Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

Med Unitron får du super kvalitet og den nyeste teknologi til en overkommelig pris. Unitrons høreapparater giver dig den nødvendige og ønskede mulighed for at deltage i livet - og få alle detaljerne med.

Teknologi og kvalitet - til en attraktiv pris

Unitron er til dig, der længes efter igen at kunne udføre en ubesværet samtale med folk i dine omgivelser, og derved gør vi brug af moderne teknologi, så du føler dig tilpas med Unitron høreapparater. Tekniske funktioner som Smart-Focus™ sikrer maksimal forståelighed, fordi støjen er undertrykt, og der er fokus på stemmen. Takket være SpeechZone™ er du, når du har to høreapparater, i stand til at lokalisere talen. Du vil igen opleve, hvor dejligt det er at høre godt, og du opnår tillid til at gå gennem livet.

Med Unitron får du

  • Høj kvalitet
  • Ny teknologi
  • Maksimal taleforståelse
  • Aktiv deltagelse i livet omkring dig
  • God hørelse til en overkommelig pris
ImageAltA
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.