Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Forside
Vigtig information ift. Coronavirus

Vigtig information ift. Coronavirus

Hos AudioNova Hørecenter er vores kunders og medarbejderes sikkerhed uhyre vigtig. Derfor tager vi naturligvis de fornødne forholdsregler ift. Coronavirus. Læs mere om, hvordan vi forholder os til Coronavirus her.

Opdatering den 23. marts: Forlængelse af lukning af AudioNovas hørecentre
Sundhedsstyrelsen og Sundheds- og Ældreministeriet har besluttet, at høreapparatstilpasning og -behandling er en ikke-kritisk sundhedsydelse, der dermed ikke skal udføres under Covid-19. Derfor forlænger AudioNova den nuværende midlertidige lukning af alle vores hørecentre til og med den 14. juni. 

Har du en aftale hos os i perioden frem til den 14. juni, vil du blive kontaktet telefonisk hurtigst muligt med henblik på at flytte aftalen.

Vi beklager de gener, ovenstående vil få. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til dine høreapparater, er du velkommen til at ringe til os på 7060 6800.

Vi har samlet svar på en række af de spørgsmål, du måtte have i denne ekstraordinære situation. Se den ved at klikke her. Her kan du blandt finde svar på, hvordan du får nye batterier, filtre og andet tilbehør til dine høreapparater, og hvad du gør, hvis dine høreapparater ikke virker.

Hold øje med siden her og vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om situationen. 

Tak for forståelsen

Peter B. Andreasen
Adm. direktør
AudioNova Hørecenter
Opdatering den 18. marts: Midlertidig lukning af AudioNovas hørecentre
På baggrund af den seneste udvikling i udbredelsen af Coronavirus i Danmark og den seneste udmelding fra de danske myndigheder har AudioNova besluttet midlertidigt at lukke alle vores hørecentre i perioden torsdag den 19. marts til og med mandag den 30. marts 2020.

Kunder, der har en aftale hos os i ovenstående periode, vil hurtigst muligt blive kontaktet telefonisk med henblik på at flytte aftalen til et senere tidspunkt.

Vi beklager naturligvis de gener dette eventuelt måtte have for den enkelte, men håber samtidig på forståelse i denne ekstraordinære situation.

Har du brug for hjælp til dine høreapparater eller spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os på 7060 6800.

Tak for forståelsen

Peter B. Andreasen
Adm. direktør
AudioNova Hørecenter
Opdatering den 12. marts: Forholdsregler ift. Coronavirus
Hos AudioNova følger vi naturligvis de retningslinjer og anbefalinger, som sundhedsmyndighederne har udstukket i forhold til at forebygge og inddæmme spredningen af Coronavirus, COVID-19.

Vores kunders og medarbejderes sikkerhed er uhyre vigtig for os, og derfor følger vi nøje med i situationens udvikling, så vi kan agere forsvarligt.

Det betyder, at alle vores medarbejdere tager de fornødne forholdsregler i forhold til håndhygiejne og afspritning, ligesom vores udstyr og hørecentre bliver nøje rengjort.

Medarbejdere, der har opholdt sig i risikoområder, eller som er syge, holdes hjemme fra arbejde i minimum 14 dage.

Hvis du har en aftale hos os, står vi klar til at tage imod dig som normalt.

Vi henstiller dog til, at har du en aftale hos os og er hjemvendt fra et af risikoområderne inden for 14 dage eller er syg, henstiller vi til, at du kontakter dit lokale hørecenter eller ringer på 7060 6800 for at flytte din aftale. På den måde kan du hjælpe os med, at vi passer på hinanden.

Vores hørecentre holder så vidt muligt åbent som normalt. Hold øje med eventuelle ændringer på dit lokale hørecenters side her.

Tak for hjælpen og forståelsen

Peter B. Andreasen
Adm. direktør
AudioNova Hørecenter
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.