Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55
10 matches
Forside
AudioNova er landets største kæde af private hørecentre. Med mere end 115 hørecentre er der altid et hørecenter nær dig. Hos AudioNova er vi eksperter i at afhjælpe høretab, og med vores personlige vejledning får du den høreløsning, der passer præcis til dig. Vi har et stort udvalg af høreapparater og med apparater fra 0 kr. og opefter, har vi priser for enhver.
Unitron
Med Unitron får du super kvalitet og den nyeste teknologi til en overkommelig pris. Unitrons høreapparater giver dig den nødvendige og ønskede mulighed for at deltage i livet - og få alle detaljerne med.
Din vej til høreapparater
At få høreapparater er en vigtig personlig beslutning, og vi ved, det kan være svært at tage det første skridt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig gennem processen, og gøre det lettere for dig. En typisk proces hos AudioNova ser således ud.
TryghedsAftale
Vil du sikre dig mod uforudsete hændelser som bortkomst og totalskade? Med en TryghedsAftale hos AudioNova er du solidt sikret de næste fire år, og så har du mulighed for at låne reserveapparater, så du ikke skal undvære dine høreapparater under eventuel reparation eller erstatning.
Kategori 6 - Premium
I kategori 6 tilbyder vi høreapparater i topklasse fra vores klassiske serie fra Unitron og vores komfortserie Phonak. Disse apparater er for dig, der stille høje krav til dine høreapparater og ønsker flere indstillingsmuligheder.
Kategori 5 - Superior
I kategori 5 tilbydes høreapparater fra vores klassiske serie fra Unitron og vores komfortserie fra Phonak. Denne kategori er for dig, der stadig er erhvervsaktiv eller har en kompliceret hørenedsættelse.
Kategori 4 - Complete
I kategori 4 tilbydes høreapparater fra vores klassiske serie fra Unitron og vores komfortserie Phonak. Disse apparater er for dig, der har et ukompliceret høretab og har en aktiv livsstil.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  10...  >|
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.