Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55
10 matches
Typer af høretab
Hvis høreprocessen er påvirket, indtræder et høretab. Det kan der være forskellige årsager til, og høretab kan have forskellig effekt fra menneske til menneske. Der skelnes mellem to slags høretab.
Nedsat hørelse
Foruden synet er hørelsen vores vigtigste sanseorgan. Derfor har en nedsat hørelse store konsekvenser. I de fleste tilfælde er nedsat hørelse aldersbetinget, men den kan også blive udløst af en kraftig lydpåvirkning, infektioner og være arvelig. Nogle gange kommer nedsat hørelse helt uventet som et pludseligt høretab. Men ofte kommer et høretab snigende og bliver først opdaget sent. Heldigvis kan de fleste høretab mindskes eller endda helt afhjælpes ved hjælp af et høreapparat. Læs mere om, hvordan.
Høretab
Det at høre er en af vores vigtigste sanser. En stor del af vores kommunikation sker via hørelsen. Vores hørelse advarer os også om farer, giver os mulighed for at lytte til musik og lader os nyde fuglenes sang. Hvis vi hører dårligt, vil det give os udfordringer. Men hvad sker der helt præcist ved et høretab? Hvilke funktioner i vores øre bliver berørt? Hvordan og hvornår sker et høretab? Og ikke mindst: Hvordan kan det behandles?
Er du pårørende?
Det er ikke kun personen med nedsat hørelse, som må leve med det - også familie og venner er påvirket af situationen. Derfor er det vigtigt, at personen med høretab får hjælp til at få gjort noget ved hørelsen, så personen selv samt familie og venner kan opleve de positive forandringer, når et høretab bliver behandlet.
Bestil tid
Har du på fornemmelsen, at du ikke længere hører så godt? Kan det være en god ide at få foretaget en høretest, så du hurtigt kan få svar på, hvorledes det står til med din hørelse. Hos AudioNova kommer du til med det samme, og testen tager kun 30 minutter. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - hellere i dag end i morgen.
Pludseligt høretab
Det ene øjeblik lyder alt helt normalt, og det næste lyder alt pludselig, som om det er pakket ind i vat&nbsp. Et pludseligt høretab opstår som oftest uden forvarsel. Derfor er behovet for oplysninger om årsager, symptomer, diagnose og behandling stort hos patienterne. Her finder du svarene på de oftest stillede spørgsmål.
Lydeksempler for pårørende
Ofte er det pårørende, der gør deres nærmeste opmærksomme på nedsat hørelse og taler med dem om de første skridt, der bør tages. Men hvordan lyder et høretab egentlig? Vores lydeksempler gør det tydeligt for dig.
International Høredag 2019
Søndag den 3. marts er det World Hearing Day 2019 - på dansk kalder vi det International Høredag 2019. Det er WHO/Verdenssundhedsorganisationen, som denne dag sætter fokus på høretab i hele verden. Formålet er at oplyse folk om høretab og opfordre til at få testet hørelsen.
Online-høretest
Med nedenstående gratis online-høretest kan du teste din hørelse på få minutter. Bemærk venligst, at denne høretest ikke erstatter en professionel høretest foretaget af en audiologist. Men den kan give dig et billede af din hørelse samt give en indikation på, om der er tegn på høretab.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  10  >|
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.