Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55
10 matches
Kategori 4 - Complete
I kategori 4 tilbydes høreapparater fra vores komfort serie fra Unitron og vores Premium serie Selectic.
Kategori 2 - Economy
I kategori 2 tilbydes høreapparater fra vores Basis serie fra Novasense og vores Komfort serie fra Unitron.
Erfaringer med et høreapparat
Et korrekt tilpasset, moderne høreapparat vil kunne bringe megen livskvalitet tilbage. Det kan dog i starten være udmattende at skulle forarbejde de genvundne høreindtryk. Det må du ikke lade dig slå ud af! Accepter, at det kan tage lidt tid at vænne sig til et høreapparat, og henvend dig endelig til audiologisten, hvis du løber ind i problemer. Her kan du læse mere om tilvænning, håndtering og pleje af høreapparater.
Høreapparater og teknologi
Moderne høreapparater er bittesmå, men meget kraftige computere. Takket være digital teknik og avanceret software forbedrer de høreevnen og skruer dermed højt op for livskvaliteten. Muligheden for at etablere trådløs forbindelse til eksempelvis mobiltelefoner eller fjernsynet er lidt af en revolution.
Kategori 3 - Basic
I kategori 3 tilbydes høreapparater fra vores basis serie Novasense (NS Elite 70 P), vores Komfort serie fra Unitron og Premium serien fra Selectic.
Alt om høreapparater
Alle høreapparater virker på samme måde: De registrerer omgivelseslydene, lydsignalerne konverteres til elektriske impulser, som sendes videre til øret i moduleret form. Der er imidlertid stor forskel på høreapparater til mild og svær hørenedsættelse og forskellige personlige behov. Ikke kun hvad angår størrelsen og formgivningen, men også når det drejer sig om egenskaber og funktioner. Hvilket høreapparat er det bedste til mig? Her kan du få et overblik!
TryghedsAftale
TryghedsAftalen erhverver du sammen med dine høreapparater, og med den er du sikret mod uforudsete hændelser som bortkomst og totalskade. Desuden omfatter aftalen ekstra garanti, service og rabatordninger.
|< < 1   2  3  4  5  >|
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.