Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55
10 matches
Tilskud til høreapparater
Ved køb af høreapparater i et privat hørecenter kan du få et offentligt tilskud til dine apparater. Læs nedenfor hvordan.
Ørelæger
Hos AudioNova tilbyder vi konsultation hos en af vores tilknyttede speciallægekonsulenter i øre-, næse- og halssygdomme (ørelæger).
Priser
Hos Audionova tilbyder vi høreapparater i 7 forskellige kategorier. Herunder kan du se, hvilke kategorier af høreapparater, der vil give dig den bedst mulige hørelse og komfort i forskellige lyttesituationer fra din dagligdag. Hvis du klikker på billedet af én af kategorierne, får du en mere uddybende information om, hvordan høreapparaterne i denne kategori dækker dine behov. Nedenfor er laveste pris per høreapparat efter offentligt tilskud inden for hver kategori.
Fordele ved AudioNova
Hos AudioNova gør vi alt for, at du skal være en tilfreds kunde. Derfor tilbyder vi en række fordele, som gør det nemt, billigt og trygt at være kunde hos os. At vælge de rigtige høreapparater er en vigtig beslutning. Hos AudioNova får du høj kvalitet og en omhyggelig vejledning, så dine nye høreapparater bliver en naturlig del af din hverdag. Og du får mulighed for at prøve høreapparaterne hjemme i vante omgivelser – gratis og helt uforpligtende. Start med at bestille tid til en gratis høretest hos en af vores erfarne audiologister i dit lokale AudioNova hørecenter.
Din vej til høreapparater
At få høreapparater er en vigtig personlig beslutning, og vi ved det kan være svært at tage det første skridt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig gennem processen, og gøre det lettere for dig. En typisk proces hos AudioNova ser således ud.
AudioNova Hørecenter åbner i Jyderup
Den 5. september åbner AudioNova Hørecenter i Jyderup. Kom forbi til åbningsreception den 5. september fra kl. 9.30-12.00 og få en snak om hørelsen, en goodiebag og en lækker forfriskning.
Kategori 1 - Limited
I kategori 1 tilbyder vi et høreapparat fra vores basisserie Novasense, som er godt til dig med en ukompliceret hørenedsættelse og til samtaler indendørs.
Grundpakken
Grundpakken indeholder en DryBox og en Tryghedsaftale med udvidet garanti. Grundpakken sikrer, at du kan passe bedste muligt på dine høreapparater, og at dine høreapparater er solidt sikret de næste 4 år.
Pleje & tilbehør
Det er vigtigt, at dine høreapparater fungerer optimalt, så du opnår det optimale udbytte. Derfor kan vi tilbyde gode plejemidler og andet tilbehør, som vil være med til at forlænge levetiden på dine høreapparater. Vi rådgiver dig gerne og forklarer hvilke produkter, du kan have glæde af i forbindelse med dine høreapparater.
|< < 1   2  3  4  >|
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.