Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre. World of Hearing ligger i Lyngby og i Aarhus.

Med Phonak Audéo Marvel høreapparater får du exceptionel lydkvalitet, mulighed for at vælge genopladelige høreapparater og sidst, men ikke mindst, kan du streame lyd i topkvalitet fra telefon, tv med mere. Læs mere om de mageløse Marvel-høreapparater fra Phonak herunder.

Kærlighed ved første lyd hver dag

"Jeg har arbejdet med Marvel-serien op til lanceringen, og jeg glæder mig meget til at tilbyde vores kunder de nye produkter, da Marvel-apparaterne er i særklasse og giver kunderne en helt fantastisk lyd”, fortæller Bonnie Torngaard, audiologist hos AudioNova og cand.mag. i Audiologopædi.
Bonnie Torngaard

Disse fordele får du med Marvel høreapparater

  • Exceptionel lydkvalitet
  • Bedre taleforståelse i støj
  • Reduceret lyttebesvær i støj
  • Streaming af lyd i topkvalitet

Tryk på billedet til højre, og se videoen om Marvel
Kvalitetslyd Genopladelige høreapparater Streaming i topkvalitet
Marvel høreapparater tilpasser automatisk lyden, så den passer til netop den lyttesituation, du befinder dig i. Du får således bedre taleforståelse i selv støjende omgivelser og undgår at anstrenge dig, når du lytter. Med Marvel høreapparater bliver det altså nemmere for dig at deltage socialt og samtale med andre. Marvel høreapparater fås også med genopladelige batterier. De genopladelige apparater er hurtige og nemme at oplade, og opladningen rækker til en hel dag inklusive streaming. Du får med andre ord: Nem håndtering, intet besvær med engangsbatterier, og du kan oplade apparaterne, mens du sover. Marvel er det eneste høreapparat på markedet, som kan forbindes både til iPhone og Android-telefoner via Bluetooth. Dermed har du mulighed for at streame lyd til dine ører og takket være høreapparatets indbyggede mikrofon, der opfanger din stemme, får du håndfri telefon.

Ønsker du at blive endnu klogere på Marvel? Download brochuren.
Marvel folder Download vores brochure
Find et hørecenter nær dig