Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Forside
Covid-19: Ofte stillede spørgsmål

Covid-19: Ofte stillede spørgsmål

Her på siden finder du svar på en række spørgsmål, du måske har, i forbindelse med AudioNova og Covid-19.

Vi har her nedenfor samlet svar på nogle af de spørgsmål, du måske har i forhold til, hvordan AudioNova forholder sig til Covid-19, og hvordan du kan få hjælp.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål i nedenstående, er du også velkommen til at ringe til os på 7060 6800, så sidder vi klar til at hjælp dig.
Skal jeg fremvise et coronapas, når jeg møder op til min aftalte tid?
Nej, du skal ikke fremvise coronapas, når du møder op til din konsultation hos os. Har du symptomer på Covid-19, skal du naturligvis ikke møde op, men i stedet ringe på telefon 7060 6800 og aftale en ny tid.

 
Hvilke forholdsregler tager I i hørecentrene?
Vi har naturligvis fokus på din og vores medarbejderes sikkerhed, så vi kan minimere risikoen for smitte.

Læs om de forholdsregler, vi tager i vores hørecentre, her.
Er alle AudioNovas Hørecentre åbne?
Ja, alle vores hørecentre er åbne.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 7060 6800.
Hvordan får jeg nye filtre, domes osv. til mine høreapparater?
Du kan møde op i vores hørecentre uden forudgående aftale, og vi holder også åben service i langt de fleste hørecentre. Så har du behov for justering eller service på dine høreapparater, er du velkommen til åben konsultation.
Hvordan får jeg nye batterier til mine høreapparater?
Batterier til høreapparater er gratis. Du kan bestille batterier til dine høreapparater (uanset mærke, model og købssted) online her eller ved at ringe på 3917 7444. Du får batterierne leveret hjem til dig selv.
Jeg har mistet et af mine høreapparater – hvad gør jeg?
Hvis du er uheldig at miste et af dine høreapparater, skal du ringe til os på 7060 6800 eller kontakte dit lokale hørecenter, så sidder vi klar til at hjælpe dig.
Kan jeg få justeret mine høreapparater?
Har du brug for at få justeret dine høreapparater, er du velkommen til at ringe til os på 7060 6800 eller kontakte dit lokale hørecenter for at bestille en tid.

Bemærk, at det ikke længere er nødvendigt at have en forudgående aftale for at møde op i dit lokale AudioNova hørecenter.
Jeg vil gerne have foretaget en høreprøve, kan jeg det?
Ønsker du at få foretaget en gratis og uforpligtende høretest, er det en god idé at ringe til dit lokale AudioNova hørecenter og aftale et tidspunkt, hvis du vil væres sikker på at komme til med det samme. 

Bemærk, at det ikke er nødvendigt med en forudgående aftale for at møde op. Men ønsker du en høretest, kan det være en fordel med en aftale i forvejen. 
 
Find et hørecenter nær dig