Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Webshop
Her finder du blandt andet filtre, domes og batterier til høreapparater og et udvalg af høreværn og ørepropper til forskellige formål.
10 matches
Kategori 1 - Limited
I kategori 1 tilbyder vi et høreapparat fra vores basisserie AudioNova T, som er velegnet til dig med en ukompliceret hørenedsættelse og til samtaler indendørs.
Høreapparater
Hvilke høreapparater er de rigtige for mig? Og hvor finder jeg priser på høreapparater? Kan jeg få offentligt tilskud på høreapparater? Der er stor forskel på høreapparater til mild og svær hørenedsættelse og forskellige personlige behov. Ikke kun hvad angår størrelsen og formgivningen, men også når det drejer sig om egenskaber og funktioner. Få et overblik her.
Din vej til høreapparater
At få høreapparater er en vigtig personlig beslutning, og vi ved, det kan være svært at tage det første skridt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig gennem processen, og gøre det lettere for dig. En typisk proces hos AudioNova ser således ud.
Samarbejde med ørelæger
Som førstegangsbruger af høreapparater er det et krav, at du er blevet tilset af en øre-, næse-, halslæge. Hos AudioNova tilbyder vi konsultation hos en af vores tilknyttede speciallægekonsulenter i øre-, næse- og halssygdomme (ørelæger). Læs her, hvordan du får en tid hos en af ørelægerne.
Fordele ved AudioNova
Hos AudioNova gør vi alt for, at du skal være en tilfreds kunde. Derfor har vi en række fordele, som gør det nemt, billigt og trygt at være kunde hos os. At vælge de rigtige høreapparater er en vigtig beslutning. Derfor sikrer vi dig høj kvalitet og omhyggelig vejledning, så dine nye høreapparater bliver en naturlig del af din hverdag.
Laila fortæller...
Laila vidste godt, at hendes hørelse var blevet dårligere, men det var først, da hun skulle passe et sygt barnebarn, og ikke kunne høre det græde, at hun indså, at tiden var inde til en grundig høretest. Har du også brug for høreapparater? Hos AudioNova kan du gratis og uforpligtende teste de nyeste høreapparater. Læs mere om at blive testperson, og tilmeld dig her.
Gitte fortæller...
For Gitte er der ingen tvivl om, at hendes gode hørelse også har betydning for humøret. Den dag hun hentede sine første høreapparater fra AudioNova, blev en ny start, hvor hun pludselig kunne høre, hvad de andre talte om. Har du også brug for høreapparater? Hos AudioNova kan du gratis og uforpligtende teste de nyeste høreapparater. Læs mere om at blive testperson, og tilmeld dig her.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  >|