Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
10 matches
Typer af høretab
Hvis høreprocessen er påvirket, indtræder et høretab. Det kan der være forskellige årsager til, og høretab kan påvirke forskelligt fra menneske til menneske. Der skelnes mellem to slags høretab.
Nedsat hørelse
Foruden synet er hørelsen vores vigtigste sanseorgan. Derfor har en nedsat hørelse store konsekvenser. I de fleste tilfælde er nedsat hørelse aldersbetinget, men den kan også blive udløst af en kraftig lydpåvirkning, infektioner og være arvelig. Nogle gange kommer nedsat hørelse helt uventet som et pludseligt høretab. Men ofte kommer et høretab snigende og bliver først opdaget sent. Heldigvis kan de fleste høretab mindskes eller endda helt afhjælpes ved hjælp af et høreapparat. Læs mere om, hvordan.
Hvad er et høretab?
Det at høre er en af vores vigtigste sanser. En stor del af vores kommunikation sker via hørelsen. Vores hørelse advarer os også om farer, giver os mulighed for at lytte til musik og lader os nyde fuglenes sang. Hvis vi hører dårligt, vil det give os udfordringer. Men hvad sker der helt præcist ved et høretab? Hvilke funktioner i vores øre bliver berørt? Hvordan og hvornår sker et høretab? Og ikke mindst: Hvordan kan det behandles?
Pludseligt høretab
Det ene øjeblik lyder alt helt normalt, og det næste lyder alt pludselig, som om det er pakket ind i vat . Et pludseligt høretab opstår som oftest uden forvarsel. Derfor er behovet for viden om årsager, symptomer, diagnose og behandling stort hos patienterne. Her finder du svarene på de oftest stillede spørgsmål.
Er du pårørende?
Det er ikke kun personen med nedsat hørelse, som må leve med det - også familie og venner er påvirkede af situationen. Derfor er det vigtigt, at personen med høretab får hjælp til at få gjort noget ved hørelsen, så personen selv samt familie og venner kan opleve de positive forandringer, når et høretab bliver behandlet.
Få en høretest på apoteket i Østergade Herning
Fredag den 5. april kl. 10.00-12.00 tilbyder Østergades Apotek i Herning og AudioNova dig en gratis og uforpligtende høretest. Kig forbi og få et høretjek og bliv klogere på din hørelse og om dine muligheder for at få gjort noget ved dit høretab.
Gratis høretest
Vil du vide, hvordan det står til med din hørelse? Hos AudioNova kan du få en høretest, og få klar besked med det samme. Det tager kun 30 minutter og er gratis og uforpligtende. Udfyld formularen nedenfor, og bliv ringet op for at aftale en tid, der passer dig.
AudioNova foretager gratis høretest på to apoteker på Frederiksberg
Få en gratis og uforpligtende høretest på Nordens Plads Apotek den 3. april og Dalgas Boulevard Apotek den 10. april kl. 13.00-15.00. Kig forbi - få et gratis høretjek og bliv klogere på din hørelse og om dine muligheder for at få gjort noget ved dit høretab.
Den 3. marts er det International Høredag
Den 3. marts er det international høredag ​​2018. Formålet med dagen er at øge bevidstheden om, hvordan man forhindrer høretab og at fremme behandling af nedsat hørelse.
Bestil tid
Har du på fornemmelsen, at du ikke længere hører så godt? Så kan det være en god idé at få foretaget en høretest, så du hurtigt kan få svar på, hvordan det står til med din hørelse. Hos AudioNova kommer du til med det samme, og testen tager kun 30 minutter. Bestil tid til en gratis og uforpligtende høretest - hellere i dag end i morgen.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  >|