Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55
10 matches
Tilskud til høreapparater
Når du køber høreapparater i et privat hørecenter som AudioNova, kan du også være berettiget til et offentligt tilskud. Der findes ligeledes andre former for tilskud, som du kan få. Læs mere om de forskellige typer tilskud her.
Invitation: Gratis høretest på Østergades Apotek i Herning
Tirsdag den 15. oktober fra 10.00-12.00 kan du komme forbi Østergades Apotek i Herning og få en gratis og uforpligtende høretest af personalet fra AudioNova i Herning. Alle er velkomne, så tag en ven eller et familiemedlem under armen, og kom ned og få klar besked om din hørelse.
HØREbutikken
HØREbutikken i Horsens Sundhedshus er blevet en del af den landsdækkende kæde af hørecentre, AudioNova. Det er dog samme professionelle og servicemindede personale som altid, der står klar til at tage imod dig.
Kategori 1 - Limited
I kategori 1 tilbyder vi et høreapparat fra vores basisserie Novasense, som er godt til dig med en ukompliceret hørenedsættelse og til samtaler indendørs.
Din vej til høreapparater
At få høreapparater er en vigtig personlig beslutning, og vi ved, det kan være svært at tage det første skridt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig gennem processen, og gøre det lettere for dig. En typisk proces hos AudioNova ser således ud.
Ørelæger
Hos AudioNova tilbyder vi konsultation hos en af vores tilknyttede speciallægekonsulenter i øre-, næse- og halssygdomme (ørelæger).
Kategori 3 - Basic
I kategori 3 tilbydes høreapparater fra vores basisserie Novasense, vores klassiske serie fra Unitron og komfortserie fra Phonak. Apparaterne i denne kategori er til dig, der har en ukompliceret hørenedsættelse og ønsker en forbedret hørelse i forskellige situationer.
Kategori 5 - Superior
I kategori 5 tilbydes høreapparater fra vores klassiske serie fra Unitron og vores komfortserie fra Phonak. Denne kategori er for dig, der stadig er erhvervsaktiv eller har en kompliceret hørenedsættelse.
Kategori 7 – Premium+
I kategori 7 tilbyder vi vores absolut bedste høreapparat i topklasse fra vores komfortserie Phonak. Høreapparatet indeholder den nyeste banebrydende teknologi fra én af verdens førende høreapparatsproducenter.
Kategori 6 - Premium
I kategori 6 tilbyder vi høreapparater i topklasse fra vores klassiske serie fra Unitron og vores komfortserie Phonak. Disse apparater er for dig, der stille høje krav til dine høreapparater og ønsker flere indstillingsmuligheder.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  >|
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.