Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55
10 matches
Tilskud til høreapparater
Når du køber høreapparater i et privat hørecenter som AudioNova, kan du også være berettiget til et offentligt tilskud. Der findes ligeledes andre former for tilskud, som du kan få. Læs mere om de forskellige typer tilskud her.
Ørelæger
Hos AudioNova tilbyder vi konsultation hos en af vores tilknyttede speciallægekonsulenter i øre-, næse- og halssygdomme (ørelæger).
HØREbutikken
HØREbutikken i Horsens Sundhedshus er blevet en del af den landsdækkende kæde af hørecentre, AudioNova. Det er dog samme professionelle og servicemindede personale som altid, der står klar til at tage imod dig.
Din vej til høreapparater
At få høreapparater er en vigtig personlig beslutning, og vi ved, det kan være svært at tage det første skridt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig gennem processen, og gøre det lettere for dig. En typisk proces hos AudioNova ser således ud.
Kategori 1 - Limited
I kategori 1 tilbyder vi et høreapparat fra vores basisserie Novasense, som er godt til dig med en ukompliceret hørenedsættelse og til samtaler indendørs.
Fordele ved AudioNova
Hos AudioNova gør vi alt for, at du skal være en tilfreds kunde. Derfor tilbyder vi en række fordele, som gør det nemt, billigt og trygt at være kunde hos os. At vælge de rigtige høreapparater er en vigtig beslutning. Hos AudioNova får du høj kvalitet og en omhyggelig vejledning, så dine nye høreapparater bliver en naturlig del af din hverdag. Og du får mulighed for at prøve høreapparaterne hjemme i vante omgivelser – gratis og helt uforpligtende. Start med at bestille tid til en gratis høretest hos en af vores erfarne audiologister i dit lokale AudioNova hørecenter.
Kategori 5 - Superior
I kategori 5 tilbydes høreapparater fra vores klassiske serie fra Unitron og vores komfortserie fra Phonak. Denne kategori er for dig, der stadig er erhvervsaktiv eller har en kompliceret hørenedsættelse.
Kategori 6 - Premium
I kategori 6 tilbyder vi høreapparater i topklasse fra vores klassiske serie fra Unitron og vores komfortserie Phonak. Disse apparater er for dig, der stille høje krav til dine høreapparater og ønsker flere indstillingsmuligheder.
Kategori 7 – Premium+
I kategori 7 tilbyder vi vores absolut bedste høreapparat i topklasse fra vores komfortserie Phonak. Høreapparatet indeholder den nyeste banebrydende teknologi fra én af verdens førende høreapparatsproducenter.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  >|
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.