Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Webshop
Her finder du blandt andet filtre, domes og batterier til høreapparater og et udvalg af høreværn og ørepropper til forskellige formål.

I kategori 4 tilbyder vi høreapparater fra vores klassiske serie AudioNova D og vores komfortserie Phonak. Disse apparater er for dig, der har et ukompliceret høretab og en aktiv livsstil.

Høreapparaterne i denne kategori er egnede til den aktive bruger med en ukompliceret hørenedsættelse. I denne kategori ligger fokus især på udbytte og komfort, og høreapparaterne i denne kategori er derfor særligt egnede til at give dig en behagelig og sublim lyd, når flere mennesker er samlet, og når du opholder dig i let baggrundsstøj. I denne kategori kan du vælge mellem flere forskellige størrelser, typer og design.
Priskategori 4

I kategori 4 er der desuden mulighed for at vælge høreapparater med genopladelige batterier og høreapparater med direkte opkobling til bluetooth-enheder.

Prisen på høreapparater i kategori 4 ligger fra kr. 6.495,- til kr. 7.495,- per apparat efter det offentlige tilskud. Grundpakken er inkluderet i prisen.

Der findes forskellige former for tilskud til høreapparater, for eksempel fra det offentlige. Læs mere om tilskud til høreapparater her.

Kategori 5 - Superior
Kategori 6 - Premium
Kategori 1 - Limited
Kategori 2 - Economy
Kategori 3 - Basic
Find et hørecenter nær dig