Gå til hovedindhold

Ole Bjørn Hansen

"Jeg havde nok længe haft på fornemmelsen, at min hørelse ikke var, hvad den tidligere havde været. Men jeg mente ikke,  at det var nødvendigt at få det undersøgt. Det var først, da min kone Solveig og jeg var til et foredrag om Storm P., at jeg indså, at nu skulle der gøres noget ved mit høretab. Jeg kunne nemlig ikke høre foredragsholderen, og jeg ærgrede mig over at gå glip af alle de sjove pointer, som alle de andre grinede af. Jeg kunne ikke rigtigt deltage og erkendte, at mit høretab var begyndt at gå ud over mit sociale liv, og så besluttede jeg at få gjort noget ved det" fortæller Ole Bjørn Hansen.

Efter foredraget tog jeg hjem, søgte på nettet og fandt AudioNovas nærmeste hørecenter og bestilte en tid til en høretest. Og den viste jo ganske rigtigt, at jeg havde nedsat hørelse på begge ører. Det har været vigtigt for mig, at hørecenteret ligger tæt på, hvor vi bor, og at audiologisten har været god til at spørge ind til mine behov og til at rådgive mig. Jeg ville gerne prøve et par forskellige høreapparater, før jeg besluttede mig. Det fik jeg mulighed for, og jeg fik dem med hjem på prøve i et par uger – først det ene par og bagefter det andet. Derefter var jeg ikke i tvivl om, hvilke apparater, der var de rigtige for mig. Nu kan jeg høre alting igen, og Solveig og jeg kan fortsætte vores mange aktiviteter sammen med andre mennesker".

Godt, vi fik gjort noget ved det 
"Det handler om livskvalitet, og den er blevet endnu bedre, efter jeg har fået mine høreapparater. Det en kæmpe lettelse at høre godt igen, og det gælder både for mig og for Solveig."

Sliding Banner CTA
Form title

Sliding banner form

Dansk
Type: 

Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla sagittis risus nec diam aliquam, sed eleifend tellus pharetra. Morbi venenatis pretium laoreet. Proin tristique, lacus eget efficitur tempor, purus ex auctor lorem, sit amet gravida eros risus vitae diam. Donec eu mattis dui. Aenean sollicitudin, eros ac scelerisque luctus, lectus tellus commodo ipsum, vitae placerat orci lectus a neque. Suspendisse convallis consequat velit vel varius. Curabitur pretium nulla a elit efficitur auctor. Aliquam metus lorem, lobortis et aliquam nec, cursus at nunc. Donec ultricies ultrices porta. Cras feugiat lectus faucibus neque dignissim accumsan. Sed vitae ex lectus. Sed at venenatis justo. Nullam odio velit, commodo eget luctus in, molestie vel ipsum.