Gå til hovedindhold

AudioNova fordele

Hos AudioNova gør vi alt for, at du skal være en tilfreds kunde. Derfor tilbyder vi en række fordele, som gør det nemt, billigt og trygt at være kunde hos os.

Ingen venteliste

Vores mange hørecentre giver os mulighed for at tilpasse vores kapacitet, så der ikke opstår ventetid. På den måde kan du være sikker på, at vi altid kan finde en tid, der passer dig.


Altid lave priser

AudioNova er en del af en stor europæisk sammenslutning kæde af hørecentre. Det giver os mulighed for at indkøbe høreapparater til lave priser direkte fra producenten. Derfor kan vi altid tilbyde dig markedets lavester priser fra 0 kr. i egenbetaling.


Gratis prøveperiode

Det kræver tid at vænne sig til nye høreapparater, så derfor kan du hos AudioNova prøve høreapparater uden nogen forpligtelser eller forudbetalinger. Du får mulighed for at afprøve, hvad høreapparater betyder for dig i dine vante omgivelser.


Højtuddannet personale

Hos AudioNova konsulteres du af højtuddannede audiologister. For at kunne rådgive dig professionelt om brugen af høreapparater, er alle vores audiologister godkendt af alle nødvendige instanser. Godkendelsen fornyes hvert år af DELTA, som sundhedsstyrelsen har udvalgt til opgaven.


4 års service

Når du anskaffer dine høreapparater gennem AudioNova, kan du i de næste 4 år uden beregning i vores hørecentre komme til justeringer og efterkontrol i vores hørecentre.


Ørelægeservice

Hos AudioNova har vi eksterne ørelæger tilknyttet. De besøger vores klinikker og hjælper med at kontrollere, at dine ører er parat til behandling med høreapparater. På den måde behøver du ikke vente på, at din lokale ørelæge får tid. Kom bare ned til AudioNova – så kan du aftale en tid hos ørelægen.


Altid nær dig

Med mere end 80 hørecentre, fordelt over hele landet, er vi tæt på de fleste. Det gør det nemmere for dig som kunde hos AudioNova – vi er tæt på både ved den indledende kontakt, men også i det efterfølgende forløb, hvor du kan få brug for råd og vejledning om brugen af høreapparater.


Bedste mærker

Din hørelse fortjener det bedste. Hos AudioNova forhandler vi kun høreapparater fra førende producenter. Så kan vi være sikre på, at høreapparaterne er fremstillet på baggrund af seneste forskning og udvikling. Det er også din garanti for, at dine nye høreapparater altid indeholder den nyeste teknologi.


 

Sliding Banner CTA
Form title

Sliding banner form

Dansk
Type: 

Title

Lorem ipsum