Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
10 matches
Drybox
Drybox’en tørrer dine høreapparater og beskytter den følsomme elektronik mod fugtskader. Høreapparaterne tørres ved 52 grader, hvilket er med til at forlænge levetiden af dine høreapparater betydeligt. Det ultraviolette lys fjerner 99.9 procent af alle skadelige mikroorganismer såsom bakterier, svampe og vira, der kan holde til på og i høreapparaterne. Denne hygiejniske rengøring forhindrer infektioner i ørerne, og beskytter både høreapparaterne og dit helbred. Din Drybox bruges om natten, hvor dine høreapparater placeres i boxen. I løbet af natten vil den tørre og rense dine høreapparater, så de er klar til en ny dag.Nem betjening Du skal blot trykke på knappen, og så klarer Drybox’en resten. Drybox’en er energieffektiv, billig i drift og sikker i brug. Sørg for, at batterierne er taget ud af høreapparaterne, når de lægges i Drybox’en, og lad batteriskuffen stå åben under tørringen. Et tørreprogram tager 5 timer.
Pleje & tilbehør
Det er vigtigt, at dine høreapparater fungerer optimalt, så du får det optimale udbytte af dem. En god pleje er med til at forlænge levetiden på dine høreapparater. Vi tilbyder gode plejemidler og andet tilbehør og rådgiver dig gerne og forklarer, hvilke produkter, du kan have glæde af i forbindelse med netop dine høreapparater.
Bliv testperson
Det er sjældent os selv, der først bemærker, at det kniber med hørelsen. I stedet er det børn, børnebørn, ægtefælle eller venner, som oplever, at personen med nedsat hørelse skruer højt op for tv’et, synes alle andre mumler eller ikke længere deltager aktivt i samtaler ved sociale sammenkomster.
TryghedsAftale
Vil du sikre dig mod uforudsete hændelser som bortkomst og totalskade? Med en TryghedsAftale hos AudioNova er du solidt sikret de næste fire år, og så har du mulighed for at låne reserveapparater, så du ikke skal undvære dine høreapparater under eventuel reparation eller erstatning.
Pleje af høreapparater
Dine høreapparater følger dig hele dagen og hjælper dig med igen at kunne deltage aktivt i samtaler og opretholde sociale kontakter. Ubegrænset høreglæde forudsætter imidlertid regelmæssig pleje og vedligeholdelse af dine høreapparater. Ved at følge disse råd kan du passe godt på dine høreapparater.
Kategori 4 - Complete
I kategori 4 tilbyder vi høreapparater fra vores klassiske serie fra AudioNova T og AudioNova D og vores komfortserie Phonak. Disse apparater er for dig, der har et ukompliceret høretab og en aktiv livsstil.
Høreapparatsmærker
Nyd lyden af verden omkring dig. Hos os finder du de bedste og mest avancerede modeller fra førende producenter. AudioNova har et stort udvalg i alle prisklasser. Det er din frihed til at vælge de høreapparater, der passer bedst til dit behov. Fælles for alle vores produkter er: De bringer dig i kontakt med menneskerne omkring dig!
Testperson
Vil du teste de nyeste høreapparater gratis og uforpligtende? Så bliv testperson hos AudioNova. Vi giver dig mulighed for enten selv at teste høreapparater eller opfordre en i din omgangskreds til at tilmelde sig. Som testperson får du en enestående mulighed for at prøve høreapparater derhjemme i forskellige hverdagssituationer i 14 dage. Læs mere om forløbet, og tilmeld dig herunder.
Online-høretest
Med nedenstående gratis online-høretest kan du teste din hørelse på få minutter. Bemærk venligst, at denne høretest ikke erstatter en professionel høretest foretaget af en audiologist. Men den kan give dig et billede af din hørelse samt give en indikation på, om der er tegn på høretab.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  10...  >|
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.