Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55
10 matches
NovaSense
Alle skal have råd til at høre! Med NovaSense høreapparater får du rigtig gode høreapparater med pålidelig teknologi fra kr. 0,- efter fratrækkelse af det offentlige tilskud. Med NovaSense ønsker vi at forbedre høreoplevelsen for alle, så også du kan føle, at du igen er en del af den verden, der omgiver dig. Nyd familien, vennerne, din yndlingsmusik... - kort sagt: Nyd livet!
Højttaler i øregangen (RIC)
Traditionelt har høreapparater en ørehake, der fastgøres til et rør, der fastgøres til en ørearm. Med et RIC høreapparat er det "bit" der "laver lyden" et ørestykke eller en "modtager", som sidder i øregangen og er forbundet til høreapparatet via en lille ledning - ofte omtalt som modtagerledninger. Hver høreapparatproducent har deres egen type earpiece / receiver-ledninger - selvom Phonak & Unitron begge bruger samme type.  
Bliv testperson
Det gratis og uforpligtende. Det er sjældent os selv, der først bemærker, at det kniber med hørelsen. I stedet er det børn, børnebørn, ægtefælle eller venner, som oplever, at personen med nedsat hørelse skruer højt op for tv’et, synes alle andre mumler eller ikke længere deltager aktivt i samtaler ved sociale sammenkomster.
Tilskud til høreapparater
Ved køb af høreapparater i et privat hørecenter kan du få et offentligt tilskud til dine apparater. Læs nedenfor hvordan.
Grundpakken
Grundpakken indeholder en DryBox og en Tryghedsaftale med udvidet garanti. Grundpakken sikrer, at du kan passe bedste muligt på dine høreapparater, og at dine høreapparater er solidt sikret de næste 4 år.
Erfaringer med et høreapparat
Et korrekt tilpasset, moderne høreapparat vil kunne bringe megen livskvalitet tilbage. Det kan dog i starten være udmattende at skulle forarbejde de genvundne høreindtryk. Det må du ikke lade dig slå ud af! Accepter, at det kan tage lidt tid at vænne sig til et høreapparat, og henvend dig endelig til audiologisten, hvis du løber ind i problemer. Her kan du læse mere om tilvænning, håndtering og pleje af høreapparater.
Drybox
Drybox’en tørrer dine høreapparater, og beskytter den følsomme elektronik mod fugtskader. Høreapparaterne tørres ved 52° C, hvilket er med til at forlænge levetiden af dine høreapparater betydeligt.Det ultraviolette lys fjerner 99.9% af alle de skadelige mikroorganismer såsom bakterier, svampe og vira. Denne hygiejniske rengøring forhindrer infektioner i ørerne, og beskytter både høreapparaterne og dit helbred.Din nye Drybox bruges om natten, hvor dine høreapparater placeres i boxen. I løbet af natten vil den tørre og rense dine høreapparater, så de er klar til en ny dag.Nem betjeningDu skal blot vælge program - 2,5 timer eller 5 timer - og så klarer Drybox'en resten.
Kategori 4 - Complete
I kategori 4 tilbydes høreapparater fra vores komfort serie fra Unitron og vores Premium serie Selectic.
Pleje af høreapparater
Dine høreapparater følger dig hele dagen og hjælper dig med igen at kunne deltage aktivt i samtaler og opretholde sociale kontakter. Ubegrænset høreglæde forudsætter imidlertid regelmæssig pleje og vedligeholdelse af dine høreapparater. Ved at følge disse råd kan du passe godt på dine høreapparater.
Pleje af høreapparater
Dine høreapparater følger dig hele dagen og hjælper dig med igen at kunne deltage aktivt i samtaler og opretholde sociale kontakter. Ubegrænset høreglæde forudsætter imidlertid regelmæssig pleje og vedligeholdelse af dine høreapparater. Ved at følge disse råd kan du passe godt på dine høreapparater.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  10...  >|
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.