Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800

Vi introducerer den nye Phonak Audéo Fit™: Et høreapparat, der kombinerer lydkvaliteten fra Audéo Paradise og giver dig mulighed for at få udvidet information om dine helbredsdata.

God hørelse fremmer både kommunikationen og samhørigheden med dem, man holder af. Hos AudioNova har vi en målsætning om at sikre, at du får den rette høreløsning og en optimal lyd. Vi tilbyder meget mere end bare høreapparater, og vores mål er, at vi via vores service og produkter kan være med til at sikre dig et liv uden bekymringer og begrænsninger i forhold til din hørelse.
 
Phonak Audéo Fit™

Fokus på aktivitet og en sundere livsstil

Audéo Fit er til dig, der har en aktiv livsstil og godt vil have indsigt i din sundhed. Med Audéo Fit får du ikke bare en uovertruffen2 
høreoplevelse i kraft af en klar og naturlig lyd3, du får også mulighed for nem registrering af din sundhedsdata1, når du er på farten. Audéo Fit har en indbygget pulssensor, og via myPhonak-appen er det således muligt at måle din puls, antal skridt og aktivitetsniveau i løbet af dagen, så du kan holde øje med din generelle sundhed. Derved bliver du i stand til at træffe de helt rigtige beslutninger med henblik på at få en sundere livsstil.4 5
Vigtigste egenskaber og funktioner:
  • Uovertruffen2 lydkvalitet6
  • Indbygget pulssensor
  • Tracking af sundhedsdata via app
  • Genopladelig
  • Klar og naturlig lyd
  • Direkte tilkobling til smartphones, TV mm.
  • Nem adgang til sundhedsdata1 via myPhonak-appen

Glæd dig over uovertruffen lydkvalitet hver eneste dag

Løbetur
Audéo Fit er udstyret med Paradise-teknologien, hvilket sikrer dig en klar og naturlig lyd3 og en uovertruffen2 høreoplevelse.

Få forbedret din livskvalitet med bedre lyd. Audéo Fit har funktionen Dynamic NoiseCancellation og Speech Enhancer, hvilket giver dig en bedre lyttepræstation i henholdsvis støj og rolige omgivelser.6  Takket være muligheden for tilslutning til flere Bluetooth® enheder kan du streame lyd fra dine foretrukne medier direkte til dine høreapparater.

Få en sundere livsstil med nem adgang til dine sundhedsdata

Med daglig opdatering af din sundhedsdata1 kan du få en sundere livsstil og forbedre dit velvære på længere sigt.4, 5 Audéo Fit og myPhonak-appen giver dig nem adgang til dine sundhedsdata1, så du kan holde øje med din generelle sundhed uden at benytte et separat
apparat.

Med myPhonak-appen får du nemt indsigt i din sundhed og dine vaner. Således du kan blive motiveret, uanset om du måler din puls, dine skridt, dit aktivitetsniveau eller en distance ved gang eller løb. Du får også mulighed for at definere mål.
 
MyPhonak App

Tag kontrollen over dine høreapparater

Det kan kræve meget energi at følge med i en samtale, hvis der er støj i baggrunden. Men støj er ikke bare støj, og der findes ikke én indstilling, der passer til alle situationer. Med appen myPhonak 4.0 kan du nemt tilpasse indstillingerne i dine Phonak høreapparater til de mange forskellige lyttesituationer, du oplever i din hverdag. Er der for meget støj på restauranten? Så øger du blot støjreduceringens styrke i appen.

myPhonak-appen lader dig med andre ord tage kontrollen over dine Phonak høreapparater, så du får det maksimale ud af dem. Dette gælder naturligvis også for dine Phonak Audéo Fit™.
En mand og en kvinde sidder på en restaurant og taler

Tilmeld dig som testperson

Tilmeld dig som testperson

Udfyld dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig telefonisk hurtigst muligt.

Fordele ved testforløbet
  • Du får foretaget en gratis høretest, og dit hørebehov afdækkes
  • Du tester gratis og uforpligtende høreapparater i 2 uger
  • Du taler med en audiologist om testen og et evt. videre forløb

Bemærk
Deltagelse i testen forudsætter, at du er fyldt 18 år, bor i Danmark, formoder du har et høretab, samt at du enten ikke har høreapparater eller har apparater, som er mere end 3½ år gamle.

I testperioden beder vi dig desuden om at udfylde et spørgeskema om din oplevelse af høreapparatet. Testen er ikke videnskabelig, men fokuserer alene på brugernes oplevelser. Testen bliver sendt til din e-mailadresse.

Online Care

En mand sidder ved sin laptop
Som noget helt nyt har din audiologist nu mulighed for at tilpasse og justere dine høreapparater – helt uden at du behøver besøge dit hørecenter. Online Care er især nyttigt i situationer, hvor en fysisk konsultation ikke er mulig, eller du gerne vil have audiologisten til at justere dine høreapparater i dine egne lydomgivelser og ikke blot i hørecentrets.

Vil du vide mere?

Vil du have mere information om Phonak Audéo Fit? Så kontakt dit nærmeste hørecenter allerede i dag, og bestil tid til at gratis og uforpligtende høretest. Vores erfarne audiologister sidder klar til at rådgive og vejlede dig om høretab og høreapparater. Og så tilbyder vi altid 14 dages prøveperiode.

Vi glæder os til at fortælle dig mere om Phonak Audéo Fit™.
Phonak Audéo Paradise

Citationer

1 For at du kan få adgang til din sundhedsdata er det nødvendigt at downloade myPhonak-appen.
2 Sammenlignet med Phonak Audéo Marvel.
3 Taphuntsang, D. (2020). Markedsundersøgelses-ID 4387. Du kan altid kontaktes os på marketinsight@phonak.com for flere informationer.
4 Buyl, R., Beogo, I., Fobelets, M., Deletroz, C., van Landuyt, P., Dequanter, S., Gorus, E.,
Bourbonnais, A., Bourbonnais, A., Giguère, A., Giguère, A., Giguère, A., Lechasseur, K., Gagnon, M. P., Gagnon, M. P. og Gagnon, M. P. (2020). E-Health interventions for healthy aging: A systematic review. Systematic Reviews, 9(1), 1–16. https://doi.org/10.1186/s13643-020-01385-8.
5 Marcolino, M. S., Oliveira, J. A. Q., D’Agostino, M., Ribeiro, A. L., Alkmim, M. B. M. og Novillo-Ortiz, D. (2018). The impact of mHealth interventions: Systematic review of systematic reviews. JMIR MHealth and UHealth, 6(1). https://doi.org/10.2196/mhealth.8873.
6 Appleton, J. (2020). AutoSense OS 4.0 – significantly less listening effort and preferred for speech intelligibility. Phonak Field Study News, hentet fra www.phonakpro.com/evidence, åbnet april 2022.
 

Find et hørecenter nær dig