience Room: En oplevelse for dig og dine pårørende

World of Hearing Experience Room
Vi ved, at dine nærmeste er en vigtig del af processen, når du skal have høreapparater, og vi ved også, at det kan være svært at forholde sig til nedsat hørelse.

Vores interaktive Experience Room lader både dig selv og dine nærmeste opleve præcis, hvordan du hører i velkendte hverdagssituationer, og hvordan forskellige høreløsninger kan gøre en forskel for dig og din livskvalitet.

Kom forbi World of Hearing Aarhus og oplev præcis, hvordan du hører i velkendte hverdagssituationer. Book en tid allerede i dag

Self-Screening Room: Test din hørelse og dyk ned i vores høreløsninger

Det er vigtigt at reagere, hvis du føler, du har problemer med hørelsen. Derfor kan du i World of Hearing komme i gang med det samme – helt uden tidsbestilling.

I vores Self-Screening Room kan du selv teste din hørelse og herefter dykke ned i de forskellige høreløsninger i vores interaktive produktbord – på helt egen hånd. 

Kom forbi World of Hearing Aarhus og test din egen hørelse. Vores specialister står naturligvis altid klar til at hjælpe dig. Book en tid allerede i dag
World of Hearing Self-Screening Room

Vidste du at .... ?

Vi rådgiver om tinnitus

I World of Hearing tilbyder vi også tinnitus-rådgivning. Indtil videre findes der ikke en medicinsk behandling, der kan fjerne tinnitus. Heldigvis er det ofte muligt at dæmpe eller lindre tinnituslyden, så den ikke opleves generende. Du vil i stedet fokusere mindre på din tinnitus og mere på alt andet, der fjerner opmærksomheden fra den generende lyd.

Hos World of Hearing arbejder vi ud fra en behandlingsmetode, som tager udgangspunkt i dig, din generelle hørelse, din tinnitus og din livsstil. Høreapparater kan spille en væsentlig rolle i denn rådgivning. Du er altid velkommen til en uforpligtende konsultation hos World of Hearing. 
World of hearing logo

Vi ses i World of Hearing. Vi glæder os til at dele vores nye oplevelsesunivers med dig. 
 
Velkommen til World of Hearing
Hvad tilbyder vi i World of Hearing?
Besøg AudioNova World of Hearing