Gå til hovedindhold

Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

Vi er glade for den interesse, du har vist vores produkter, og for dit besøg på vores hjemmeside. Det er vigtigt for os, at dine oplysninger behandles fortroligt, og vi ønsker, at du skal være tryg ved at besøge vores hjemmeside. Vi er meget opmærksomme på at beskytte dine personoplysninger, såsom telefonnummer, e-mailadresse, navn og adresse.

På baggrund af EU’s databeskyttelsesdirektiver 95/46/EF og 97/66/EF (som disse er implementeret i EU’s medlemsstater) informerer vi dig her om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, samt om dine rettigheder i forbindelse med behandlingen af personoplysninger.

Vi forbeholder os retten til til enhver tid at ændre, opdatere eller rette de i denne fortrolighedspolitik indeholdte oplysninger samt oplysningerne på hjemmesiden uden forudgående varsel ved blot at lægge en ændret politik op på hjemmesiden. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden, accepterer du den reviderede fortrolighedspolitik. Hvis du ikke accepterer denne fortrolighedspolitik (som den til enhver tid måtte foreligge), bedes du forlade hjemmesiden med det samme.

 

 

Hvornår indsamler og behandler vi personoplysninger?

  1. Når du bruger vores hjemmeside: NNår du besøger vores hjemmeside, behandler AudioNova International B.V. (kaldet ‘AudioNova’ i dette dokument), Aert van Nesstraat 45, 3012 CA Rotterdam som dataansvarlig automatisk personoplysninger fra dit besøg. Disse oplysninger kan blandt andet være: navnet på din internetudbyder, den hjemmeside, du besøger os fra, de hjemmesider du besøger, og hvor længe du er på siderne. Du kan finde flere oplysninger om de cookies, AudioNova bruger, når du besøger vores hjemmeside, i vores cookiepolitik.
  2. I forbindelse med køb, kunderegistrering, undersøgelser eller konkurrencer: De oplysninger, du giver i disse situationer, behandles af AudioNova.

Hvorfor indsamler og behandler vi personoplysninger?

  1. Når du bruger vores hjemmeside: AudioNova bruger de indsamlede oplysninger til at følge vores besøgendes præferencer og på den måde forbedre brugeroplevelsen. Det er op til dig som besøgende på vores hjemmeside, om og i hvilket omfang du giver AudioNova personoplysninger og til hvilket formål.
  2. I forbindelse med køb, kunderegistrering, undersøgelse eller konkurrencer: AudioNova bruger de indsamlede oplysninger som led i sin daglige drift, til teknisk administration af hjemmesiden, kundetilfredshed og administration, produktundersøgelser og markedsføring, men i hvert enkelt tilfælde kun i det nødvendige omfang.

Behandling af personoplysninger med henblik på direkte markedsføring og fravalg

Hvis der er behov for det, beder vi dig som vores besøgende om at oplyse, hvorvidt du ønsker eller ikke ønsker at modtage yderligere oplysninger om produkter og serviceydelser (direkte markedsføring). Vi vil f.eks. kun sende markedsføringsmateriale via e-mail:

  • Hvis du (udtrykkeligt) har samtykket deri, f.eks. ved at give AudioNova dine kontaktoplysninger; ved afkrydsning af feltet, eller
  • Hvis du allerede har givet AudioNova dine kontaktoplysninger, fordi du har købt vores produkter (dine kontaktoplysninger vil så udelukkende blive brugt til markedsføring i forbindelse med produkter eller serviceydelser, der ligner eller har relation til de produkter, som du allerede har købt, og hvis du har haft mulighed for at fravælge dette, da du oplyste dine kontaktoplysninger).

Bemærk, at du til enhver tid kan meddele AudioNova, at du ikke længere ønsker at modtage direkte markedsføring om vores produkter og serviceydelser. Kontakt os venligst via ovennævnte kontaktoplysninger.

 

Udlevering af personoplysninger

AudioNova kan dele dine personoplysninger med sine tilknyttede virksomheder, tredjepartsleveran­dører, herunder databehandlere og forretningspartnere, som led i den almindelige drift.

AudioNova udleverer dine personoplysninger til tredjeparter i overensstemmelse med gældende love og regler. AudioNova vil ligeledes udlevere dine personoplysninger, hvis AudioNova, efter eget skøn, mener, at dette er nødvendigt for at forhindre eller afbøde ulovlige eller skadelige handlinger.

Dine rettigheder

Hvis du gerne vil vide, hvilken type personoplysninger AudioNova har om dig, eller hvis du ønsker at opdatere eller rette nogle af de personoplysninger, vi har, bedes du kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger, og vi skal da gøre vores bedste for at opdatere og rette dine personoplysninger.

 

Links

AudioNovas hjemmeside kan omfatte eller indeholde links til andre hjemmesider, som ikke er dækket af denne fortrolighedspolitik. AudioNova ejer ikke disse hjemmesider og hverken styrer eller kontrollerer sådanne tredjeparters brug af dine personoplysninger. AudioNova er ikke ansvarlig for disse hjemmesiders indhold eller for brugen af dine personoplysninger.

Kontakt

 

AudioNova International B.V.

Aert van Nesstraat 45

3012 CA Rotterdam

010-4443535

dataprotectionofficer@audionova.com

 

Sliding Banner CTA
Form title

Sliding banner form

Dansk
Type: 

Title

Lorem ipsum