Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55
Lokale nyheder fra AudioNova
Den 3. marts er det International Høredag

Den 3. marts er det International Høredag

Den 3. marts er det international høredag ​​2018. Formålet med dagen er at øge bevidstheden om, hvordan man forhindrer høretab og at fremme behandling af nedsat hørelse.

Hørelsen betyder meget for vores velvære og sociale liv. 800.000 danskere lider af høretab, og ofte går der lang tid, før man gør noget ved det og får testet hørelsen, hvilket påvirker livskvaliteten. Et høretab sker typisk gradvist over årene, og derfor er det ikke altid man kan mærke, hvor stor en påvirkning, det har på ens dagligdag og omgivelser.

Har du behov for at få tjekket din hørelse, er du altid velkommen til at bestille en gratis og uforpligtende høretest i et af AudioNovas mere end 110 hørecentre. Du finder dit nærmeste AudioNova hørecenter her.

Få disse fordele hos AudioNova:

  •    1. Gratis og uforpligtende høretest
  •    2. Gratis prøve af høreapparater i 14 dage
  •    3. Professionel rådgivning
ImageAltA
AudioNova er en del af Sonova Retail Denmark ApS, som er globalt repræsenteret med over 3.000 hørecentre rundt om i verden. Sonova har grundlagt The Hear World Foundation, som er et non-profit initiativ, hvor vi globalt set de seneste 10 år, har hjulpet mennesker i ulande med deres høretab. Klik her og læs om nogle af de projekter organisationen har iværksat.
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.