Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55
10 matches
Gængse mærker
Nyd lyden af verden omkring dig. Hos os finder du de bedste og mest avancerede modeller fra førende producenter. AudioNova har et stort udvalg i alle prisklasser. Det er din frihed til at vælge de høreapparater, der passer bedst til dit behov. Fælles for alle vores produkter er: De bringer dig i kontakt med menneskerne omkring dig!
Alt om høreapparater
Alle høreapparater virker på samme måde: De registrerer omgivelseslydene, lydsignalerne konverteres til elektriske impulser, som sendes videre til øret i moduleret form. Der er imidlertid stor forskel på høreapparater til mild og svær hørenedsættelse og forskellige personlige behov. Ikke kun hvad angår størrelsen og formgivningen, men også når det drejer sig om egenskaber og funktioner. Hvilket høreapparat er det bedste til mig? Her kan du få et overblik!
Bliv testperson
Det gratis og uforpligtende. Det er sjældent os selv, der først bemærker, at det kniber med hørelsen. I stedet er det børn, børnebørn, ægtefælle eller venner, som oplever, at personen med nedsat hørelse skruer højt op for tv’et, synes alle andre mumler eller ikke længere deltager aktivt i samtaler ved sociale sammenkomster.
Højttaler i øregangen (RIC)
Traditionelt har høreapparater en ørehake, der fastgøres til et rør, der fastgøres til en ørearm. Med et RIC høreapparat er det "bit" der "laver lyden" et ørestykke eller en "modtager", som sidder i øregangen og er forbundet til høreapparatet via en lille ledning - ofte omtalt som modtagerledninger. Hver høreapparatproducent har deres egen type earpiece / receiver-ledninger - selvom Phonak & Unitron begge bruger samme type.  
NovaSense
Alle skal have råd til at høre! Med NovaSense høreapparater får du rigtig gode høreapparater med pålidelig teknologi fra kr. 0,- efter fratrækkelse af det offentlige tilskud. Med NovaSense ønsker vi at forbedre høreoplevelsen for alle, så også du kan føle, at du igen er en del af den verden, der omgiver dig. Nyd familien, vennerne, din yndlingsmusik... - kort sagt: Nyd livet!
Pleje & tilbehør
Det er vigtigt, at dine høreapparater fungerer optimalt, så du opnår det optimale udbytte. Derfor kan vi tilbyde gode plejemidler og andet tilbehør, som vil være med til at forlænge levetiden på dine høreapparater. Vi rådgiver dig gerne og forklarer hvilke produkter, du kan have glæde af i forbindelse med dine høreapparater.
Erfaringer med et høreapparat
Et korrekt tilpasset, moderne høreapparat vil kunne bringe megen livskvalitet tilbage. Det kan dog i starten være udmattende at skulle forarbejde de genvundne høreindtryk. Det må du ikke lade dig slå ud af! Accepter, at det kan tage lidt tid at vænne sig til et høreapparat, og henvend dig endelig til audiologisten, hvis du løber ind i problemer. Her kan du læse mere om tilvænning, håndtering og pleje af høreapparater.
Drybox
Drybox’en tørrer dine høreapparater, og beskytter den følsomme elektronik mod fugtskader. Høreapparaterne tørres ved 52° C, hvilket er med til at forlænge levetiden af dine høreapparater betydeligt.Det ultraviolette lys fjerner 99.9% af alle de skadelige mikroorganismer såsom bakterier, svampe og vira. Denne hygiejniske rengøring forhindrer infektioner i ørerne, og beskytter både høreapparaterne og dit helbred.Din nye Drybox bruges om natten, hvor dine høreapparater placeres i boxen. I løbet af natten vil den tørre og rense dine høreapparater, så de er klar til en ny dag.Nem betjeningDu skal blot vælge program - 2,5 timer eller 5 timer - og så klarer Drybox'en resten.
Tilskud til høreapparater
Ved køb af høreapparater i et privat hørecenter kan du få et offentligt tilskud til dine apparater. Læs nedenfor hvordan.
Grundpakken
Grundpakken indeholder en DryBox og en Tryghedsaftale med udvidet garanti. Grundpakken sikrer, at du kan passe bedste muligt på dine høreapparater, og at dine høreapparater er solidt sikret de næste 4 år.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  10  >|
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.