Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Lokale nyheder fra AudioNova
Lokale nyheder fra AudioNova
Invitation: Gratis høretest på Østergades Apotek i Herning

Invitation: Gratis høretest på Østergades Apotek i Herning

Tirsdag den 15. oktober fra 10.00-12.00 kan du komme forbi Østergades Apotek i Herning og få en gratis og uforpligtende høretest af personalet fra AudioNova i Herning. Alle er velkomne, så tag en ven eller et familiemedlem under armen, og kom ned og få klar besked om din hørelse.

Er du i tvivl om, hvordan det står til med din hørelse? Nedsat hørelse kommer som oftest snigende over en årrække, og tit er det de pårørende, der først bliver opmærksomme på, at hørelsen hos deres kære ikke er, hvad den har været. Men der er heldigvis hjælp at hente.

Tirsdag den 15. oktober tilbyder Østergades Apotek og AudioNova alle en gratis og uforpligtende høretest på apoteket i tidsrummet 10.00-12.00. Du er naturligvis velkommen til at tage en ven eller pårørende med.

Hvis det ikke er muligt for dig at komme den 15. oktober, er du altid velkommen til at ringe og bestille en gratis høretest hos AudioNova i Herning på telefon 8877 8202 eller book tid online.

Vi glæder os til at se dig

AudioNova Herning

Høreapparater med offentligt tilskud

Mormor og barnebarn læser i en bog
Vidste du, at du som kunde i et privat hørecenter kan få offentligt tilskud til høreapparater? Det betyder, at du hos AudioNova kan få høreapparater fra 0 kr. og opefter. Vi hjælper dig naturligvis også med ansøgningen til tilskuddet, så din vej til bedre hørelse er så enkel som muligt.

Det hele starter med en gratis og uforpligtende høretest i dit lokale AudioNova Hørecenter i Herning. Ring og bestil tid på 8877 8202 eller klik her for at bestille tid online.
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.