Gå til hovedindhold

Hørelse - når det kniber med hørelsen

En god hørelse bidrager væsentligt til livskvaliteten. Da nedsat hørelse for det meste kommer snigende, og næsten ubemærket, er det vigtigt at få foretaget en høretest regelmæssigt.

Hellere i dag end i morgen

Sådan foregår en høretestMange mennesker konstaterer først efter nogle år, at deres hørelse ikke er så god mere, eller erkender først sent tabet af hørelsen. Ofte er det først venner og bekendte, der bemærker det. Ens egen fornemmelse er helt anderledes - man klarer sig jo alligevel ganske godt. Således går der for nogle mennesker flere år, før de beslutter sig for at få foretaget en høretest, hvilket er lidt ærgerligt.

Hørelse foregår i hjernen. Den fungerer bedre og hurtigere, jo oftere den bruges. Hvis hørelsen først er ude af træning, tager det meget længere tid at genetablere den bedst mulige hørelse. Dette har ikke noget med alderen at gøre, men det tydeliggør, hvor vigtig en regelmæssig forebyggelse er. Alle AudioNova hørecentre tilbyder professionel høretest gratis og uforpligtende.

Sådan foregår en høretest
Hørespecialisten gennemfører en høretest med dig, og det foregår i et lydisoleret rum. Med hovedtelefoner på, lytter du til nogle toner. Så snart du hører en tone, giver du tegn. På den måde måles din hørelse afhængig af lydstyrke og frekvens (høje og dybe toner). Derefter tegnes en individuel høreprofil. Resultaterne viser, om der foreligger et høretab. Hvis det er tilfældet gennemføres yderligere høretests (f.eks. en taletest).

Sliding Banner CTA
Form title

Sliding banner form

Dansk
Type: 

Title

Lorem ipsum