Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55
10 matches
Tilskud til høreapparater
Ved køb af høreapparater i et privat hørecenter kan du få et offentligt tilskud til dine apparater. Læs nedenfor hvordan.
Ørelæger
Hos AudioNova tilbyder vi konsultation hos en af vores tilknyttede speciallægekonsulenter i øre-, næse- og halssygdomme (ørelæger).
Fordele ved AudioNova
Hos AudioNova gør vi alt for, at du skal være en tilfreds kunde. Derfor tilbyder vi en række fordele, som gør det nemt, billigt og trygt at være kunde hos os. At vælge de rigtige høreapparater er en vigtig beslutning. Hos AudioNova får du høj kvalitet og en omhyggelig vejledning, så dine nye høreapparater bliver en naturlig del af din hverdag. Og du får mulighed for at prøve høreapparaterne hjemme i vante omgivelser – gratis og helt uforpligtende. Start med at bestille tid til en gratis høretest hos en af vores erfarne audiologister i dit lokale AudioNova hørecenter.
Din vej til høreapparater
At få høreapparater er en vigtig personlig beslutning, og vi ved det kan være svært at tage det første skridt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig gennem processen, og gøre det lettere for dig. En typisk proces hos AudioNova ser således ud.
Kategori 1 - Limited
I kategori 1 tilbydes et høreapparat fra vores basis serie Novasense.
Kategori 2 - Economy
I kategori 2 tilbydes høreapparater fra vores Basis serie fra Novasense og vores Komfort serie fra Unitron.
Kategori 3 - Basic
I kategori 3 tilbydes høreapparater fra vores basis serie Novasense (NS Elite 70 P), vores Komfort serie fra Unitron og Premium serien fra Selectic.
Kategori 4 - Complete
I kategori 4 tilbydes høreapparater fra vores komfort serie fra Unitron og vores Premium serie Selectic.
TryghedsAftale
TryghedsAftalen erhverver du sammen med dine høreapparater, og med den er du sikret mod uforudsete hændelser som bortkomst og totalskade. Desuden omfatter aftalen ekstra garanti, service og rabatordninger.
|< < 1   2  >|
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.