Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Lokale nyheder fra AudioNova
Lokale nyheder fra AudioNova
AudioNova foretager gratis høretest på to apoteker på Frederiksberg

AudioNova foretager gratis høretest på to apoteker på Frederiksberg

Få en gratis og uforpligtende høretest på Nordens Plads Apotek den 3. april og Dalgas Boulevard Apotek den 10. april kl. 13.00-15.00. Kig forbi - få et gratis høretjek og bliv klogere på din hørelse og om dine muligheder for at få gjort noget ved dit høretab.

Få en gratis høretest

Kniber det med at høre fjernsynet, og har du svært ved at følge med i samtaler i større selskaber? I så fald kan det være tegn på, at du har mistet noget af din hørelse. Det er ikke kun frustrerende, men det påvirker også din livskvalitet, når du ikke kan høre, hvad mennesker omkring dig siger. Når du skal spørge igen og igen, eller gætte, bliver det ubehageligt, og så er det nemmere at trække sig i sociale  sammenhænge. Heldigvis er langt de fleste høretab nemme at behandle, og ny teknik gør det muligt at høre godt i alle situationer.

Grib chancen - få gjort noget ved din hørelse og kig forbi henholdsvis Nordens Plads apotek den 3. april, og Dalgas Apotek den 10. april, hvor du kan få en gratis og uforpligtende høretest. Janni og Jeanette, som er AudioNovas professionelle personale, vil være på apoteket fra kl. 13.00-15.00 den 3. april, og den 10. april vil Gitte og Jeanette være på apoteket fra kl. 13.00-15.00. De vil også svare på spørgsmål om høreapparater, bevillinger, tilskud m.m.
ImageAltA

Nedsat hørelse

”Hørelsen betyder meget for vores velvære og sociale liv. Mere end 800.000 danskere lider af høretab. Et høretab sker typisk gradvist over årene, og derfor er det ikke altid man bemærker, hvor stor en påvirkning det rent faktisk har på ens dagligdag og pårørende. Det er derfor vigtigt at få testet hørelsen løbende, og hvis der konstateres et høretab, at man får hjælp og vejledning til, hvordan man får livskvaliteten tilbage” udtaler Baruch Simon Taboul, som er regional salgschef for AudioNova Hørecenter. 

Kan du ikke den 3. eller 10. april? Så kan altid ringe til AudioNova Hørecenter Frederiksberg på tlf.nr.: 88778006 og bestil tid til en gratis høretest 

AudioNova tilbyder

  • Gratis høretest
  • Gratis prøveperiode 
  • Apparater fra 0 kr. i egenbetaling, og fra alle de førende leverandører
  • Personlig vejledning 
  • Åben service en gang om ugen
  • Vejledning til pårørende
Personalet i AudioNova Hørecenter glæder sig til at se en masse glade mennesker på dagen.
 
ImageAltA
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.