Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
10 matches
Høreværn - typer og priser
Der findes et stort udvalg af forskellige typer høreværn og ørepropper, der er skræddersyet til enhver situation og ethvert behov, og som sikrer, at din hørelse er beskyttet mod høje lydstyrker og de dermed forbundne helbredsmæssige konsekvenser.
Høreværn & ørepropper
Trafikstøj, støj på arbejdspladsen, snorken, musik fra højttalere: Lyden af den moderne verden er høj – nogle gange lidt for høj. Men vores hørelse er slet ikke skabt til at blive udsat for så meget støj, for evolutionen har formet vores hørelse, så den passer til et liv i naturen. Hvis du vil undgå en støjrelateret hørenedsættelse, er der derfor ingen vej uden om at beskytte din hørelse. Hos AudioNova tilbyder vi blandt andet ørepropper til når du skal sove, høreværn til børn og ørepropper til koncert eller til motorcykel. Her kan du læse mere om, hvordan du beskytter din hørelse med høreværn.
Er jeg i fare for høreskade?
Hvilket høreværn, der er bedst til dig, afhænger af situationen. Hos AudioNova Hørecenter fører vi et bredt udvalg af høreværn, og vi vil altid kunne tilbyde et høreværn, der beskytter din hørelse optimalt, hvad enten du arbejder i støj, kører på motorcykel, går på jagt, går til koncerter, arbejder i børnehave eller lignende.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  10...  >|