Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Lokale nyheder fra AudioNova
Lokale nyheder fra AudioNova
Besøg AudioNova Hørecenter på Sund og Livsstilsmessen i Aarhus

Besøg AudioNova Hørecenter på Sund og Livsstilsmessen i Aarhus

Mød AudioNova Hørecenter på stand nr. 8 på Sund og Livsstilsmessen den 8.-10. marts fra kl. 10.00-18.00 i Aarhus. På messen kan du få en god snak om din eller en pårørendes hørelse. Du kan også blive ajourført med de seneste nyheder på markedet. AudioNovas personale står klar til at svare på dine spørgsmål om nedsat hørelse, høreapparater, regionalt tilskud m.m.

Kig forbi Sundhed og Livsstilsmessen i Århus

Få gjort noget ved hørelsen og kig forbi på Sundhed og Livsstilsmessen, hvor du kan møde AudioNova og få en uforpligtende snak om hørelsen og få indsigt i de nyeste høreapparater på markedet. AudioNova er eksperter i at afhjælpe høretab, og med personlig vejledning får du den høreløsning, der passer præcis til dig. Vi har et stort udvalg af høreapparater, og med apparater fra 0 kr. og opefter, har AudioNova priser for enhver. 
ImageAltA

Bestil tid til en gratis høretest med det samme

”Jeg er glad for at være hos AudioNova Hørecenter. For mig er det vigtigt, at kvaliteten er i orden – alt fra høreapparaterne, til de rammer, som vi tilbyder kunderne både før og efter anskaffelsen af høreapparaterne. Og så det interessant at være med på en messe, som sætter lys på sundhed, og hvor vi kan gøre en masse mennesker endnu klogere på hørelsen. Her vil vi vejlede og besvare spørgsmål om de forskellige høreløsninger” fortæller audiologist Thomas, som vil være på messen.

Du kan allerede i dag bestille tid til en gratis høretest på tlf.nr.: 88 77 80 16, eller book online ved at trykke her.

AudioNova tilbyder

  • Gratis høretest
  • Gratis prøveperiode 
  • Apparater fra 0 kr. i egenbetaling, og fra alle de førende leverandører
  • Personlig vejledning 
  • Åben service en gang om ugen
  • Vejledning til pårørende
Personalet i AudioNova Hørecenter glæder sig til at se en masse glade mennesker på dagen.
 
ImageAltA
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.