Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Forside
Covid-19: Ofte stillede spørgsmål

Covid-19: Ofte stillede spørgsmål

AudioNova er i gang med en gradvis genåbning af vores hørecentre. Her på siden finder du svar på, hvordan du kan få hjælp i denne tid.

Vi ved, at nedlukningen af vores hørecentre kan få betydning for dig som høreapparatsbruger. Derfor har vi her nedenfor samlet svar på nogle af de spørgsmål, du måtte have.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål i nedenstående, er du også velkommen til at ringe til os på 7060 6800, så står vi klar til at hjælpe dig så godt vi kan i denne ekstraordinære situation.

Vi gør opmærksom på, at der kan være længere behandlingstid på henvendelser, men vi behandler alle henvendelser hurtigst muligt.
Hvordan får jeg nye filtre, domes osv. til mine høreapparater?
Står du og mangler nye filtre, domes eller andet tilbehør til dine høreapparater, kan vi sende det til dig med posten. Ring til os på 7060 6800, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi gør opmærksom på, at der grundet omstændighederne kan være længere behandlingstid på bestillinger.
Hvordan får jeg nye batterier til mine høreapparater?
Batterier til høreapparater er gratis. Du kan bestille batterier til dine høreapparater (uanset mærke, model og købssted) online her eller ved at ringe på 3917 7444. Du får batterierne leveret hjem til dig selv.
Mine høreapparater er gået i stykker – hvad gør jeg?
Hvis du er så uheldig, at dine høreapparater går i stykker, skal du ringe til os på 7060 6800. Hvis dine apparater skal sendes til reparation, tager vi naturligvis hånd om det og hjælper dig.

Vi gør opmærksom på, at der grundet omstændighederne kan være længere behandlingstid på reklamationer.
Hvilke hørecentre er åbne?
Fra tirsdag den 9. juni er alle AudioNovas hørecentre - undtagen Billund, Egtved og Ry - åbne.

Bemærk, at du skal ringe og bestille en tid, da det ikke er muligt at møde op i hørecentrene uden forudgående aftale.
Hvilke forholdsregler tager I i hørecentrene?
AudioNova er i gang med en gradvis genåbning af vores hørecentre. Vi har stor fokus på din og vores medarbejderes sikkerhed. Derfor har vi indført en række retningslinjer i vores hørecentre, så vi kan minimere risikoen for smitte.

Læs om de forholdsregler, vi tager i vores hørecentre, her.
Jeg har mistet et af mine høreapparater – hvad gør jeg?
Hvis du er uheldig at miste et af dine høreapparater, skal du ringe til os på 7060 6800, så sidder vi klar til at hjælpe dig.
Kan jeg få justeret mine høreapparater?
Hvis du har brug for at få justeret dine høreapparater, er du velkommen til at ringe til os på 7060 6800 og beskrive dit problem, så vil vi hjælpe dig, så godt vi kan.
Jeg vil gerne have foretaget en høreprøve, kan jeg det?
Indtil alle vores hørecentre åbner igen, anbefaler vi, at du i mellemtiden kan tage vores online høretest, som kan give dig en indikation af, hvordan det står til med din hørelse. Skulle vores online høretest vise, at du kan have problemer med hørelsen, byder vi dig gerne velkommen til en høretest i et af de hørecentre, der er åbne. Du er velkommen til at ringe til os på 7060 6800, hvis du ønsker at booke en tid.
 
Find et hørecenter nær dig