Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Webshop
Her finder du blandt andet filtre, domes og batterier til høreapparater og et udvalg af høreværn og ørepropper til forskellige formål.

Få en gratis høretest

... det tager kun 15 minutter

Hvis din hørelse fungerer fint, tænker du nok ikke så meget på at få den testet. Men vidste du, at et høretab ofte sker gradvist og så langsomt, at du ikke lægger mærke til det, før det for alvor begynder at genere dig eller dine omgivelser. Måske har du allerede fået bemærkninger fra dine nærmeste om, at du skruer højt op for fjernsynet, eller at du ikke hører, hvad de siger?

Vi anbefaler, at du får testet din hørelse én gang om året. Også selvom du synes, du hører godt nok. Derfor inviterer vi dig nu til en gratis og helt uforpligtende høretest i dit lokale AudioNova Hørecenter.

AudioNovas hørecentre holder åbent som normalt, og vi er klar til at hjælpe dig med dine hørerelaterede problemer.

Bestil tid allerede i dag ved at ringe 7060 6884 eller udfylde formularen her på siden.
AudioNova Høretestuge

Nemt, hurtigt og helt gratis - bestil tid her

I perioden den 8.-12. februar 2021 tilbyder vi dig en høretest, som kun tager 15 minutter, og du får svar med det samme. Det er gratis, og er du interesseret, skal du blot ringe på 7060 6884. Du kan også udfylde formularen her nedenfor, så ringer vi dig op hurtigst muligt for at aftale en tid. Er du forhindret i den nævnte uge, er du stadig velkommen til at udfylde formularen. Så finder vi sammen et andet tidspunkt, der passer dig.

Vær opmærksom på, at besøg i vores hørecentre er underlagt særlige sikkerhedsforanstaltninger pga. Covid-19. Læs mere her.

Bestil en tid til gratis høretest ved at udfylde formularen her. Vi ringer dig op hurtigst muligt for at aftale et tidspunkt, der passer dig.

Hvis du er forhindret i den nævnte uge, er du stadig velkommen til at udfylde formularen. Så finder vi sammen et andet tidspunkt.