Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800

AudioNova introducerer nu en helt ny serie af høreapparater kaldet Phonak Audéo™ Paradise, som sikrer dig uovertruffen lydkvalitet, enestående taleforståelse og ikke mindst mulighed for Fjernsupport og direkte tilkobling til din smartphone og andre Bluetooth-enheder. Der er intet som lyden af Paradise.

Phonak Audéo™ Paradise er nyeste skud på stammen fra Phonak – en af verdens førende høreapparatsproducenter. Phonak Paradise er et ægte lydvidunder, som lader dig opleve verdens fantastiske lyde.
Phonak Audéo Paradise

Uovertruffen lydkvalitet

Phonak Audéo™ Paradise er resultatet af mange års teknologisk ekspertise, innovation og nytænkning og er spækket med helt ny hardware, som tager din hørelse til nye højder. Kort sagt: Et høreapparat, der leverer en uovertruffen lytteoplevelse.
  • Sprød og naturlig lyd
  • Enestående taleforståelse
  • Personligt tilpasset støjreducering
  • Styring og justering via app
  • Direkte tilkobling til smartphones, TV mm.
  • Ny Tap Control for nem betjening

Genoplev din hørelse og livets mange lyde

En kvinde hvisker en mand i øret
Din evne til at høre spiller en vigtig rolle. Måske en større rolle, end du selv er klar over. For når du har en god hørelse, styrkes dine sociale relationer og din oplevelse af at være med – hvilket i sidste ende øger din livskvalitet. Netop derfor fokuserer Paradise på at sikre dig sprød og naturlig lyd, så du kan nyde livets mange lyde.

Phonak Audéo™ Paradise kan kobles direkte til din Smartphone (både iOS® og Android™), være parret med hel op til otte enheder og lader dig være tilsluttet to Bluetooth-enheder på samme tid, så du kan streame lyd og tale direkte til dine høreapparater i uovertruffen stereokvalitet. 

Enestående taleforståelse

For mange høreapparatsbrugere er det en udfordring at høre, hvad personer der taler svagt eller på afstand siger – selv i stille omgivelser. Derfor har Phonak skabt Speech Enhancer, som forstærker svag tale, så du igen kan nyde at tale med venner, familie og kolleger.

Tag kontrollen over dine høreapparater

Det kan kræve meget energi at følge med i en samtale, hvis der er støj i baggrunden. Men støj er ikke bare støj, og der findes ikke én indstilling, der passer til alle situationer. Med appen myPhonak 4.0 kan du nemt tilpasse indstillingerne i dine Phonak Paradise høreapparater til de mange forskellige lyttesituationer, du oplever i din hverdag. Er der for meget støj på restauranten? Så øger du blot støjreduceringens styrke i appen.

myPhonak-appen lader dig med andre ord tage kontrollen over dine Phonak Paradise høreapparater, så du får det maksimale ud af dem.
En mand og en kvinde sidder på en restaurant og taler

Fjernsupport

En mand sidder ved sin laptop
Som noget helt nyt har din audiologist nu mulighed for at tilpasse og justere dine høreapparater – helt uden at du behøver besøge dit hørecenter. Fjernsupport er især nyttigt i situationer, hvor en fysisk konsultation ikke er mulig, eller du gerne vil have audiologisten til at justere dine høreapparater i dine egne lydomgivelser og ikke blot i hørecentrets.

Vil du vide mere?

Vil du have mere information om Phonak Audéo Paradise? Så kontakt dit nærmeste hørecenter allerede i dag, og bestil tid til at gratis og uforpligtende høretest. Vores erfarne audiologister sidder klar til at rådgive og vejlede dig om høretab og høreapparater. Og så tilbyder vi altid 14 dages prøveperiode.

Vi glæder os til at fortælle dig mere om Phonak Audéo™ Paradise.
Phonak Audéo Paradise
Paradise folder Download vores brochure
Find et hørecenter nær dig