Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre

I kategori 4 tilbyder vi høreapparater fra vores klassiske serie fra AudioNova T og AudioNova D og vores komfortserie Phonak. Disse apparater er for dig, der har et ukompliceret høretab og en aktiv livsstil.

Høreapparaterne i denne kategori er egnede til den aktive bruger med en ukompliceret hørenedsættelse. I denne kategori ligger fokus især på udbytte og komfort, og høreapparaterne i denne kategori er derfor særligt egnede til at give dig en behagelig og sublim lyd, når flere mennesker er samlet, og når du opholder dig i let baggrundsstøj. I denne kategori kan du vælge mellem flere forskellige størrelser, typer og design.
ImageAltA

I kategori 4 er der desuden mulighed for at vælge høreapparater med genopladelige batterier og høreapparater med direkte opkobling til bluetooth-enheder.

Prisen på høreapparater i kategori 4 ligger fra kr. 5.995,- til kr. 6.995,- per apparat efter det offentlige tilskud. Grundpakken kan tilvælges og koster kr. 1.400*/ kr. 1.900**

*ved køb af 1 høreapparat
** ved køb af 2 høreapparater

Der findes forskellige former for tilskud til høreapparater, for eksempel fra det offentlige. Læs mere om tilskud til høreapparater her.

Kategori 5 - Superior
Kategori 6 - Premium
Kategori 7 – Premium+
Kategori 1 - Limited
Kategori 2 - Economy
Kategori 3 - Basic
Find et hørecenter nær dig