Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre. World of Hearing ligger i Lyngby og i Aarhus.
10 matches
Livet med høreapparater
Et korrekt tilpasset, moderne høreapparat vil kunne bringe megen livskvalitet tilbage. Det kan dog i starten være udmattende at skulle forarbejde de genvundne høreindtryk. Det må du ikke lade dig slå ud af! Accepter, at det kan tage lidt tid at vænne sig til et høreapparat, og henvend dig endelig til audiologisten, hvis du løber ind i problemer. Her kan du læse mere om tilvænning, håndtering og pleje af høreapparater.
Online Care
Med Online Care kan du nu nemt og enkelt få justeret dine høreapparater uden at møde fysisk op i et hørecenter. Du kan få justeret dine apparater hjemme i vante omgivelser, i sommerhuset, på arbejdet, eller hvorend du finder det nemt og bekvemt. Læs mere her på siden eller ring og bestil tid på 70 60 68 80, og prøv hvor nem en justering af dine høreapparater kan være.
Din vej til høreapparater
At få høreapparater er en vigtig personlig beslutning, og vi ved, det kan være svært at tage det første skridt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig gennem processen, og gøre det lettere for dig. En typisk proces hos AudioNova ser således ud.
Drybox
Drybox’en tørrer dine høreapparater og beskytter den følsomme elektronik mod fugtskader. Høreapparaterne tørres ved 52 grader, hvilket er med til at forlænge levetiden af dine høreapparater betydeligt. Det ultraviolette lys fjerner 99.9 procent af alle skadelige mikroorganismer såsom bakterier, svampe og vira, der kan holde til på og i høreapparaterne. Denne hygiejniske rengøring forhindrer infektioner i ørerne, og beskytter både høreapparaterne og dit helbred. Din Drybox bruges om natten, hvor dine høreapparater placeres i boxen. I løbet af natten vil den tørre og rense dine høreapparater, så de er klar til en ny dag.Nem betjening Du skal blot trykke på knappen, og så klarer Drybox’en resten. Drybox’en er energieffektiv, billig i drift og sikker i brug. Sørg for, at batterierne er taget ud af høreapparaterne, når de lægges i Drybox’en, og lad batteriskuffen stå åben under tørringen. Et tørreprogram tager 5 timer.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  10...  >|