Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Lokale nyheder fra AudioNova
Lokale nyheder fra AudioNova
Besøg AudioNova Hørecenter på forårsmesse i Løgstør

Besøg AudioNova Hørecenter på forårsmessen i Løgstør

Mød AudioNova Hørecenter på stand nr. 248 på forårsmessen i Løgstør den 16.-17. marts fra kl. 10.00-16.00. På messen kan du få en god snak om din hørelse, tilskud, høreapparater, bevillinger m.m. Mette og Tina fra AudioNova Hørecenter svarer på spørgsmål og tilbyder alle besøgende gratis og uforpligtende rådgivning.

Nedsat hørelse er en folkesygdom

Nedsat hørelse er en folkesygdom. Omkring 800.000 danskere har nedsat hørelse i et eller andet omfang og i fremtiden bliver der sandsynligvis endnu flere. Blandt andet fordi vi lever længere, men også fordi vi i stigende grad udsætter os selv for støj . Kniber det med at høre fjernsynet, og har du svært ved at følge med i samtaler i større selskaber? I så fald kan det være tegn på, at du har mistet noget af din hørelse. Det er ikke kun frustrerende, men det påvirker også din livskvalitet, når du ikke kan høre, hvad mennesker omkring dig siger. Når du skal spørge igen og igen, eller gætte, bliver det ubehageligt, og så er det nemmere at trække sig i sociale  sammenhænge. Heldigvis er langt de fleste høretab nemme at behandle, og ny teknik gør det muligt at høre godt i alle situationer. 

Besøg AudioNova på stand 248 og få gjort noget ved hørelsen

Kig forbi på forårsmessen og få gjort noget ved hørelsen, her kan du møde AudioNova og få en uforpligtende snak om hørelsen, få indsigt i de nyeste høreapparater på markedet og svar på alle dine spørgsmål. Mette og Tina er eksperter i at afhjælpe høretab, og med personlig vejledning får du den høreløsning, der passer præcis til dig. ”Jeg er glad for at være hos AudioNova Hørecenter. For mig er det vigtigt, at kvaliteten er i orden – alt fra høreapparaterne, til de rammer, som vi tilbyder kunderne både før og efter anskaffelsen af høreapparaterne. Og så det interessant at være med på en messe, hvor vi kan gøre en masse mennesker klogere på hørelsen. Vi vejleder og besvarer spørgsmål om de forskellige høreløsninger” fortæller audiologist Tina, som du også kan møde på messen.

AudioNova tilbyder

  • Gratis høretest
  • Gratis prøveperiode 
  • Apparater fra 0 kr. i egenbetaling, og fra alle de førende leverandører
  • Personlig vejledning 
  • Åben service en gang om ugen
  • Vejledning til pårørende
Personalet i AudioNova Hørecenter glæder sig til at se en masse glade mennesker på dagen.
 
Find et hørecenter nær dig