Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre. World of Hearing ligger i Lyngby og i Aarhus.
10 matches
Tilskud til høreapparater
Når du køber høreapparater i et privat hørecenter som AudioNova, er du sandsynligvis berettiget til et regionalt tilskud. Der findes også andre former for tilskud, som du muligvis kan få. Læs mere om de forskellige tilskud her.
Samarbejde med ørelæger
Som førstegangsbruger af høreapparater er det et krav, at du er blevet tilset af en øre-, næse-, halslæge. Hos AudioNova tilbyder vi konsultation hos en af vores tilknyttede speciallægekonsulenter i øre-, næse- og halssygdomme (ørelæger). Læs her, hvordan du får en tid hos en af ørelægerne.
Høreapparater & priser
Hvilke høreapparater er de rigtige for mig? Og hvor finder jeg priser på høreapparater? Kan jeg få offentligt tilskud på høreapparater? Der er stor forskel på høreapparater til mild og svær hørenedsættelse og forskellige personlige behov. Ikke kun hvad angår størrelsen og formgivningen, men også når det drejer sig om egenskaber og funktioner. Få et overblik her.
Din vej til høreapparater
At få høreapparater er en vigtig personlig beslutning, og vi ved, det kan være svært at tage det første skridt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig gennem processen, og gøre det lettere for dig. En typisk proces hos AudioNova ser således ud.
Nyheder
Vil du vide mere om, hvad der sker i din lokale AudioNova? Eller ønsker du at dykke længere ned i interessante vidensartikler om hørelse og høreapparater? Her har vi samlet de seneste nyheder fra vores hørecentre samt artikler om blandt andet hørelse, decibel og støjende erhverv.
Priser på høreapparater
Det rigtige høreapparat giver dig ikke kun mulighed for endelig at høre godt igen, men øger også din livskvalitet. Mange er dog nervøse for prisen på høreapparater. Heldigvis går den teknologiske udvikling inden for høreapparater ikke nødvendigvis hånd i hånd med høje udgifter. Læs her, hvad et høreapparat koster.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  10...  >|