Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
10 matches
Tilskud til høreapparater
Når du køber høreapparater i et privat hørecenter som AudioNova, kan du også være berettiget til et offentligt tilskud. Der findes ligeledes andre former for tilskud, som du kan få. Læs mere om de forskellige typer tilskud her.
Høreapparater
Hvilke høreapparater er de rigtige for mig? Og hvad med prisen og offentligt tilskud? Der er stor forskel på høreapparater til mild og svær hørenedsættelse og forskellige personlige behov. Ikke kun, hvad angår størrelsen og formgivningen, men også når det drejer sig om egenskaber og funktioner. Få et overblik her.
HØREbutikken
HØREbutikken i Horsens Sundhedshus er blevet en del af den landsdækkende kæde af hørecentre, AudioNova. Det er dog samme professionelle og servicemindede personale som altid, der står klar til at tage imod dig.
Kategori 1 - Limited
I kategori 1 tilbyder vi et høreapparat fra vores basisserie AudioNova T, som er velegnet til dig med en ukompliceret hørenedsættelse og til samtaler indendørs.
Priser på høreapparater
Det rigtige høreapparat giver dig ikke kun mulighed for endelig at høre godt igen, men øger også din livskvalitet. Mange er dog nervøse for prisen på høreapparater. Heldigvis går den teknologiske udvikling inden for høreapparater ikke nødvendigvis hånd i hånd med høje udgifter. Læs her, hvad et høreapparat koster.
Invitation: Gratis høretest på Østergades Apotek i Herning
Tirsdag den 15. oktober fra 10.00-12.00 kan du komme forbi Østergades Apotek i Herning og få en gratis og uforpligtende høretest af personalet fra AudioNova i Herning. Alle er velkomne, så tag en ven eller et familiemedlem under armen, og kom ned og få klar besked om din hørelse.
Din vej til høreapparater
At få høreapparater er en vigtig personlig beslutning, og vi ved, det kan være svært at tage det første skridt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig gennem processen, og gøre det lettere for dig. En typisk proces hos AudioNova ser således ud.
Samarbejde med ørelæger
Som førstegangsbruger af høreapparater er det et krav, at du er blevet tilset af en øre-, næse-, halslæge. Hos AudioNova tilbyder vi konsultation hos en af vores tilknyttede speciallægekonsulenter i øre-, næse- og halssygdomme (ørelæger). Læs her, hvordan du får en tid hos en af ørelægerne.
Fordele ved AudioNova
Hos AudioNova gør vi alt for, at du skal være en tilfreds kunde. Derfor har vi en række fordele, som gør det nemt, billigt og trygt at være kunde hos os. At vælge de rigtige høreapparater er en vigtig beslutning. Derfor sikrer vi dig høj kvalitet og omhyggelig vejledning, så dine nye høreapparater bliver en naturlig del af din hverdag.
Forside
AudioNova er landets største kæde af private hørecentre. Med mere end 100 hørecentre er der altid et hørecenter nær dig. Hos AudioNova er vi eksperter i at afhjælpe høretab, og med vores personlige vejledning får du den høreløsning, der passer præcis til dig.
|< < 1   2  3  4  >|