Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Covid-19

Genåbning af AudioNovas hørecentre

Hos AudioNova Hørecenter er vi i gang med en gradvis og kontrolleret åbnings af vores hørecentre. Læs mere om, hvilke hørecentre der er åbne, her.

Opdatering den 8. juni: Nu åbner de resterende AudioNova hørecentre
Tirsdag den 9. juni kan vi endelig åbne resten af vores hørecentre* for aftalte besøg. Det betyder, at stort set alle AudioNovas hørecentre nu igen er åbne.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hørecentre igen, hvor vi tager en række forholdsregler, så det er trygt for dig at besøge os.

Du finder dit lokale hørecenter her.
 
*Bemærk, at det endnu ikke er muligt for os at åbne vores hørecentre i Billund, Egtved og Ry. Vi opdaterer siden her løbende, når vi har mere information om, hvornår vi kan åbne de tre hørecentre igen.
Opdatering den 18. maj: 47 af AudioNovas hørecentre er nu åbne
Vi er rigtig glade for, at vi i dag (mandag den 18. maj) kan åbne yderligere seks af vores hørecentre - naturligis fortsat med særlige forholdsregler og kun for aftalte besøg.

De seks hørecentre, der er åbne fra mandag den 18. maj er
Ud over ovenstående, er følgende hørecentre allerede åbne for aftalte besøg:
Opdatering den 5. maj: Flere hørecentre åbner mandag den 11. maj.
Vi er rigtig glade for, at vi mandag den 11. maj kan fortsætte den gradvise genåbning af vores hørecentre og åbne nedenstående hørecentre for aftalte besøg og med særlige forholdsregler.

Vi har naturligvis fortsat stor fokus på sikkerheden i hørecentrene, hvilket blandt andet betyder, at du skal bestille en tid, hvis du ønsker at besøge et af vores hørecentre. Dette er for at undgå, at der ikke er for mange personer i hørecentrene. Vi benytter værnemidler og andre former for afskærmning, så tæt kontakt undgås. Derudover rengøres udstyr og berøringsflader efter hver kunde. Læs mere om, hvilke forholdsregler vi tager i vores hørecentre.

Nedenstående hørecentre åbner igen for aftalte besøg den 11. maj: Foruden ovenstående hørecentre er følgende hørecentre allerede åbne for aftalte besøg: Ballerup, Esbjerg, Frederiksberg, Glostrup, Herning, Hillerød, Holbæk, Holstebro, Horsens, Køge, Lyngby, Nykøbing F, Odder, Odense C, Randers, Roskilde, Slagelse, Vejle, Viby J, Aalborg SV.
Opdatering den 20. april: Gradvis genåbning af AudioNovas hørecentre
Ifølge nye retningslinjer fra sundhedsmyndighederne må hørecentre nu begynde at åbne op igen. Det er vi rigtig glade for hos AudioNova, for det betyder, at vi nu igen – under ændrede forhold – må tage imod dig i vores hørecentre og hjælpe dig til bedre hørelse.
 

Vi har fokus på din sikkerhed

Vi tager fortsat situationen med coronavirus alvorligt og følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer for at minimere smitterisikoen for vores kunder og medarbejdere.

Det betyder blandt andet, at du skal bestille en tid, hvis du ønsker at besøge et af vores hørecentre. Dette er for at sikre, at der kun er én kunde ad gangen i hørecentrene. Vi benytter værnemidler og andre former for afskærmning, så tæt kontakt undgås. Derudover rengøres udstyr og berøringsflader efter hver kunde. Læs mere om, hvilke forholdsregler vi tager i vores hørecentre.

Oplever du symptomer på sygdom forud for dit besøg hos os, beder vi dig ringe til os for at aftale en ny tid. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 7060 6800.
 

Disse klinikker åbner den 27. april

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer for genåbning og åbner derfor vores hørecentre gradvist og kontrolleret. Det vil således i første omgang være AudioNovas hørecentre i nedenstående byer, der er åbne for aftalte konsultationer fra den 27. april. Der er endnu ikke fastlagt endelige datoer for, hvornår de resterende hørecentre åbner. Hold øje her på siden, som vi opdaterer løbende.  

Mangler du filtre, domes eller andet tilbehør?

Det er fortsat muligt at få tilsendt filtre, domes og andet tilbehør til dine høreapparater med posten. Står du og mangler tilbehør, opfordrer vi dig derfor til at ringe til os på 7060 6800, da det ikke er muligt at møde fysisk op i de hørecentre, der er åbne, uden forudgående aftale. Læs også vores FAQ ved at klikke her - her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med corona.
 

Vi hjælper alle hurtigst muligt

Da det til at starte med er et begrænset antal hørecentre, der holder åbent, håber vi på forståelse og tålmodighed, da der vil være ekstra belastning på centrene og dermed kan opstå længere ventetid. Vi brænder naturligvis for at åbne op og hjælpe alle vores kunder hurtigst muligt, men ønsker samtidig at åbne på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at ringe til os på 7060 6800.
 
Opdatering den 17. april: Nyt om genåbning af AudioNova
Ifølge nye retningslinjer fra sundhedsmyndighederne må hørecentre igen åbne op fra mandag den 20. april. AudioNova arbejder derfor på en plan for en gradvis genåbning af vores hørecentre. Vi arbejder på højtryk, men der er endnu ikke fastlagt en dato for genåbningen, så hold øje med siden her eller vores Facebook-side, som vi opdaterer løbende.
Opdatering den 23. marts: Forlængelse af lukning af AudioNovas hørecentre
Sundhedsstyrelsen og Sundheds- og Ældreministeriet har besluttet, at høreapparatstilpasning og -behandling er en ikke-kritisk sundhedsydelse, der dermed ikke skal udføres under Covid-19. Derfor forlænger AudioNova den nuværende midlertidige lukning af alle vores hørecentre til og med den 14. juni. 

Har du en aftale hos os i perioden frem til den 14. juni, vil du blive kontaktet telefonisk hurtigst muligt med henblik på at flytte aftalen.

Vi beklager de gener, ovenstående vil få. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til dine høreapparater, er du velkommen til at ringe til os på 7060 6800.

Vi har samlet svar på en række af de spørgsmål, du måtte have i denne ekstraordinære situation. Se dem ved at klikke her. Her kan du blandt finde svar på, hvordan du får nye batterier, filtre og andet tilbehør til dine høreapparater, og hvad du gør, hvis dine høreapparater ikke virker.

Hold øje med siden her og vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om situationen. 

Tak for forståelsen

Peter B. Andreasen
Adm. direktør
AudioNova Hørecenter
Opdatering den 18. marts: Midlertidig lukning af AudioNovas hørecentre
På baggrund af den seneste udvikling i udbredelsen af coronavirus i Danmark og den seneste udmelding fra de danske myndigheder har AudioNova besluttet midlertidigt at lukke alle vores hørecentre i perioden torsdag den 19. marts til og med mandag den 30. marts 2020.

Kunder, der har en aftale hos os i ovenstående periode, vil hurtigst muligt blive kontaktet telefonisk med henblik på at flytte aftalen til et senere tidspunkt.

Vi beklager naturligvis de gener dette eventuelt måtte have for den enkelte, men håber samtidig på forståelse i denne ekstraordinære situation.

Har du brug for hjælp til dine høreapparater eller spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os på 7060 6800.

Tak for forståelsen

Peter B. Andreasen
Adm. direktør
AudioNova Hørecenter
Opdatering den 12. marts: Forholdsregler ift. coronavirus
Hos AudioNova følger vi naturligvis de retningslinjer og anbefalinger, som sundhedsmyndighederne har udstukket i forhold til at forebygge og inddæmme spredningen af coronavirus, COVID-19.

Vores kunders og medarbejderes sikkerhed er uhyre vigtig for os, og derfor følger vi nøje med i situationens udvikling, så vi kan agere forsvarligt.

Det betyder, at alle vores medarbejdere tager de fornødne forholdsregler i forhold til håndhygiejne og afspritning, ligesom vores udstyr og hørecentre bliver nøje rengjort.

Medarbejdere, der har opholdt sig i risikoområder, eller som er syge, holdes hjemme fra arbejde i minimum 14 dage.

Hvis du har en aftale hos os, står vi klar til at tage imod dig som normalt.

Vi henstiller dog til, at har du en aftale hos os og er hjemvendt fra et af risikoområderne inden for 14 dage eller er syg, henstiller vi til, at du kontakter dit lokale hørecenter eller ringer på 7060 6800 for at flytte din aftale. På den måde kan du hjælpe os med, at vi passer på hinanden.

Vores hørecentre holder så vidt muligt åbent som normalt. Hold øje med eventuelle ændringer på dit lokale hørecenters side her.

Tak for hjælpen og forståelsen

Peter B. Andreasen
Adm. direktør
AudioNova Hørecenter
Find et hørecenter nær dig