Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

Ofte er det pårørende, der gør deres nærmeste opmærksomme på nedsat hørelse og taler med dem om de første skridt, der bør foretages. Men hvordan lyder et høretab egentlig? Vores lydeksempler gør det tydeligt for dig.

Lydeksempler til pårørende

De pårørende til klienten med høretab er også hjerteligt velkommen ved tilpasningsprocessen. Ofte er det netop de pårørende, der i første omgang, er blevet opmærksomme på hørenedsættelsen.Men hvordan hører man egentlig, når man har høretab? Mennesker med intakt hørelse kan ikke rigtig forestille sig, hvordan en nedsat hørelse egentlig "lyder". Vores lydeksempler tydeliggør, hvordan mennesker med nedsat hørelse opfatter klassisk musik eller en udrykning.

Klassisk musik - normal hørelse

Lydeksempel: Klassisk musik som en person med normal hørelse opfatter den.

MP3-fil, varighed 8 sek.

Klassisk musik - nedsat hørelse

Lydeksempel: Klassisk musik som en person med normal hørelse opfatter den.

MP3-fil, varighed 8 sek.

Udrykning - normal hørelse

Lydeksempel: Udrykning som en person med normal hørelse opfatter det.

MP3-fil, varighed 12 sek.​

Udrykning - nedsat hørelse

Lydeksempel: Udrykning som en person med normal hørelse opfatter det.

MP3-fil, varighed 12 sek.
Er du pårørende?
Typer af høreapparater
Download vores brochure
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.