Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55
10 matches
Drybox
Drybox’en tørrer dine høreapparater og beskytter den følsomme elektronik mod fugtskader. Høreapparaterne tørres ved 52 grader, hvilket er med til at forlænge levetiden af dine høreapparater betydeligt. Det ultraviolette lys fjerner 99.9 procent af alle skadelige mikroorganismer såsom bakterier, svampe og vira, der kan holde til på og i høreapparaterne. Denne hygiejniske rengøring forhindrer infektioner i ørerne, og beskytter både høreapparaterne og dit helbred. Din Drybox bruges om natten, hvor dine høreapparater placeres i boxen. I løbet af natten vil den tørre og rense dine høreapparater, så de er klar til en ny dag.Nem betjening Du skal blot trykke på knappen, og så klarer Drybox’en resten. Drybox’en er energieffektiv, billig i drift og sikker i brug. Sørg for, at batterierne er taget ud af høreapparaterne, når de lægges i Drybox’en, og lad batteriskuffen stå åben under tørringen. Et tørreprogram tager 5 timer.
Pleje & tilbehør
Det er vigtigt, at dine høreapparater fungerer optimalt, så du får det optimale udbytte af dem. En god pleje er med til at forlænge levetiden på dine høreapparater. Vi tilbyder gode plejemidler og andet tilbehør og rådgiver dig gerne og forklarer, hvilke produkter, du kan have glæde af i forbindelse med netop dine høreapparater.
Erfaringer med et høreapparat
Et korrekt tilpasset, moderne høreapparat vil kunne bringe megen livskvalitet tilbage. Det kan dog i starten være udmattende at skulle forarbejde de genvundne høreindtryk. Det må du ikke lade dig slå ud af! Accepter, at det kan tage lidt tid at vænne sig til et høreapparat, og henvend dig endelig til audiologisten, hvis du løber ind i problemer. Her kan du læse mere om tilvænning, håndtering og pleje af høreapparater.
Unitron
Med Unitron får du super kvalitet og den nyeste teknologi til en overkommelig pris. Unitrons høreapparater giver dig den nødvendige og ønskede mulighed for at deltage i livet - og få alle detaljerne med.
Høreapparater og teknologi
Moderne høreapparater er bittesmå, men meget kraftige computere. Takket være digital teknik og avanceret software forbedrer de høreevnen og skruer dermed højt op for livskvaliteten. Og muligheden for at etablere trådløs forbindelse til eksempelvis mobiltelefoner eller fjernsynet er lidt af en revolution. Læs meget mere om det lille vidunder – høreapparatet – her.
TryghedsAftale
Vil du sikre dig mod uforudsete hændelser som bortkomst og totalskade? Med en TryghedsAftale hos AudioNova er du solidt sikret de næste fire år, og så har du mulighed for at låne reserveapparater, så du ikke skal undvære dine høreapparater under eventuel reparation eller erstatning.
Alt om høreapparater
Alle høreapparater virker på samme måde: De registrerer omgivelseslydene, konverterer lydsignalerne til elektriske impulser, og sender dem videre til øret i moduleret form. Der er imidlertid stor forskel på høreapparater til mild og svær hørenedsættelse og forskellige personlige behov. Ikke kun, hvad angår størrelsen og formgivningen, men også når det drejer sig om egenskaber og funktioner. Hvilket høreapparat er det bedste til dig og dine behov? Få et overblik her.
Nyhed fra Phonak - Marvel
AudioNova præsenterer en helt ny serie af høreapparater under navnet Phonak AudéoTM Marvel. Med Marvel høreapparater får du exceptionel lydkvalitet, mulighed for at vælge genopladelige høreapparater og sidst, men ikke mindst, kan du streame lyd i topkvalitet fra telefon, tv med mere. Vi er stolte af at præsentere den helt nye serie af høreapparater fra Phonak.
Pleje af høreapparater
Dine høreapparater følger dig hele dagen og hjælper dig med igen at kunne deltage aktivt i samtaler og opretholde sociale kontakter. Ubegrænset høreglæde forudsætter imidlertid regelmæssig pleje og vedligeholdelse af dine høreapparater. Ved at følge disse råd kan du passe godt på dine høreapparater.
Bliv testperson
Det er sjældent os selv, der først bemærker, at det kniber med hørelsen. I stedet er det børn, børnebørn, ægtefælle eller venner, som oplever, at personen med nedsat hørelse skruer højt op for tv’et, synes alle andre mumler eller ikke længere deltager aktivt i samtaler ved sociale sammenkomster.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  10...  >|
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.