Gå til hovedindhold

Vores personale

 

I AudioNovas mere end 110 hørecentre bliver alle kunder budt velkommen af vores professionelle sekretærer og hørespecialister.

Vores hørespecialister har som minimum en af følgende audiologiske uddannelser:

Audiologiassistent – 2½ årig erhvervsuddannelse
Bachelor/Cand. Mag. i Audiologi: 3-5 årig universitetsuddannelse
Bachelor/Cand. Mag. i Audiologopæd: 3-5 årig universitetsuddannelse
I AudioNova regi kalder vi dem alle for audiologister.

I de større hørecentre kan vores imødekommende sekretærer hjælpe dig med at booke en ny aftale, udskifte batterier i dine høreapparater, udlevere relevante brochurer, servere en god kop kaffe, og svare telefonen, når du ringer.

Sekretærerne kan også foretage en indledende høretest på de kunder, som ikke tidligere har fået konstateret et høretab. Det tager ca. 15 minutter, og hvis høretesten viser et høretab, tilbyder vi en udvidet høreprøve hos audiologisten.

Vores audiologister tager udgangspunkt i dit unikke høretab og vurderer dine specifikke hørebehov, hvorefter de rådgiver og hjælper dig til at finde den bedste høreløsning.

Har du ikke tidligere haft høreapparater, skal du tilses af en ørelæge for korrekt lægefaglig vurdering og behandling af dit høretab. Hos AudioNova har vi tilknyttet nogle kompetente ørelæger, som kan tilse dig i vores hørecentre.  

Hos AudioNova yder såvel audiologister som sekretærer en professionel kundeservice, og vi er altid parate til at hjælpe dig, hvis du har brug for kompetent rådgivning om din hørelse.

 

Sliding Banner CTA
Form title

Sliding banner form

Dansk
Type: 

Title

Lorem ipsum