Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre. World of Hearing ligger i Lyngby og i Aarhus.
10 matches
Livet med høreapparater
Et korrekt tilpasset, moderne høreapparat vil kunne bringe megen livskvalitet tilbage. Det kan dog i starten være udmattende at skulle forarbejde de genvundne høreindtryk. Det må du ikke lade dig slå ud af! Accepter, at det kan tage lidt tid at vænne sig til et høreapparat, og henvend dig endelig til audiologisten, hvis du løber ind i problemer. Her kan du læse mere om tilvænning, håndtering og pleje af høreapparater.
Høreapparater
Hvilke høreapparater er de rigtige for mig? Og hvor finder jeg priser på høreapparater? Kan jeg få offentligt tilskud på høreapparater? Der er stor forskel på høreapparater til mild og svær hørenedsættelse og forskellige personlige behov. Ikke kun hvad angår størrelsen og formgivningen, men også når det drejer sig om egenskaber og funktioner. Få et overblik her.
Tryghedspakken
Tryghedspakken indeholder en DryBox og en Tryghedsaftale med udvidet garanti. Grundpakken sikrer, at du kan passe bedst muligt på dine høreapparater, og at dine høreapparater er solidt sikret de næste 4 år. Tryghedspakken inkluderer også reparation eller erstatning samt rabatordninger.
Tryghedspakken
Tryghedspakken indeholder en DryBox og en Tryghedsaftale med udvidet garanti. Grundpakken sikrer, at du kan passe bedst muligt på dine høreapparater, og at dine høreapparater er solidt sikret de næste 4 år. Tryghedspakken inkluderer også reparation eller erstatning samt rabatordninger.
Komplet i øregangen (IIC)
Vil du have en høreapparat, som ingen andre kan se? Et IIC-apparat er designet til at være 'usynligt' for alle andre - og for dig også. Det er den mindste type høreapparat og er usynligt i øret. Apparatet sidder dybt inde i øret og udnytter derfor fordelene ved det eksterne øres naturlige akustik.  Apparatet er formet til at passe så godt i øret, at det er stort set usynligt, hvilket betyder, at du kan nyde de mange fordele ved moderne høreapparater uden nogen mærkbar ændring i dit udseende. 
Kategori 1 - Basic
I kategori 1 tilbyder vi et høreapparat fra vores basisserie AudioNova T, DX50 og DX30, som er velegnet til dig med en ukompliceret hørenedsættelse og til samtaler indendørs, udendørs samt TV og radio.
Høreapparatsmærker
Nyd lyden af verden omkring dig. Hos os finder du de bedste og mest avancerede modeller fra førende producenter. AudioNova har et stort udvalg i alle prisklasser. Det er din frihed til at vælge de høreapparater, der passer bedst til dit behov. Fælles for alle vores produkter er: De bringer dig i kontakt med menneskerne omkring dig!
Kategori 3 - Standard
I kategori 3 tilbyder vi høreapparater fra Phonak og AudioNova. Der drejer sig om følgende høreapparater: Phonak Paradise 50 og AudioNova B5. Apparaterne i denne kategori er til dig, der har en ukompliceret hørenedsættelse og ønsker en forbedret hørelse i forskellige situationer som hjælp til samtaler i små grupper, indendørs og udendørs, på restaurant og til TV og Radio.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  10...  >|