Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Webshop
Her finder du blandt andet filtre, domes og batterier til høreapparater og et udvalg af høreværn og ørepropper til forskellige formål.
10 matches
Tilskud til høreapparater
Når du køber høreapparater i et privat hørecenter som AudioNova, kan du også være berettiget til et offentligt tilskud. Der findes ligeledes andre former for tilskud, som du kan få. Læs mere om de forskellige typer tilskud her.
Kategori 1 - Limited
I kategori 1 tilbyder vi et høreapparat fra vores basisserie AudioNova T, som er velegnet til dig med en ukompliceret hørenedsættelse og til samtaler indendørs.
Høreapparater
Hvilke høreapparater er de rigtige for mig? Og hvor finder jeg priser på høreapparater? Kan jeg få offentligt tilskud på høreapparater? Der er stor forskel på høreapparater til mild og svær hørenedsættelse og forskellige personlige behov. Ikke kun hvad angår størrelsen og formgivningen, men også når det drejer sig om egenskaber og funktioner. Få et overblik her.
Priser på høreapparater
Det rigtige høreapparat giver dig ikke kun mulighed for endelig at høre godt igen, men øger også din livskvalitet. Mange er dog nervøse for prisen på høreapparater. Heldigvis går den teknologiske udvikling inden for høreapparater ikke nødvendigvis hånd i hånd med høje udgifter. Læs her, hvad et høreapparat koster.
Din vej til høreapparater
At få høreapparater er en vigtig personlig beslutning, og vi ved, det kan være svært at tage det første skridt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig gennem processen, og gøre det lettere for dig. En typisk proces hos AudioNova ser således ud.
Samarbejde med ørelæger
Som førstegangsbruger af høreapparater er det et krav, at du er blevet tilset af en øre-, næse-, halslæge. Hos AudioNova tilbyder vi konsultation hos en af vores tilknyttede speciallægekonsulenter i øre-, næse- og halssygdomme (ørelæger). Læs her, hvordan du får en tid hos en af ørelægerne.
Fordele ved AudioNova
Hos AudioNova gør vi alt for, at du skal være en tilfreds kunde. Derfor har vi en række fordele, som gør det nemt, billigt og trygt at være kunde hos os. At vælge de rigtige høreapparater er en vigtig beslutning. Derfor sikrer vi dig høj kvalitet og omhyggelig vejledning, så dine nye høreapparater bliver en naturlig del af din hverdag.
Gratis høretest
Vil du vide, hvordan det står til med din hørelse? Hos AudioNova kan du få en høretest, og få klar besked med det samme. Det tager kun 30 minutter og er gratis og uforpligtende. Udfyld formularen nedenfor, og bliv ringet op for at aftale en tid, der passer dig.
Typer af høreapparater
Vil du gerne forbedre din hørelse, og er du på udkig efter det helt rigtige høreapparat til dig? Så er du på rette spor. Vi har lavet en oversigt over de vigtigste høreapparattyper samt fordele og ulemper ved dem hver især. Vi hjælper dig selvfølgelig også gerne videre med personlig rådgivning.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  10  >|