”Vi glæder os til at byde såvel nye som eksisterende kunder velkommen til vores nye og flotte lokaler på Bygangen 21A 1. sal” fortæller audiologist Camilla. Når man har nået en vis alder, får de fleste tjekket syn og blodtryk med jævne mellemrum, men det ser anderledes ud, når det gælder hørelsen. I forbindelse med AudioNova Hørecenter i Albertslund flytter, giver vi byens borgere mulighed for at få vejledning om hørelse og høreapparater lokalt og tæt på borgernes hjem.  
 
Bestil tid allerede i dag
Hørelsen betyder meget for vores velvære og sociale liv. Grib derfor chancen for at få en uforpligtende snak om din hørelse hos dit lokale AudioNova hørecenter i Albertslund. Et høretab sker typisk gradvist over tid, og derfor er det ikke altid, man selv bemærker, hvor stor en påvirkning, det har i virkeligheden på ens dagligdag og ens omgivelser.

Hos AudioNova Albertslund er vi eksperter i at afhjælpe høretab, og med vores personlig vejledning, får du den høreløsning, der passer præcis til dig. Vi har et stort udvalg af høreapparater, og med apparater fra 0 kr. og opefter, har vi priser for enhver. Personalet glæder sig til at byde eksisterende såvel som nye kunder velkommen i vores nye lokaler, og du er naturligvis velkommen til at tage en ven eller partner med under armen. Du kan booke en gratis høretest på tlf.nr.: 88 77 80 83, eller book en online tid her.

Den nye adresse er:
Bygangen 21A 1. sal
2620 Albertslund

NB: Der elevator i bygningen. Du finder os over for Jobcenter Albertslund.
Find et hørecenter nær dig