Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre. World of Hearing ligger i Lyngby og i Aarhus.

Få mest muligt ud af dine høreapparater med det helt rigtige tilbehør. Læs mere om vores særtilbud på Phonak TV-connector og Phonak Roger Select iN her.

Hos AudioNova vil vi gerne, at du får mest muligt ud af dine Phonak Marvel og Phonak Paradise høreapparater. Derfor tilbyder vi netop nu fordelagtige priser på Phonak TV-connector og Phonak Roger Select iN ved køb af høreapparater. Læs mere om vores Premium+ og Premium++ tilbud herunder, og kontakt dit lokale AudioNova hørecenter for mere information.
Premium+: Særtilbud på Phonak TV-connector
Med Phonak TV-connector kan du nemt streame musik og TV til dine høreapparater i fremragende stereokvalitet. TV-connectoren er en brugervenlig, plug-and-play, trådløs streamingforbindelse til TV- og musiksystemer, som forvandler dine Phonak Marvel- eller Paradise-høreapparater til trådløse høretelefoner.

SÆRTILBUD: Netop nu kan du spare kr. 1.000,- på Phonak TV-connector, når du samtidig køber Phonak Marvel- eller Paradise-høreapparater. Hør mere i dit lokale AudioNova Hørecenter.

Phonak TV-connector kan streame lyd fra op til 15 meters afstand, og du kan tilslutte et ubegrænset antal høreapparater. Gå aldrig igen glip af lyden af din yndlingsmusik, en fodboldkamp eller dit foretrukne fjernsynsprogram.
Premium++: Særtilbud på Phonak Roger Select iN
Øget taleforståelse med Roger Select iN
I situationer, hvor kraftig støj eller afstanden mellem dig og den, som taler, påvirker din hørelse, kan det være særligt svært at forstå og følge med i en samtale. Selv med kvalitetshøreapparater kan disse lyttesituationer være en udfordring.

SÆRTILBUD: Netop nu kan du spare kr. 9.375,- på Roger Select iN, når du samtidig køber Phonak Marvel- eller Paradise-høreapparater. Hør mere i dit lokale AudioNova Hørecenter.

Deltag uhindret i samtaler i støjende omgivelser, til møder m.m.
Med den unikke teknologi i Roger Select iN-mikrofonen er det muligt at deltage uhindret i samtaler selv i meget støjende omgivelser, på restauranter, til møder eller i større forsamlinger. Med Roger Select iN øges taleforståelsen og udfordringen med at høre i støjende omgivelser reduceres væsentligt.

Roger-teknologien skifter automatisk fokus fra en taler til den næste
Roger-teknologien betragtes i dag som en milepæl inden for trådløs teknologi til høreapparater. Den opfanger stemmen fra personen, som taler, og overfører den trådløst til personen, der lytter, samtidig med, at baggrundsstøjen reduceres. Roger Select iN-mikrofonen har altid personen, som taler, i fokus, og den skifter automatisk fokus fra den ene taler til den næste, uden den lyttende behøver at gøre noget.

Roger-teknologi kan installeres i alle Marvel- og Paradise-høreapparater
Har du en følelse af, at din hørelse har brug for forstærkning i særlige situationer, kan du få stor gavn af Roger-teknologien. Den banebrydende Roger-teknologi kan installeres i alle Phonak Marvel- og Paradise-høreapparater og gør det muligt at streame direkte fra Roger-enheder til høreapparaterne uden ekstern modtager.

Du får disse fordele med Roger Selct iN
  • Den optimale løsning til udfordrende lyttesituationer
  • Forbedret taleforståelse på afstand og i meget støjende omgivelser
  • Streaming af samtalepartnernes tale direkte til høreapparaterne
  • Streaming af lyd fra TV og andre elektroniske enheder
  • Diskret, nem og attraktiv løsning
Find et hørecenter nær dig