Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre

Få mest muligt ud af dine høreapparater med det helt rigtige tilbehør. Med Phonak Roger Select iN får du mulighed for at deltage uhindret i samtaler i meget støjende omgivelser - og netop nu kan du spare kr. 9.375,- på Roger Select iN. Læs mere her.

Øget taleforståelse med Roger Select iN

I situationer, hvor kraftig støj eller afstanden mellem dig og den, som taler, påvirker din hørelse, kan det være særligt svært at forstå og følge med i en samtale. Selv med kvalitetshøreapparater kan disse lyttesituationer være en udfordring.

SÆRTILBUD: Netop nu kan du spare kr. 9.375,- på Roger Select iN. Hør mere i dit lokale AudioNova Hørecenter.
ImageAltA

Deltag uhindret i samtaler i støjende omgivelser, til møder m.m.

Med den unikke teknologi i Roger Select iN-mikrofonen er det muligt at deltage uhindret i samtaler selv i meget støjende omgivelser, på restauranter, til møder eller i større forsamlinger. Med Roger Select iN øges taleforståelsen og udfordringen med at høre i støjende omgivelser reduceres væsentligt.

Roger-teknologien skifter automatisk fokus fra en taler til den næste

Roger-teknologien betragtes i dag som en milepæl inden for trådløs teknologi til høreapparater. Den opfanger stemmen fra personen, som taler, og overfører den trådløst til personen, der lytter, samtidig med, at baggrundsstøjen reduceres. Roger Select iN-mikrofonen har altid personen, som taler, i fokus, og den skifter automatisk fokus fra den ene taler til den næste, uden den lyttende behøver at gøre noget.

Roger-teknologi kan installeres i alle Marvel-høreapparater

Har du en følelse af, at din hørelse har brug for forstærkning i særlige situationer, kan du få stor gavn af Roger-teknologien. Den banebrydende Roger-teknologi kan installeres i alle Marvel-høreapparater og gør det muligt at streame direkte fra Roger-enheder til Marvel-høreapparater uden ekstern modtager.

SÆRTILBUD: Netop nu kan du spare kr. 9.375,- på Roger Select iN. Hør mere i dit lokale AudioNova Hørecenter.

Du får disse fordele med Roger Selct iN

  • Den optimale løsning til udfordrende lyttesituationer
  • Forbedret taleforståelse på afstand og i meget støjende omgivelser
  • Streaming af samtalepartnernes tale direkte til høreapparaterne
  • Streaming af lyd fra TV og andre elektroniske enheder
  • Diskret, nem og attraktiv løsning
Find et hørecenter nær dig