Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Lokale nyheder fra AudioNova
Lokale nyheder fra AudioNova
Mød AudioNova på Filskov Friplejehjem

Mød AudioNova på Filskov Friplejehjem

Torsdag den 14. marts 2019 fra kl. 14.30 til kl. 16.00 har du mulighed for at møde personalet fra AudioNova Hørecenter og en repræsentant fra Høreforeningen på Filskov Friplejehjem. Her kan du få rådgivning og svar på dine spørgsmål om nedsat hørelse, høreapparater, tilskud, bevillinger, tilpasninger m.m. Stinne og Helle, som arbejder hos AudioNova, glæder sig til at se en masse glade mennesker på dagen.

Få gjort noget ved nedsat hørelse

Kniber det med at høre fjernsynet, og har du svært ved at følge med i samtaler i større selskaber? I så fald kan det være tegn på, at du har mistet noget af din hørelse. Det er ikke kun frustrerende, men det påvirker også din livskvalitet,  når du ikke kan høre, hvad mennesker omkring dig siger. Når du skal spørge igen og igen, eller gætte, bliver det ubehageligt, og så er det nemmere at trække sig i sociale  sammenhænge. Heldigvis er langt de fleste høretab nemme at behandle, og ny teknik gør det muligt at høre godt  i alle situationer. Kom forbi Filskov Friplejehjem den 14. marts og bliv endnu klogere på nedsat hørelse, tilskud, bevillinger, tilpasninger m.m., så du er et skridt tættere på at få gjort noget ved dit høretab. Du er meget velkommen til at tage en ven eller partner med.

Kan du ikke den 14. marts?

Er du altid velkommen til at ringe og bestille tid til en gratis uforpligtende høretest på tlf.nr.: 8877 8212, eller booke en online tid her

Du finder Filskov plejehjem på følgende adresse:
  • Filskov Friplejehjem Solhaven 1 Filskov 
  • 7200 Grindsted

 
Find et hørecenter nær dig