Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
10 matches
Komplet i øregangen (IIC)
Vil du have en høreapparat, som ingen andre kan se? Et IIC-apparat er designet til at være 'usynligt' for alle andre - og for dig også. Det er den mindste type høreapparat og er usynligt i øret. Apparatet sidder dybt inde i øret og udnytter derfor fordelene ved det eksterne øres naturlige akustik.  Apparatet er formet til at passe så godt i øret, at det er stort set usynligt, hvilket betyder, at du kan nyde de mange fordele ved moderne høreapparater uden nogen mærkbar ændring i dit udseende. 
Bliv testperson
Det er sjældent os selv, der først bemærker, at det kniber med hørelsen. I stedet er det børn, børnebørn, ægtefælle eller venner, som oplever, at personen med nedsat hørelse skruer højt op for tv’et, synes alle andre mumler eller ikke længere deltager aktivt i samtaler ved sociale sammenkomster.
Kategori 4 - Complete
I kategori 4 tilbyder vi høreapparater fra vores klassiske serie AudioNova D og vores komfortserie Phonak. Disse apparater er for dig, der har et ukompliceret høretab og en aktiv livsstil.
Høreapparatsmærker
Nyd lyden af verden omkring dig. Hos os finder du de bedste og mest avancerede modeller fra førende producenter. AudioNova har et stort udvalg i alle prisklasser. Det er din frihed til at vælge de høreapparater, der passer bedst til dit behov. Fælles for alle vores produkter er: De bringer dig i kontakt med menneskerne omkring dig!
Højttaler i øregangen (RIC)
Et RIC-apparat sidder bag øret og er meget diskret, fordi modtageren, som er den del af høreapparatet, der omdanner det elektriske signal til lyd, sidder i øret og ikke indbygget i høreapparatet, som ved andre typer. Det betyder, at den del, der sidder bag øret, kan gøres endnu mindre. Denne type apparat egner sig bedst til milde til svære høretab. 
Phonak Audéo Marvel
Med Phonak Audéo Marvel høreapparater får du exceptionel lydkvalitet, mulighed for at vælge genopladelige høreapparater og sidst, men ikke mindst, kan du streame lyd i topkvalitet fra telefon, tv med mere. Læs mere om de mageløse Marvel-høreapparater fra Phonak herunder.
Grundpakken
Grundpakken indeholder en DryBox og en Tryghedsaftale med udvidet garanti. Grundpakken sikrer, at du kan passe bedste muligt på dine høreapparater, og at dine høreapparater er solidt sikret de næste 4 år.
Høreapparater
Hvilke høreapparater er de rigtige for mig? Og hvad med prisen og offentligt tilskud? Der er stor forskel på høreapparater til mild og svær hørenedsættelse og forskellige personlige behov. Ikke kun, hvad angår størrelsen og formgivningen, men også når det drejer sig om egenskaber og funktioner. Få et overblik her.
Livet med høreapparater
Et korrekt tilpasset, moderne høreapparat vil kunne bringe megen livskvalitet tilbage. Det kan dog i starten være udmattende at skulle forarbejde de genvundne høreindtryk. Det må du ikke lade dig slå ud af! Accepter, at det kan tage lidt tid at vænne sig til et høreapparat, og henvend dig endelig til audiologisten, hvis du løber ind i problemer. Her kan du læse mere om tilvænning, håndtering og pleje af høreapparater.
Kategori 2 - Economy
I kategori 2 tilbyder vi høreapparater fra vores basisserie AudioNova T og vores komfortserie fra AudioNova D. Disse apparater egner sig særligt til dig med et ukompliceret høretab og til samtaler med en eller flere personer.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  10...  >|