Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Lokale nyheder fra AudioNova
Lokale nyheder fra AudioNova
HØREbutikken i Brædstrup bliver til AudioNova

HØREbutikken i Brædstrup bliver til AudioNova

HØREbutikken i Brædstrup bliver til AudioNova Hørecenter. Den gode service og personalets professionelle kompetencer er der ikke ændret ved. Den største forandring bliver den nyistandsatte facade og enkelte justeringer i hørecentrets indretning og et større udvalg af høreapparater. I forbindelsen med sammenlægningen inviterer vi byens borgere til åbningsreception den 15. maj fra 10.00-14.00.

Åbningsreception

”Den sidste tid har vi forberedt navneskiftet, og nu er vi endelig klar til at slå dørene op og invitere indenfor til en åbningsreception, hvor vi fejrer navneskiftet. Vi håber, at så mange som muligt vil komme forbi til en uforpligtende snak om høretab og høreapparater. Vi byder også på lidt godt til ganen og god stemning”, lover den regionale salgschef Stinne Møller Jensen.
 
ImageAltA
HØREbutikken er fremover en del af AudioNova, som er landsdækkende med mere end 115 hørecentre i hele landet. ”Alle kunder får fortsat den gode service, de er vant til, og tilmed et større udvalg af høreapparater. Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at borgerne i Brædstrup og omegn har let adgang til det lokale AudioNova Hørecenter, så du kan få de høreapparater og den vejledning, du har brug for. Med vores nye lokation i Brædstrup er det vores håb, at endnu flere vil tage skridtet og komme ind og få foretaget en gratis høretest”, slutter Stinne Møller Jensen.

Alle inviteres til åbent hus fredag den 15. maj kl. 10.00-14.00 på Søndergade 11 i Brædstrup. Jannie og Lina, som arbejder i hørecentret, er klar til at byde velkommen og ser frem til åbningen. Der vil også være goodiebags til de første 20 besøgende. Journalister er også velkomne.

AudioNova tilbyder

  • Gratis høretest
  • Gratis prøveperiode 
  • Apparater fra 0 kr. i egenbetaling, og fra alle de førende leverandører
  • Personlig vejledning 
  • Åben service en gang om ugen
  • Vejledning til pårørende
Personalet i AudioNova Hørecenter glæder sig til at se en masse glade mennesker på dagen.
 
ImageAltA
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.