Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Webshop
Her finder du blandt andet filtre, domes og batterier til høreapparater og et udvalg af høreværn og ørepropper til forskellige formål.
10 matches
Kategori 3 - Basic
I kategori 3 tilbyder vi høreapparater fra vores basisserie AudioNova T, vores klassiske serie fra AudioNova D og vores komfortserie fra Phonak. Apparaterne i denne kategori er til dig, der har en ukompliceret hørenedsættelse og ønsker en forbedret hørelse i forskellige situationer.
Bliv testperson
Det er sjældent os selv, der først bemærker, at det kniber med hørelsen. I stedet er det børn, børnebørn, ægtefælle eller venner, som oplever, at personen med nedsat hørelse skruer højt op for tv’et, synes alle andre mumler eller ikke længere deltager aktivt i samtaler ved sociale sammenkomster.
Komplet i øregangen (IIC)
Vil du have en høreapparat, som ingen andre kan se? Et IIC-apparat er designet til at være 'usynligt' for alle andre - og for dig også. Det er den mindste type høreapparat og er usynligt i øret. Apparatet sidder dybt inde i øret og udnytter derfor fordelene ved det eksterne øres naturlige akustik.  Apparatet er formet til at passe så godt i øret, at det er stort set usynligt, hvilket betyder, at du kan nyde de mange fordele ved moderne høreapparater uden nogen mærkbar ændring i dit udseende. 
Kategori 4 - Complete
I kategori 4 tilbyder vi høreapparater fra vores klassiske serie AudioNova D og vores komfortserie Phonak. Disse apparater er for dig, der har et ukompliceret høretab og en aktiv livsstil.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  10...  >|