Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55
10 matches
Typer af høretab
Hvis høreprocessen er påvirket, indtræder et høretab. Det kan der være forskellige årsager til, og høretab kan have forskellig effekt fra menneske til menneske. Der skelnes mellem to slags høretab.
Nedsat hørelse
Foruden synet er hørelsen vores vigtigste sanseorgan. Derfor har en nedsat hørelse store konsekvenser. I de fleste tilfælde er nedsat hørelse aldersbetinget. Men den kan også blive udløst af en kraftig lydpåvirkning, infektioner og kan være arveligt. Nogle gange kommer nedsat hørelse helt uventet som et pludseligt høretab. Men ofte kommer et høretab snigende og bliver først opdaget sent. Heldigvis kan de fleste høretab mindskes eller endda helt afhjælpes ved hjælp af et høreapparat. Læs mere om, hvordan.
Høretab
Det at høre er en af vores vigtigste sanser. En stor del af vores kommunikation sker via hørelsen. Vores hørelse advarer os også om farer, giver os mulighed for at lytte til musik, og lader os nyde fuglenes sang. Hvis vi hører dårligt, vil det give os udfordringer. Men hvad sker der helt præcist ved et høretab? Hvilke funktioner i vores øre bliver berørt? Hvordan og hvornår sker et høretab? Og ikke mindst: Hvordan kan det behandles?
Bestil tid
Har du på fornemmelsen, at du ikke længere hører så godt? Kan det være en god ide at få foretaget en høretest, så du hurtigt kan få svar på, hvorledes det står til med din hørelse. Hos AudioNova kommer du til med det samme, og testen tager kun 30 minutter. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - hellere i dag end i morgen.
Den 3. marts er det international høredag 2018
Den 3. marts er det international høredag ​​2018. Formålet med dagen er at øge bevidstheden om, hvordan man forhindrer høretab og at fremme behandling af nedsat hørelse.
Sådan hører mennesket
Hvordan fungerer den menneskelige hørelse egentlig? I det følgende forklarer vi dig, hvordan høreprocessen forløber i et sundt øre.
Vores personale
I AudioNovas mere end 110 hørecentre bliver alle kunder budt velkommen af vores professionelle sekretærer og audiologister. I Danmark er vi ca. 160 ansatte fordelt i hele landet. Hovedkontoret er beliggende i Klampenborg, hvor vores forskellige afdelinger: Marketing, HR og Finans supporterer de mange hørecentre i hele landet. I Klampenborg ligger også det skandinaviske hovedkontor. Som en del af det skandinaviske setup indgår Sverige med 140 ansatte fordelt på 32 høreklinikker. AudioNovas hovedkontor er beliggende ved Klampenborg station, i den gamle stationsbygning.
Vished om høretab
Oplever du ofte at skulle spørge ind til, hvad der bliver sagt? Fortæller andre dig, at du har skruet for højt op for fjernsynet? Hører du ikke altid ringeklokken eller telefonen? Hvis du har mistanke om nedsat hørelse, bør du straks reagere: Jo før en eventuel hørenedsættelse identificeres og behandles, jo højere grad af livskvalitet kan du bevare - det gælder både for dig selv og dine nære. Her kan du læse, hvad du skal gøre.
Ekspertise
Har du mistanke om, at du lider af et høretab? Så bør du ikke gå for længe med det. Det første skridt til en forbedret livskvalitet er at besøge dit nærmeste hørecenter. Ved hjælp af en høretest kan det konstateres, om der rent faktisk foreligger et høretab – og hvis ja – hvilke muligheder du har for at få behandling. Vores online høretest kan give dig de første indikationer for, om du har et høretab.
Det rigtige høreapparat
Et høretab er lige så unik som et fingeraftryk. Og der findes ikke to høreapparatbrugere, som har præcis det samme behov. Derfor findes der ikke én høreapparattype, der passer til alle, men tværtimod et stort udvalg af forskellige typer. Audiologisten analyserer helt nøje, hvilke modeller der kunne komme på tale til din hørenedsættelse og dine personlige behov. Her får du mere at vide om, hvordan processen forløber.
|< < 1   2  3  4  >|
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.