Gå til hovedindhold

Pleje & tilbehør

Det er vigtigt, at dine høreapparater fungerer optimalt, så du opnår det optimale udbytte. Derfor kan vi tilbyde gode plejemidler og andet tilbehør, som vil være med til at forlænge levetiden på dine høreapparater. Vi rådgiver dig gerne og forklarer hvilke produkter, du kan have glæde af i forbindelse med dine høreapparater.

Drybox

tørreboksDen bedste pleje af dine høreapparater opnår du med en Drybox. Dryboxen beskytter dine høreapparater mod fugtskader samt fjerner uønskede bakterier, svampe og vira.

Mere information


Renseprodukter

Jævnlig rensning og vedligehold af høreapparaterne er med til at forlænge levetiden på apparaterne. Vi forhandler et udvalg af kvalitetsprodukter, som er nemt og praktisk at anvende.

Mere information


batterierBatterier til høreapparater

AudioNova har batterier til de fleste høreapparater. Hvis du mangler batterier til dine høreapparater, kan du altid henvende dig et AudioNova Hørecenter og få dem udleveret gratis.

Mere information


Høreapparater fortjener kærlig pleje

Hos AudioNova Hørecenter vægter vi højt, at dine høreapparater får den bedste pleje. Denne video uddyber mulighederne - klik på billedet for at afspille videoen.

 

 

Sliding Banner CTA
Form title

Sliding banner form

Dansk
Type: 

Title

Lorem ipsum