Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55

I kategori 4 tilbydes høreapparater fra vores klassiske serie fra Unitron og vores komfortserie Phonak. Disse apparater er for dig, der har et ukompliceret høretab og har en aktiv livsstil.

Høreapparaterne i denne kategori er egnede til den aktive bruger med en ukompliceret hørenedsættelse. I denne kategori ligger fokus især på udbytte og komfort, og høreapparaterne i denne kategori er derfor særligt egnede til at give dig en behagelig og sublim lyd, når flere mennesker er samlet, og når du opholder dig i let baggrundstøj.
ImageAltA

I denne kategori kan der vælges mellem flere forskellige størrelser, typer og design, og her tilbydes de mindste og mest diskrete høreapparater, der findes på markedet.

I kategori 4 er der mulighed for at vælge høreapparater med genopladelige batterier. Merpris kr. 1.000,- per apparat inklusiv oplader.

Prisen på høreapparater i kategori 4 ligger fra kr. 5.495,- til kr. 6.995,- per apparat efter det offentlige tilskud. Grundpakken kan tilvælges og koster kr 1.400*/ kr 1.900**

*ved køb af 1 høreapparat
** ved køb af 2 høreapparater

Der findes forskellige former for tilskud til høreapparater, for eksempel fra det offentlige. Læs mere om tilskud til høreapparater her.

Kategori 5 - Superior
Kategori 6 - Premium
Kategori 7 – Premium+
Kategori 1 - Limited
Kategori 2 - Economy
Kategori 3 - Basic
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.