Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55
10 matches
Typer af høreværn
Der findes et stort udvalg af forskellige typer af høreværn, der er skræddersyet til enhver situation og ethvert behov, og som sikrer, at din hørelse er beskyttet mod høje lydstyrker og de dermed forbundne helbredsmæssige konsekvenser.
Beskyt hørelsen
Trafikstøj, støj på arbejdspladsen, pludren, musik fra højttalere: Lyden af den moderne verden er høj – nogle gange lidt for høj. Men vores hørelse er slet ikke skabt til en sådan belastning. Evolutionen har formet vores hørelse, så den passer til et liv i naturen. Hvis du vil undgå en støjrelateret hørenedsættelse, er der derfor ingen vej uden om at beskytte din hørelse. Her kan du læse mere om, hvilke typer af høreværn der kan anbefales hvornår.
Er jeg i fare for høreskade
Hvilket høreværn, der er bedst til dig, afhænger af situationen. I AudioNova Hørecenter fører vi et bredt udvalg af høreværn, og vi vil altid kunne tilbyde et høreværn, der beskytter din hørelse optimalt, hvad enten du arbejder i støj, kører på mortorcykel, går på jagt, går til koncerter, arbejder i børnehave eller lignende.
Høreværn
Har du nogensinde tænkt nærmere på at beskytte din hørelse? Nej? Det er du formentlig ikke alene om. Ofte tænker vi nemlig ikke lige på, hvilke konsekvenser støj i hverdagen har for vores hørelse. Permanent støj kan ikke blot medføre hørenedsættelse, men medfører også en lang række andre helbredsmæssige risici. Her kan du læse mere om konsekvenserne af støj, og om hvordan du bedst kan beskytte din hørelse.
De mest støjbelastede erhverv i verden
Hvad har byggearbejdere, ground crew i lufthavne og orkestermusikere til fælles med bartendere og tandlæger?
|< < 1   2  >|
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.