Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
10 matches
Coronainfo
Hos AudioNova følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger, for at du fortsat kan føle dig tryg, og vi kan passe på hinanden. Har du symptomer på Covid-19, bedes du ringe og aftale en ny tid på 70606800.
fit
Vil du teste de nyeste høreapparater gratis og uforpligtende? Så bliv testperson hos AudioNova. Vi giver dig mulighed for enten selv at teste høreapparater eller opfordre en i din omgangskreds til at tilmelde sig. Som testperson får du en enestående mulighed for at prøve de nyeste høreapparater derhjemme i forskellige hverdagssituationer i 14 dage. Læs mere om forløbet, og tilmeld dig som testperson.
I-øret høreapparater (ITE)
Alle komponenter befinder sig i en lille skal. Denne skubbes ind i øret som en øreprop. Nogle apparater har en antenneformet plastlaske til at trække dem ud. I-øret-høreapparater har en lukket konstruktion. Lydstyrkereguleringen og programvalget kan foretages via en fjernbetjening. Mange af modellerne kan tilsluttes trådløst til apparater som f.eks. mobiltelefon eller fjernsyn.
myPhonak
På denne side finder du information om myPhonak-appen, hvordan du bruger funktionen Fjernsupport samt trin-for-trin-vejledninger til, hvordan du parrer dine høreapparater med myPhonak. Find den artikel, der er relevant for dig, og oplev, hvor nem en justering af dine høreapparater er.
Priser på høreapparater
Det rigtige høreapparat giver dig ikke kun mulighed for endelig at høre godt igen, men øger også din livskvalitet. Mange er dog nervøse for prisen på høreapparater. Heldigvis går den teknologiske udvikling inden for høreapparater ikke nødvendigvis hånd i hånd med høje udgifter. Læs her, hvad et høreapparat koster.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  10...  >|